emili_vn написа:Удостоверението за недължими данъци и такси се издава от НАП след като се подаде молба за издаването му от управителя на фирмата или упълномощено от него лице.
Много благодаря.Днес мъжът ми взе бланки и утре ще иде да ги подаде в НАП.
DSC Виена-19.07.11
Получено акюзе-14.03.12
Писмо-изчакване интервю-12.07.12
TCFQ B1/B2 - 20.12.12
Интервю-13.09.13
Документи до Сидни - 11.10.13
Баркодове - 03.12.13
Покана за мед. - 23.01.14
Здравейте,
има ли някой кандидатствал със собствена фирма? Аз съм Управител на моята и се чудя как да си напасна стажа със специалността и необходимо ли е да го правя, ако съм завършил преди повече от 5 г? А дали ще взема точки за специалност, при положение че дипломата ми е от преди 5 г?
Благодаря!
Здравейте! Пише ви семейство от Благоевград.Крайно отчаяни сме от условията за реализацията като цяло в България. Завършили сме и двамата Начална педагогика -степен бакалавър.Не сме работили по специалността. Аз имам завършен езиков курс по френски език първо ниво А1/А2,а съпругът ми го кара в момента. С английския сме на нула. Специалността от средното ни образование е: аз- техник-технолог в химическата промишленост, а съпругът ми промишлен и енергиен монтаж-монтажник със стаж под 12 месеца.В момента съм на 34 год. с 8 год. трудов стаж като шивачка,а мъжът ми е 9 год. като магазинер и монтажник на автостъкла и 2 год. готвач с недоказан стаж.Имаме дете на 10 год. Спрямо по-горе изложеното какви са ни шансовете ни за кандидатстване и одобрение за заминаване в Канада.Какъв е срокът и къде се извършва подаването на документите - Виена или Букурещ. Предварително ви благодарим за помощта!
Много благодаря за сега за посоченото Martatabs! А дали ще е удобно някой да ни направи едно първоначално точкуване защото аз, не мога да разбера всичко в самите таблици.А, извинявам се не съм споменала за възрастта на съпругът ми 36год. чао!
Здравейте.
Ето какво се случи вчера:
Прибирам се и гледам в пощенската ни кутия един пакет.А в него всичките ни документи изпратени до Виена. Върнали са ни всичко...
В писмото което са написали става въпрос че не ни е пълен комплекта с документи и затова ни ги връщат.Дори и чека е вътре в плика.
Само че не можем да разберем какво точно ни липсва от документите.Отново ги прегледахме и нищо неточно не виждаме.На няколко места има пропусната датата на документа.Възможно ли е само за това да са ги върнали всичките?Някой сблъсквал ли се е с такова прецакване?
Дайте някакъв e-mail във Виена да им пишем да видим какво ще ни отговорят...
Изпратени документи във Виена- 13.06.2011г.
Получени документи във Виена- 17.06.2011г.
Accuse- 07.10.2011г
В листата на чакащи интервю-05.10.2012г.
Покана за интервю -24.01.2013г. Интервю - 05.04.2013г. , 14.30ч.
.
.
.
Кацане в Монреал:14.01.2016г.
liuliak написа:Здравейте,
какво се попълва в т. 8.1 в молбата за селекция? Също - молба за селекция се попълва и от водещ и от придружаващ кандидат ли?
Мерси много
jasmin_veni написа:
Изброй какво сте пратили, така не може да преценим дали липсва нещо.
Ами ето:
Водещ кандидат:
1.Молба за селекция
2.Декларация за общите ценности на Квебекското общество
3.Декларация за финансова независимост
4.Допълнение-декларация от съпруга
5.Декларация на съпрузите или съвместно живеещите
Придружаващият:
1.Молба за селекция
Отделно:
Трудови книжки
Дипломи
Актове за раждане
Акт за граждански брак
Копия на паспортите
Снимки
Чек
Изпратени документи във Виена- 13.06.2011г.
Получени документи във Виена- 17.06.2011г.
Accuse- 07.10.2011г
В листата на чакащи интервю-05.10.2012г.
Покана за интервю -24.01.2013г. Интервю - 05.04.2013г. , 14.30ч.
.
.
.
Кацане в Монреал:14.01.2016г.
Здравейте,
Виждам,че в момента обсъждате друг казус, но да задам един въпрос,който ме учуди. Днес ходих до нотариус да си заверя документите и тя ми каза,че не може да ми завери трудовите договори,а само трудовата книжка. А във форума както и в списъка с изискваните документи съм сигурна,че се изискваше нотариална заяверка и на копията от трудовия договор.
П.С. Мaranzika , не се включвам с мнение по твоя въпрос,защото и аз в момента не съм особемо компетентна и не искам да те объркам. Тук има доста компетентни хора и те сигурно ще ти помогнат.
DSC Виена-19.07.11
Получено акюзе-14.03.12
Писмо-изчакване интервю-12.07.12
TCFQ B1/B2 - 20.12.12
Интервю-13.09.13
Документи до Сидни - 11.10.13
Баркодове - 03.12.13
Покана за мед. - 23.01.14
Desito,това за трудовия договор кой ти го иска и къде го чете? Маранзика, с документите би трябвало да са ви пратили и едни формуляри, където пише по каква причина ви ги връщат, а и да са подчертали липсващото.Ако професиите ви са регулирани и не сте попълнили декларации е възможно това също да е проблем.Дати, подписи, непопълнени полета - провери всичко.