Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
newcomer

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от newcomer »

IRA написа:115 долара на месец, на база съм , не знам колко точно е през зимата. При нас изолацията е по добра определено, а съм и на втори етаж, но и ние държим много топло,че децата се носят голи из къщата ( без чорапи). Сега сме с климатици , миналата година беше с около 20 долара на месец нагоре мисля.
сега си направих сметка на всички фактури за ток,газ и вода за 2012г..отоплявам или охлаждам с климатик плюс локално парно с два големи радиатора на газ и една лира в банята.нямам бойлер,топлата вода тече постоянно чрез затопляне от газовата инсталация.

1284лв за 12 месеца или разделено на 12=107лв на месец за 90кв м апартамент в 3 етажна кооперация/а 115 цан д не са ли някъде към 165лв или греша/
и това при положение,че и аз като теб обичам да се чувствам като в баня.ако правя икономии мога да смъкна сметките поне с 30%
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

С всички ддс-та в Квебек тока излиза средно 8.2 цента крайна цена за зимен месец. От двата пъти разлика в крайната цена на тока с тази в България и разликата в изолациите идва разликата в сметките. Сега с новите електромери ще се очакват още изненади за другата зима както става и при нас където ги подменят с електронни.
newcomer

Мнение от newcomer »

yahoo написа:С всички ддс-та в Квебек тока излиза средно 8.2 цента крайна цена за зимен месец. От двата пъти разлика в крайната цена на тока с тази в България и разликата в изолациите идва разликата в сметките. Сега с новите електромери ще се очакват още изненади за другата зима както става и при нас където ги подменят с електронни.
на мен откакто преди 7-8 месеца ми подмениха ел-мера с електронен консумацията на кв часа падна
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Бате, твоите сметки сигурно са такива, ама аз си говоря за сстра ми :).
При тях всичко е на ток. Аз лично избягвам да ходя зимата в България защото винаги ми е студено, на всякъде :) Дори април ми е студено :rofl:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
newcomer

Мнение от newcomer »

IRA написа:Бате, твоите сметки сигурно са такива, ама аз си говоря за сстра ми :).
При тях всичко е на ток. Аз лично избягвам да ходя зимата в България защото винаги ми е студено, на всякъде :) Дори април ми е студено :rofl:

на мен проблема ми не е тока ,а газта,тя е значително по скъпа,по 80-140 лв зимните месеци,но е голям кеф.
ела в къщи да си ходиш по джапанки и хавлия :rofl:

Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Дърта съм вече да ходя по хавлия :rofl:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
newcomer

Мнение от newcomer »

IRA написа:Дърта съм вече да ходя по хавлия :rofl:
нямаш грижи.ште запозная с дядо ми. ;)

Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Гледам новините в яхоо-то за Бойко и коментарите са само от рода на:
кога и тук ще доживеем...
Много не си дават сметка, че тук като доживеят до това ниво ще се изядът с парцалите един друг, но отстрани ситуацията звучи, като голяма демокрация в Бг-то.
Иначе му го признавам на Боко - добър ход.
Pumpy написа:То като гледаш и форума никой не е икономически имигрант - всички в България бяхме добре финансово. То там ни е и проблема, че сме късогледи до немай къде.....
Аз съм. В бг-то със същата работа и работно време, като тук :n: никак гот.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:досега и всички които са нарушили закона да си носят отговорността и последствията
Ахахахахааах! :rofl: :rofl: :rofl:
Вся власть - советам!
Гражданска харта:
1. Да се разпуснат всички министерства, парламент, общини и институции и на тяхно място да се създадат Народни комисариати от активни граждани.
2. До всеки държавен служител се назначава заместник-командир по гражданската част, който да преподписва и утвърждава всяко действие на държавния служител. По възможност за ЗКГЧ се ползват разведени в критическата с повече от един домашен любимец и познание по астрология. Опит като касиер на входа е предимство. Униформа: пеньоар на баклавички, ролки и дръжка от Стимоп.
3. Премахват се съд, прокуратура, адвокати. Въвеждат се революционни тричленки. Последните произнасят две възможни присъди: смърт или невинен.
4. Връщат се бележките за коли и телевизори. Коли ще се продават само в Мототехника, а телевизори - в ЦУМ. Коли няма да се продават, защото цапат природата.
5. Кандидатите за записване във ВУЗ да представят бележка за гражданска благонадеждност от местния Граждански комитет.
6. Жените стават общи, народни. Нямат право да отказват на граждани, а само на политици.

Първа поправка: Добавя се т. 7 с текст:
7. Хора, които някога са се подлъгали да подкрепят партии, могат да си направят публична самокритика пред Другарския съд на местния граждански комитет и народът да им прости.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Една българка пише писмо до народа
Давайте да се записваме и ние, че да намажем малко от властта. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:Една българка пише писмо до народа
Давайте да се записваме и ние, че да намажем малко от властта. :)
Не си ли объркал линка, този препраща към някакъв мото-клуб във Фейсбук?
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Дам сгрешен е линка.
Ето го Една българка пише писмо до народа
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:Дам сгрешен е линка.
Ето го Една българка пише писмо до народа
Добро е. :lol:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

newcomer написа:бе стига с тез заблуди за високите сметки за ток.аз не съм си изключвал климатика от началото на ноември до сега .бичи денонощно на 22 градуса ,а вечер като сме в къщи го засилвам на 27 и за периода ноември/декември съм платил 84 лева,а за декември/януари-115
лятото пак с включен климатик но на студено не плащам по вече от 40-50 лв на месец
Ти на ток ли се отопляваш? 27 градуса температура в къщата през зимата и сметка от 115лв - я бегай да се снимаш някъде :D
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

miteto написа:
newcomer написа:бе стига с тез заблуди за високите сметки за ток.аз не съм си изключвал климатика от началото на ноември до сега .бичи денонощно на 22 градуса ,а вечер като сме в къщи го засилвам на 27 и за периода ноември/декември съм платил 84 лева,а за декември/януари-115
лятото пак с включен климатик но на студено не плащам по вече от 40-50 лв на месец
Ти на ток ли се отопляваш? 27 градуса температура в къщата през зимата и сметка от 115лв - я бегай да се снимаш някъде :D
Нали малко по-късно си призна, че плаща повече за газ ... ;)
Публикувай отговор