Ако пиех по 10 всеки ден можеше да обвинявам царевичния сироп за биреното си шкембе, ама уви, не го правя.myhata II написа:е ако пиеш един път в годината, леле шалтера !roumensp написа:Дреме ми на шалтера какво слагат в бирата, аз я пия за удоволствие, не за дълголетие.Но ако някой вземе да ритне камбаната от царевичния сироп в Гинеса, може и да я сменя с друга.
![]()
Защо България не е добро място за живеене
- roumensp
Re: Защо България не е добро място за живеене
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Love is in the air
Горе долу такава е обстановката в центъра на София въпреки че не става за живот..
Представям си ако пък ставаше за живот какво щеше да е

Горе долу такава е обстановката в центъра на София въпреки че не става за живот..
Представям си ако пък ставаше за живот какво щеше да е

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
Трябва да имаш 'баси и въображението.ivandaman написа: Представям си ако пък ставаше за живот какво щеше да е
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics
powered by Optics
- Kan_Tangra
ivandaman, в София ли си?
Трябва да го полеем!

Трябва да го полеем!
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Da v The Mall. My wife is doing shopping. I'm bored to death. Mrazia shopping.
Free tonight after the. "Sofia walking tour".
Phone# PM
Free tonight after the. "Sofia walking tour".
Phone# PM
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
България не е добро място за живеене, защото децата там нямат спирачки. Да вземе един 6-годишен ахмак да блъсне докато тичал към парка джипа на един кмет. Пристигналия полицай описал подробно случая, как детето се е блъснало в колата и и е смачкало калника и изкривило гумата и джантата на горкия кмет. От съда, в района на кмета разбира се, са се произнесли че няма доказателства за престъпление и са освободили детето от отговорност. То не знам дали е било в съда, понеже се е задържало в болницата, поради високата скорост, с която е тичало се е наложило да му извадят далака и да му изрежат половината черен дроб. Кмета също е проявил милост и не завел дело за покриване щетите по джипа му. Аз ако съм си в България ще ме е страх да карам кола, като знам колко много безотговорни деца бягат по улиците, може да ме блъснат и да си замина скоропостижно на ония свят. Който иска подробности по случая, да погледне българските новини.
IFF написа:България не е добро място за живеене, защото децата там нямат спирачки. Да вземе един 6-годишен ахмак да блъсне докато тичал към парка джипа на един кмет. Пристигналия полицай описал подробно случая, как детето се е блъснало в колата и и е смачкало калника и изкривило гумата и джантата на горкия кмет. От съда, в района на кмета разбира се, са се произнесли че няма доказателства за престъпление и са освободили детето от отговорност. То не знам дали е било в съда, понеже се е задържало в болницата, поради високата скорост, с която е тичало се е наложило да му извадят далака и да му изрежат половината черен дроб. Кмета също е проявил милост и не завел дело за покриване щетите по джипа му. Аз ако съм си в България ще ме е страх да карам кола, като знам колко много безотговорни деца бягат по улиците, може да ме блъснат и да си замина скоропостижно на ония свят. Който иска подробности по случая, да погледне българските новини.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ivandaman
Чух нещо за горният случай, но не съм запознат с подробностите..
В интерес на истината карат много откачено в БГ.. Изпреварват от ляво от дясно, не спазват ограниченията за скороста, не дават предимство на пешеходците..
Всичко е въпрос на гледна точка обаче.. Навремето като живеех в Коста Рика в БГ ми се струваше много "спокойно" за шофиране. Сега като го сравнявам с Канада е луТница..
В интерес на истината карат много откачено в БГ.. Изпреварват от ляво от дясно, не спазват ограниченията за скороста, не дават предимство на пешеходците..
Всичко е въпрос на гледна точка обаче.. Навремето като живеех в Коста Рика в БГ ми се струваше много "спокойно" за шофиране. Сега като го сравнявам с Канада е луТница..
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
България не е добро място за живеене, защото българските политици винаги са били продажници и страната ни отдавна не помни какво значи държавен суверенитет. Преди всички властници ходеха на челобитие в Москва, а днес гънат снаги във Вашингтон. Там се решават въпросите на българската политика, а не в София. То е ясно и в чий интерес.

И какво като е нямало обсъждане в правителството или парламента дали да не предложим да станем щат на САЩ, то "де факто" си е реалност.Санкциите срещу Русия и енергийните проекти в България и региона са били основните въпроси, разгледани по време на визитата на министър Даниел Митов в САЩ вчера, съобщи външното ни министерство.
Изграждането на газовата връзка с Гърция и на терминал за втечнен природен газ край Александруполис са били акцент в разговора му със спецпратеника по международните енергийни въпроси на Държавния департамент Амос Хокстийн.
Сътрудничеството със САЩ в областта на санкциите и увеличаването на тяхната ефективност е било темата на срещата на Митов с координатора на Държавния департамент по политиката на санкции Даниел Фрийд.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Има и шорт-кът: Посланика идва или се ходи до US посолството на инструктаж.agent Ozo написа:България не е добро място за живеене, защото българските политици винаги са били продажници и страната ни отдавна не помни какво значи държавен суверенитет. Преди всички властници ходеха на челобитие в Москва, а днес гънат снаги във Вашингтон. Там се решават въпросите на българската политика, а не в София. То е ясно и в чий интерес.
=====
Което, както е тръгнало, ще ни построи може би и непристъпна стена по южната, турска и гръцка граница.И какво като е нямало обсъждане в правителството или парламента дали да не предложим да станем щат на САЩ, то "де факто" си е реалност.
Embrace your climate change!
Абе американците не могат ни спасят ни от турците, ни от гърците. Щото и двете държави са членки на НАТО та няма как да се приложи прословутия Чл.5 от договора.Което, както е тръгнало, ще ни построи може би и непристъпна стена по южната, турска и гръцка граница.
Току виж станало така, че се наденем именно на този Член, на който се надявахме да ни опази от вразите.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Пита се ти що им чешеше мъъете на властниците докато си биеха челото в Москва, а сега ревеш като вдовица за гуй?agent Ozo написа:България не е добро място за живеене, защото българските политици винаги са били продажници и страната ни отдавна не помни какво значи държавен суверенитет. Преди всички властници ходеха на челобитие в Москва, а днес гънат снаги във Вашингтон. Там се решават въпросите на българската политика, а не в София. То е ясно и в чий интерес.И какво като е нямало обсъждане в правителството или парламента дали да не предложим да станем щат на САЩ, то "де факто" си е реалност.Санкциите срещу Русия и енергийните проекти в България и региона са били основните въпроси, разгледани по време на визитата на министър Даниел Митов в САЩ вчера, съобщи външното ни министерство.
Изграждането на газовата връзка с Гърция и на терминал за втечнен природен газ край Александруполис са били акцент в разговора му със спецпратеника по международните енергийни въпроси на Държавния департамент Амос Хокстийн.
Сътрудничеството със САЩ в областта на санкциите и увеличаването на тяхната ефективност е било темата на срещата на Митов с координатора на Държавния департамент по политиката на санкции Даниел Фрийд.
А иначе България не е добро място за живеене, щото и досега са същите комунета като теб на власт.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Мръснишката ти уста е неизчерпаем лайномет, но това не може да скрие факта, че си ги чесал яко предишните властници, за да им държиш толкова гарец днес.Ivan1007 написа: Пита се ти що им чешеше мъъете на властниците докато си биеха челото в Москва, а сега ревеш като вдовица за гуй?
А иначе България не е добро място за живеене, щото и досега са същите комунета като теб на власт.
Смешното е, че тогава си показвал усърдие и, че ти е приятно, а днес изкарваш, че ти е било гадно, тъй като било насилствено.
Ако всички бяха чесачи като теб режима нямаше да просъществува и 5 години, а той изкара 45. Разпадна се, когато станахте над 1 000 000 партийните чесачи и лапачи. Това със семействата ви правеше половината от населението. То само да лапахте пак нямаше да фалирате държавата ми вие всячески пречехте на тези дето ви хранеха. В БНА и МВР фуражките пък бяхте само чесачи и търтеи.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Ха, ха, ха...черна завист те е гризла десетилетия, то се вижда.Ivan1007 написа:Ако всички бяха чесачи като теб режима нямаше да просъществува и 5 години, а той изкара 45. Разпадна се, когато станахте над 1 000 000 партийните чесачи и лапачи. Това със семействата ви правеше половината от населението. То само да лапахте пак нямаше да фалирате държавата ми вие всячески пречехте на тези дето ви хранеха. В БНА и МВР фуражките пък бяхте само чесачи и търтеи.
Ченге ли не можа да станеш, в партията ли не те приеха, или не те одобриха за военен? Поради непригодност като част от фамилия, "засегната от мероприятията на народната власт".