За дрогата в Монреал
Хуба, според мен Форум значи това: да се изказват различни мнения. Има мнения както за, така и против тревата, така е и в обществото като цяло, и то не само в една държава. Това са дебати, които текат и в медийното пространство. Ти какво правиш у вас, за да може децата ти да не случат тези емисии или да не четат такива вестници? Прави и с форума същото...
Не смятам, че има какво да трия, е, може би още някоя лична нападка, но не и разсъждения и данни, свързани с темата.
Не смятам, че има какво да трия, е, може би още някоя лична нападка, но не и разсъждения и данни, свързани с темата.
Обичам да преча
От изброените по-горе Кен Киси , Дарио Фо, Габриел Гарсия Маркес и Карл Сейган поне не бих нарекъл идиоти!
С потресаващо упортсво някои хора продължават да смятат "традиционните наркотици" за "по-безвредни" от "забранените",
въпреки мнението на експертите, фактите и нагледния пример на околните по-цивилизовани страни.
Учудващо как същите хора смятат "сухия режим" в САЩ отпреди няколко десетилетия за глупост, а така лицемерно поддържат забраната на безобидна и доказано много по-безвредна и слабо токсична дрога като ТНС.
да не го говорим за шокиращата информация,достъпна навсякъде, за тютюнопушенето.
С потресаващо упортсво някои хора продължават да смятат "традиционните наркотици" за "по-безвредни" от "забранените",
въпреки мнението на експертите, фактите и нагледния пример на околните по-цивилизовани страни.
Учудващо как същите хора смятат "сухия режим" в САЩ отпреди няколко десетилетия за глупост, а така лицемерно поддържат забраната на безобидна и доказано много по-безвредна и слабо токсична дрога като ТНС.
да не го говорим за шокиращата информация,достъпна навсякъде, за тютюнопушенето.
Надухте ми главата с тая марихуана...
Аре стига вече !!! Стана ми слаба и безинтересна....
Кво шъ кажете да си спретнем едно кокаиново купонче ?!?!?!?
?!?!?!?
?!?!?!?
ТНС дай малко прокламацийка и за нея, че още не съм напълно убедена че е съвсем безвредна...но иначе малко ми остава...щото добре работите по въпроса!!!!!Хайде ... включвайте се и останалите ... до утре поне 10 страници позитивен прокламационен материал искам, че ще водя сина си да го образовам !!!! Ще му спирам шоколадите и ще минава на кока милото...дайте едно рамо да го убедя колко е полезно !!!
И моля този път със собствени думи - не с клишета и цитати !
п.с. към модераторите: Не познавам по-яростен привърженик на правото на свободен избор от самата себе си ... вбесява ме опитът за промиване на мозъци ... и ме възмущава системното допускане на агитация от този сорт !!!
И смятайте, че усилията да спра до тук...си бяха почти над възможностите ми...
А утре, когато някой започне да прокламира колко е страхотен секса с непознат без презерватив - твърдо ще го подкрепя...И АЗ МРАЗЯ ПРЕЗЕРВАТИВИ И ОБИЧАМ СЕКСА !!!

Останете си със здраве...

Аре стига вече !!! Стана ми слаба и безинтересна....

Кво шъ кажете да си спретнем едно кокаиново купонче ?!?!?!?

ТНС дай малко прокламацийка и за нея, че още не съм напълно убедена че е съвсем безвредна...но иначе малко ми остава...щото добре работите по въпроса!!!!!Хайде ... включвайте се и останалите ... до утре поне 10 страници позитивен прокламационен материал искам, че ще водя сина си да го образовам !!!! Ще му спирам шоколадите и ще минава на кока милото...дайте едно рамо да го убедя колко е полезно !!!
И моля този път със собствени думи - не с клишета и цитати !
п.с. към модераторите: Не познавам по-яростен привърженик на правото на свободен избор от самата себе си ... вбесява ме опитът за промиване на мозъци ... и ме възмущава системното допускане на агитация от този сорт !!!
И смятайте, че усилията да спра до тук...си бяха почти над възможностите ми...
А утре, когато някой започне да прокламира колко е страхотен секса с непознат без презерватив - твърдо ще го подкрепя...И АЗ МРАЗЯ ПРЕЗЕРВАТИВИ И ОБИЧАМ СЕКСА !!!

Останете си със здраве...
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
THC не е прокламирал нищо сигурен съм даже, че не употребява.
Просто искаше да каже с факти и мнения на свтовни хора, на тези който ни убеждават, че икономиката на BC i QC се крепи на дрогата, че това не е даже и дрога от която си зависим. И че тютюна е по-голяма дрога от която много хора са зависими в буквалния смисъл.
Аз ги ненавиждам и двете, така че.... ако ги забраняват да ги забранят и двете

Просто искаше да каже с факти и мнения на свтовни хора, на тези който ни убеждават, че икономиката на BC i QC се крепи на дрогата, че това не е даже и дрога от която си зависим. И че тютюна е по-голяма дрога от която много хора са зависими в буквалния смисъл.
Аз ги ненавиждам и двете, така че.... ако ги забраняват да ги забранят и двете

- darklady
- Непокорна
Напротив, напротив! И двете неща ги прави, сам си е признавал няколко пъти!Kpetrov написа:THC не е прокламирал нищо сигурен съм даже, че не употребява.
Браво, Торнадо! Всеки има правото на избор! Включително и да избира колко дълго да живее! ТНС наистина е пич, но ще види сам един ден доколко ще бъде благосклонен към избора на децата си!
Невъзможното е предизвикателство!
- Lub0
- Обратна връзка:
За марихуаната и децата... ако си мислите, че децата ви няма да се напиват, да пушат трева и цигари, значи нещо много сте се объркали...
Разбира се, никой не иска детето му да стане алкохолик или потхед, но това няма да стане със забрани и сух режим.
Относно ситуацията в Канада и т.нар. декриминализация на тревата, това означава, че когато децата ви ги хванат с една цигарка трева, ще им сложат само глоба, а не черна точко в досието, която може да им бъде голям проблем дори за ходене до щатите, да не говорим за работа и т.н. Ако имате смислени въпроси по темата, ще се радвам да ги дискутираме.
Разбира се, никой не иска детето му да стане алкохолик или потхед, но това няма да стане със забрани и сух режим.
Относно ситуацията в Канада и т.нар. декриминализация на тревата, това означава, че когато децата ви ги хванат с една цигарка трева, ще им сложат само глоба, а не черна точко в досието, която може да им бъде голям проблем дори за ходене до щатите, да не говорим за работа и т.н. Ако имате смислени въпроси по темата, ще се радвам да ги дискутираме.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Ние" нищо такова не си мислим....щото не пасем трева...Lub0 написа:За марихуаната и децата... ако си мислите, че децата ви няма да се напиват, да пушат трева и цигари, значи нещо много сте се объркали...
"ние" си мислим, че колкото по-тихи са застъпниците на безвредните пристрастявания - толкова по-ще намалее вероятността вредните пристрастявания да споходят техните деца...

Любо, за да е най-точно твърдението мисля трябва да се каже: тревата не води до пристрастяване при повечето хора. Защото иначе какво точно представляват цитираните от тебе "потхедс", ако не пристрастени към марихуаната келеши ?Lub0 написа:Ето, виждаш ли, до какво води дезинформацията? Човек трябва да се запознае и прочете първо, преди да приказва - тревата не води до пристрастяване.
- Lub0
- Обратна връзка:
яденето на храна в големи количества води ли до пристрастяване? или пък в малки? слушането на един тип музика? и т.н. това си е психологическа нагласа и няма нищо общо с физическото пристрастяване.
Lub0 for President!
###############
###############
Любо, дали е физическо, психологическо или астрално, пристрастяването е налице. Може да не е толкова силно, както при хероин например, но при някои хора пристрастяването към марихуаната е поне колкото на пушач към тютюна. При тютюна също не е толкова физическо пристрастяването, нали ? Изследванията показват, че физическото пристрастяване при никотина изчезва някъде към втората седмица при отказването и после остава само психологическото. И въпреки това хората които успяват да откажат цигарите са много малко. Примерите ти с храната и музиката са неуместни, то по тази логика може да вземеш всяка една дейност, която хората извършват и да кажеш: ето "това" хората го правят, ама то не е пристрастяване, а психологическа нагласа, следователно и марихуанта е ?!?
Любо, слушах пак по телевизията
за дрогата, която се е пласирала в Palais des congrès de Montréal по време на вчерашния Бал в бяло. Та, тъй като искаше да питаме, ако нещо не ни е ясно, да се включа и аз (да не ме обвинява после анито, че само провокирам) : защо включват и виаграта към наркотиците ? Бяха много възмутени журналистите, че се е продало огромно количество виагра + всички твърди наркотици (кока, хашиш и т.н.).

- Lub0
- Обратна връзка:
Ombudsman, аз че съм възрастен човек, така е, но за моя голяма радост, още не се нуждая от виагра... поне за сега
пък и доколкото знам я продават в аптеките... та не съм много компетенетн по въпроса, но предполагам, тъй като кокаина се изпозлва масово за засилване на сексуалното удоволствие, в комбинация с виагра, партито сигурно е било доста интересно и продължително 
П.С. хашиша не е твърд наркотик

П.С. хашиша не е твърд наркотик

Lub0 for President!
###############
###############
Да де, ама ти не си ме разбрал. Дали ще е физическо, психологическо или ентропично ако щеш, пристрастяването си е пристрастяване. И при някои хора откачването от психологическо пристрастяване е почти толкова трудно, колкото и от физическо. Какъв е крайния резултат ? Оставаш си потхед. Кой го е*е дали някой учен с цайси като телескопа Хъбъл нарича пристрастяването ти физическо или психологическо, като в крайна сметка не можеш да се спреш ?