Защо България не е добро място за живеене

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Защо България не е добро място за живеене

Мнение от myhata II »

човека има толкова много свободно време че да ходи из горите да събира храна и след това като се прибере у дома да щрака на компютъра небивалици ! ;) :lol:

добре се прибрала прасе, радвам се че не ни забрави ! :y:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

prace написа:То естествено, че в собствената си градина няма да си насадиш гмо и пластмаси.
Това само при условие, че си предавате семената за разсад от времето на баба ти от ръка на ръка.
Иначе и аз лани отглежда по "биологичен начин" домати, чиито сортове са омешвани по незнайни начини:

Изображение
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

prace написа:Въпросът е какво се продава по магазините и пазарите за масовия потребител.
А виж по тоя въпрос не се наемам да говоря щото хал хабер си нямам.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

ко прайте бе .......
2 седмици ме няма ,бях на спортен туризъм в тайланд
и гледам ,че форумът ви без моето присъствие напълно е плесенясал
на крачка ,крачка и половина преди закриване
я се стегнете бе
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Аз пък бях на пазар. Черешите бяха между 1.50 и 3 лева най-добрите.
А прасковите между 1.40 и 1.60.
Принципно нямаше да пиша, но нали ме питахте, а очевидно съм дал остаряла инфо. Чувствам се длъжен да ъпдейтна с актуална информация.
Разбира се, не си купих 1 тон. Не си падам по череши и без това. А и във фирмата непрекъснато има всякакви плодове, включително и череши. А и фреш от череши.
Бате, как беше в Тайланд? Как бяха лобстърите?
Много ще ядосаш народа, трябваше да си мълчиш. ;)
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Pavel M написа:ко прайте бе .......
2 седмици ме няма ,бях на спортен туризъм в тайланд
и гледам ,че форумът ви без моето присъствие напълно е плесенясал
на крачка ,крачка и половина преди закриване
я се стегнете бе
Ми освен да обявим един форум Брекзит или Даегел към края на лятото, когато изтича срока на регистрацията и да приключваме.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Сакън, че ще предизвикаме глобална криза във форумите ;)
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Kan_Tangra написа:Аз пък бях на пазар. Черешите бяха между 1.50 и 3 лева най-добрите.
А прасковите между 1.40 и 1.60.
Taнгра и тук паднаха на нормални за нашите ширини цени.. Вече ги намирам за около 6-7 долара за Кг.. Явно онези за 30 бяха някакви специални (позлатени с диамантени костилки) и вече ги няма.. Китайските милиардери ги изкупиха
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Изображение
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
prace

Мнение от prace »

Ivan1007 написа:Изображение
Това за работата без пари в Канада се нарича volunteer и е задължително в много случаи.
Относно гражданите, които не могат да мислят - те са много в Канада. Убедени са, ча Канада е най-великата държава в света, щото им го набиват в манерките от както са родени и те повтарят фанатично, без да проверят дали наистина е така. Същото се отнася и до някои участници в този форум. Те пък си го повтарят всеки ден и се опитват и нас да ни убедят, които се съмняваме в това, може би защото можем да мислим все още.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

prace написа:Относно гражданите, които не могат да мислят - те са много в Канада. Убедени са, ча Канада е най-великата държава в света, щото им го набиват в манерките от както са родени и те повтарят фанатично, без да проверят дали наистина е така. Същото се отнася и до някои участници в този форум. Те пък си го повтарят всеки ден и се опитват и нас да ни убедят, които се съмняваме в това, може би защото можем да мислим все още.
Много черно-бяло виждаш нещата. Аз не познавам нито един човек който да е убеден, че Канада е най-великата държава на света и съм убеден че няма нито един такъв форумец. Дори и сред форумците които не познавам лично. Също така съм убеден, че Танграта, който много хвали България, не е "фанатично" убеден че България е най-великата страна на света.
Не бива да слагаш опонентите си автоматично на най-далечния край на скАлата по която спорите. Както и да ги обиждаш - например, че аз съм бил злобен.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Разбира ти прасе от кладенчова вода

Канада не е най-великата (каквото и да означава това), но традиционно е сред най-добрите места за живеене в света - като цяло и почти всички по-големи канадски градове са в челото на класациите. Това е постигнато с мисълта и труда на канадските граждани.
България е най-бедната в ЕС, гражданите и работят почти без пари и за съжаление от двайсе и пет години е на челните места в света по отрицателен прираст на населението дължащо се на това, че гражданите и я напускат.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

Ivan1007 написа:Изображение

съгласен с цитата
нито майонезата ни с яйца,нито колбасите ни с месо,нито ....,това за българия
ма с фул пауър края на цитата ;това е българия; може да се замени с ;това е канада;
щото и канатската майонеза,колбаси,сирене и каквото си помислиш са същите гофна.нищо по вече

с едната разлика ,че гореспоменатите продукти поне имат някакъв наподобяващ вкус на оригинала ,докато канадските такива са с вкус на индиански цървул,айдеда го наречем мокасина

и трябва си много голям лицемер и ийезуит за да твърдиш ,че качеството и вкуса на хранителните продукти продавани в канада е по добро от същите предлагани на пазара в българия
ко нямаме тук в българия високите заплати които се плащат за труд в канада това не означава автоматично,че качеството на хранителните продукти продавани в българия е реципрочно по ниско от тези продукти в канада заради по високия стандарт на живот в канада
нищо подобно,това йезоитско твърдение е само в главите на някои потребители новопоканачени българи живеещи в каната списващи в този форум
и моля кажете ми как да се държа сериозно с такива изперкали комплексирани индивиди
това нормални хора ли са за да го твърдят
за мен не са.за мен тия са идиоти,ама много големи идиоти и лъжци
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

optics написа:
prace написа:Относно гражданите, които не могат да мислят - те са много в Канада. Убедени са, ча Канада е най-великата държава в света, щото им го набиват в манерките от както са родени и те повтарят фанатично, без да проверят дали наистина е така. Същото се отнася и до някои участници в този форум. Те пък си го повтарят всеки ден и се опитват и нас да ни убедят, които се съмняваме в това, може би защото можем да мислим все още.
Много черно-бяло виждаш нещата. Аз не познавам нито един човек който да е убеден, че Канада е най-великата държава на света и съм убеден че няма нито един такъв форумец. Дори и сред форумците които не познавам лично. Също така съм убеден, че Танграта, който много хвали България, не е "фанатично" убеден че България е най-великата страна на света.
Не бива да слагаш опонентите си автоматично на най-далечния край на скАлата по която спорите. Както и да ги обиждаш - например, че аз съм бил злобен.
Не мисля, че си справедлив и безпристрастен.
Нито много съм хвалил България, нито е вярно, че всичките форумци си мислят, че Канада не е най-великата държава.
Всъщност, това последното е вярно!
Мислят си го, но не смеят да го признаят. И много ги доядява, че не е вярно. Затова тук във форума пишат съвсем друго.

Поради някаква странна причина, всеки, който е в страни от партийната линия е обявяван за враг и публично освиркан.
Бтв, забележи заглавието на темата, в която пишем вече на 34та страница.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола