Относно точка 12,да имал е впредвид рок-музиката като движение и послания,все пак на сцената още не се е знаело за Лейди Гага примерно

Относно наркотиците тук са посочени опиум и кокаин до които ще прибягнат безработните и които ще се самоунищожат в отчаянието си.
Посочени са цифри,че има заложена програма 3 милиарда на планетата от всички точки да си заминат под една или друга форма.Основно безработица и глад,които ще прибегнат до наркотици и алкохол,но пък от къде пари за тези удоволствия
 Но пък като се огледам аз този процес го наблюдавам ежедневно тук.
 Но пък като се огледам аз този процес го наблюдавам ежедневно тук.А ето нещо любопитно на което се натъквам току-що:
http://www.independent.co.uk/student/ne ... 06701.html"
Та утре тези доброволци могат да са Вашите/Нашите деца...
Понеже някой попита коя им била бюлетината за да гласува за тях?В книжката на последна страница има подробна легенда кои са и какви са.Интересно е!Това са нации,организации,големи Банки,застрахователи 3 основни страни са посочени Великобритания,САЩ и Рим.
Има подробно описание за енергетиката,централите по Света,монополите и впредвид случващото се в момента съм с 2 ръце ,че всичко е достоверно.
Относно наукта и средствата.Мисля,че има един много жив пример ,а именно.След като Кюриосити откри интересни факти от НАСА се наложи да го "поскрият" за известно време/респ.да се спре програмата/,четох,че тези дни пак е открил разни интересни материали за изследване.Дано поне сега открие нещичко,че там ми е надеждата