Ne samo parite sa prichinata da se otide v Canada.
Balgaria e mnogo krasiva "darjava", hubava priroda, klimat, hranite ni sa vkusni (zavisi koit gi pravi) - NO do tuk svarshvat hubavite neshta : sadebnata ni sistema hich ia niama, biurokraciata ni e pod vsiakakva kritika, mafia, goliama prestapnost, decata si pushat i piet kadetov si iskat i kakvoto si iskat, medecinata ni e za mazohisti, abe s edna, dve dumo - HAOS i ANARHIA. Tai che i pari da imam pak shte imigriram.

Ot kakto ubiha nai-blizkiat mi priatel dokato si pieshe Cola v diskoteka - se zakleh, che niama da jiveia v BG. 4 godini delo, oshte ne e osaden ubieca,pod garancia e i iska da se dokaje, che po sluchainost e gramnal pistoleta, koito e profesionalen germanski s troina zashtiota. Bolno mi e che desetki balgari sa videli kak i kakvo e napravil ubieca i vseki se pravi na udaren, nikoi ne viarva na sada i policiata. Interesno mi e kakvo li shte se sluchi ako v Canada niakoi vleze vaorajen v diskoteka !? Kogato biah v USA ot liubopitstvo pitah niakolko hora kakvo shte se slu4i ako niakoi vleze vaorajen v dikoteka - povecheto mi se izmiaha, tam shte te osadiat samo za tova che si vliazal vaorajen. V USA rabotih 4 meseca vidiah i Niagarskia Vodopad, vikam si niakoi den shte bada ot canadskata strana

Razni hora - razni ideali ....
Be happy ...