Не мога да отворя линка на Джой! Както и да е - човек никога не може напълно да се подготви за това, което го очаква в бъдеще, но пък истината се ражда в спора - за това СПОРЕТЕ!

Още един антиплачковецvnenovbg написа:Направо нямам думи ! Какви коментари ...., какво търсене на причини извън себе си! Ей... направо ми писна да чувам простотии и хленчещи бабички .... На който не му изнася да си трае и да се прибира тука при нас ( все още ) и да се бори на местна родна почва с живота и да си трайка ...защото според любимата ми родна поговорка : ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ нЕ Я СЕЧЕ !!!
![]()
![]()
![]()
А на всички мъжки момчета и момичета![]()
![]()
и да сте живи и здрави , пък всичко друго ще дойде само !!!
Eх,че хубаво си го казал Бате КольоKolioBalkanski написа: ...хора с добър език, изглеждащи прилично които не се отчайват лесно притежаващи какво и да е визше образование няма от какво да се притесняват
JOY, наистина ли не виждаш разликата между писмата на Kwon Do и на онзи "веселяк" от ДИР-а дето си го цитиралаJOY написа:Позволих си да цитирам човека от дир-а, защото обикновенно тези хора нямат смелост да излязат "неанонимно" и да разкажат какво всъщност мислят по този повод и как виждат нещата.
...
Много добре че се е осмелил Kwon Do да сподели негативните си впечатления...
Kwon-Do написа: ... Разбира се ,уточнявам ,че моя случай си е лично мой,другите си имат техни преживявания.Моя случай е на човек тръгнал с малко пари и никакъв опит във премествания на ново място ...
Схващаш ли разликата между "моя случай си е лично мой" и "ВСЕКИ НОВОДОШъЛ, АМА АААБСОЛЮТНО ВСЕКИ ... "? ... Много обичам когато някой, който никога не ми е виждал очите, вземе да ми обяснява какво и от къде съм бил ялвеселяка от ДИР-а написа: Ще ви кажа истината.
....
Истина Номер 1: ВСЕКИ НОВОДОШъЛ, АМА АААБСОЛЮТНО ВСЕКИ СИ ИЗЯЖДА КОФАТА С ЛАЙНАТА, КОЯТО Е ПРИГОТВЕНА ЗА НОВИТЕ ЕМИГРАНТИ ....