добре се прибрала прасе, радвам се че не ни забрави !

Това само при условие, че си предавате семената за разсад от времето на баба ти от ръка на ръка.prace написа:То естествено, че в собствената си градина няма да си насадиш гмо и пластмаси.
А виж по тоя въпрос не се наемам да говоря щото хал хабер си нямам.prace написа:Въпросът е какво се продава по магазините и пазарите за масовия потребител.
Ми освен да обявим един форум Брекзит или Даегел към края на лятото, когато изтича срока на регистрацията и да приключваме.Pavel M написа:ко прайте бе .......
2 седмици ме няма ,бях на спортен туризъм в тайланд
и гледам ,че форумът ви без моето присъствие напълно е плесенясал
на крачка ,крачка и половина преди закриване
я се стегнете бе
Taнгра и тук паднаха на нормални за нашите ширини цени.. Вече ги намирам за около 6-7 долара за Кг.. Явно онези за 30 бяха някакви специални (позлатени с диамантени костилки) и вече ги няма.. Китайските милиардери ги изкупихаKan_Tangra написа:Аз пък бях на пазар. Черешите бяха между 1.50 и 3 лева най-добрите.
А прасковите между 1.40 и 1.60.
Това за работата без пари в Канада се нарича volunteer и е задължително в много случаи.Ivan1007 написа:
Много черно-бяло виждаш нещата. Аз не познавам нито един човек който да е убеден, че Канада е най-великата държава на света и съм убеден че няма нито един такъв форумец. Дори и сред форумците които не познавам лично. Също така съм убеден, че Танграта, който много хвали България, не е "фанатично" убеден че България е най-великата страна на света.prace написа:Относно гражданите, които не могат да мислят - те са много в Канада. Убедени са, ча Канада е най-великата държава в света, щото им го набиват в манерките от както са родени и те повтарят фанатично, без да проверят дали наистина е така. Същото се отнася и до някои участници в този форум. Те пък си го повтарят всеки ден и се опитват и нас да ни убедят, които се съмняваме в това, може би защото можем да мислим все още.
Ivan1007 написа:
Не мисля, че си справедлив и безпристрастен.optics написа:Много черно-бяло виждаш нещата. Аз не познавам нито един човек който да е убеден, че Канада е най-великата държава на света и съм убеден че няма нито един такъв форумец. Дори и сред форумците които не познавам лично. Също така съм убеден, че Танграта, който много хвали България, не е "фанатично" убеден че България е най-великата страна на света.prace написа:Относно гражданите, които не могат да мислят - те са много в Канада. Убедени са, ча Канада е най-великата държава в света, щото им го набиват в манерките от както са родени и те повтарят фанатично, без да проверят дали наистина е така. Същото се отнася и до някои участници в този форум. Те пък си го повтарят всеки ден и се опитват и нас да ни убедят, които се съмняваме в това, може би защото можем да мислим все още.
Не бива да слагаш опонентите си автоматично на най-далечния край на скАлата по която спорите. Както и да ги обиждаш - например, че аз съм бил злобен.
Така е, под тия цитати много повече можем да сложим името на Канада, пред това на България. Това беше първото, което ми хрумна. Но бях решил да си мълча.Pavel M написа: нито майонезата ни с яйца,нито колбасите ни с месо,нито ....,това за българия
ма с фул пауър края на цитата ;това е българия; може да се замени с ;това е канада;
щото и канатската майонеза,колбаси,сирене и каквото си помислиш са същите гофна.нищо по вече
с едната разлика ,че гореспоменатите продукти поне имат някакъв наподобяващ вкус на оригинала ,докато канадските такива са с вкус на индиански цървул,айдеда го наречем мокасина