снимка: fiklena

Пак ще да те замоля: Не рекламирай в тази тема, имаш си други две.SFBG82 написа:Новият ...
SFBG82 написа:Новият "Марково тепе" мол, Пловдив:
Ти като по-вътрешен трябва да поясниш това тепето на Марко ли е или тепе от известна марка (като Адидас, Версаче и т.н.). Второто по върви за мол, внушава че всички стоки в мола са маркови, няма китайски и турски ментета.MrGeek написа:SFBG82 написа:Новият "Марково тепе" мол, Пловдив:![]()
![]()
![]()
Нов, колко да е нов? Новата година, дето идва след месец е с номер 2019, а този "нов" мол е от 2016. Къде ви намират такива образи в милиционерската тролска дружинка на Герб бе? Поне тази информация колко е "нов" мола можеше сам да си я провериш. Не, че няма нови молове, ама този няма как да мине за такъв. Иначе не е лош, лятото бях там и пазарувах, има нелоши магазини, макар и да е сравнително малък.![]()
Ами щом са взривили тепето на Марко значи е останала само марката “Marko’s Tepe”.jet написа:Марково идва не от марка, а от Марко и там имаше едно тепе, дето го взривиха още през соц-а, но вече го няма.
то пък в китайските молове,пардон канадските молове как всички стоки са маркови а не ментета и всички са мейд ин франс,итали или канадаroumensp написа:Ти като по-вътрешен трябва да поясниш това тепето на Марко ли е или тепе от известна марка (като Адидас, Версаче и т.н.). Второто по върви за мол, внушава че всички стоки в мола са маркови, няма китайски и турски ментета.MrGeek написа:SFBG82 написа:Новият "Марково тепе" мол, Пловдив:![]()
![]()
![]()
Нов, колко да е нов? Новата година, дето идва след месец е с номер 2019, а този "нов" мол е от 2016. Къде ви намират такива образи в милиционерската тролска дружинка на Герб бе? Поне тази информация колко е "нов" мола можеше сам да си я провериш. Не, че няма нови молове, ама този няма как да мине за такъв. Иначе не е лош, лятото бях там и пазарувах, има нелоши магазини, макар и да е сравнително малък.![]()
Почна вече да ни писва от тролските ти изцепки.SFBG82 написа:Румънците са доста след България по всичко свързано с доходите и перспективите за по-високи доходи.
Я ми дай линк към това "два пъти по-високи цени".SFBG82 написа:406 евро срещу 515 евро (нето), но при два пъти по-високи цени.
Българите са по-богати от румънците.
Казах ти вече да спреш с троленето.Numbeo.com написа:Local Purchasing Power in Bulgaria is 13.99% lower than in Romania