apple написа:Дефиниция за тебе...
Терминът "хомофил" започва да излиза от употреба със зараждането през края на 60-те и началото на 70-те години на XX век на движението за гей освобождение, като на негово място навлизат нови термини като госпожица, гей, бисексуален и трансджендър, въпреки че някои от хомофилските групи продължават дейността си и през 80-те и 90-те години, дори и в наши дни.
В англоезичните страни "хомофил" понякога се използва разговорно в ЛГБТ средите със значение на човек, който определя себе си като хетеросексуален, но който в същото време е привлечен от ЛГБТ личности в социалните си контакти, също както и от ЛГБТ културата и обществото.

Дефиниция за мен ?? Да не намекваш нещо ...

Трябва ли да те каня на гости, за да доказвам сексуалната си ориентация .. ?
Ако си говорим сериозно, докато някой директно и грубо не ми се натрапва в ежедневието и не нарушава никакви закони, свободен е да прави каквото си иска, хич не ми пука.
Като не харесваш гейове - не ставай такава, като не харесваш татуирани - не се татуирай, като не харесваш марихуана - не я пуши ... Ама да даваш наставления на другите как трябва да живеят е, меко казано ............. (самоцензурирах се).
Навремето ни казваха как да се обличаме, подстригваме, каква музика да слушаме ... Та още оттогава много обичам такива дето дават насока в живота на другите.