survivor написа:1. Parvoto RRSP koeto vnesoh beshe tochno za 137 $, za nego sashto imah sreshta i mi beshe otdeleno cyaloto neobhodimo vnimanie. Mezhdu drugoto chovekat, s koyto se sreshtnah beshe sashtiyat, koyto poe i moy blizak s mnogo po-golyama suma.
2. Vizh 1.
3. Za men rabotnoto vreme na bankite v chetvartak si e OK, povecheto hora rabotyat do 5 chasa i tova vreme gi ustroyva. Koyto ne go ustroyva - ima si finansovi savetnici.
Bgmontreal, zashto darzhish takava edna tema da dovede obezatelno chetyashtiya do izvoda, che ako ne pribegne do tvoite uslugi shte mu se sluchat mnogo loshi neshta? Imash vazmozhnost da pokazhesh kakvo predlagash i da prizovavash vav foruma da ti se obazhdat za konsultacii, tova izobshto ne e malko. Nikoy nishto poveche da ne dopalva li iskash? Kakvoto kazhesh ti - tova e? Ami ti si zainteresovana strana, ti imash interes ot tova da predstravish vsichki drugi finansovi institucii i uslugi osven tvoyata za maskari i go pravish. Pri tova boravish dosta nekorektno s informaciyata, kakto se ubedih ot tova, koeto napisa za bankite i RSSP. Ama tozi forum ne sashtestvuva samo za da zashtitava tvoite chastni interesi, ne mislish li?
bgmontreal написа:
1. който иска да вкара и вкарва солидно в RRSP не иска срещи, така че ти се сети какъв човек ти изпращат
2. виж 1
3. моля те дай ми адреса на банка, която работи в който и да е ден след 18 часа, защото 75% от хората работят до 17 - 17:30 и доста до 18:00
нямам нищо против за противни мнения, но те да не се обръщат когато аз взема отношение - ВИЖ КАКВО ТИ Е БИЛО МНЕНИЕТО ПРЕДИ И СЕГА
[/quote]
извинявам се ако така е прозвучало!
1во аз никога не съм казвал елате при мен! казвал съм че давам безплатно инфо, а къде ще отиде човека е негова работа, даже писах че ще дам инфо и за другите места!
2ро давал съм координати и съм препоръчвал конкуренти
3то всеки знае банките и повечето теми тук са за банките, та затова давам информация, че има и алтернативи
4то отново се извинявам - не съм искал, а и не виждам къде съм си правил реклама
Твоите обвинения са тежки, но имат основа, ако човек е предубеден, че аз искам да излъжа някой.
Показателно е, че в момента в който аз взех отношения ти си промени мнението на 180.
Аз а и никой (банки, конкуренти) не можеме и хляб да си купим с комисионни от RRSP or RESP, моята идея аз съм я споделял и преди това - ако му се даде инфо ПРАВИЛНО на имигранта, то той ще може да стартира по-бързо и да стигне до заветната цел.
Пенсионни фондове и Учебни влогове са основата на пирамидата и трябва да се правят много внимателно.
Ето например сашето може да спечели 4-5000 от това - той е в Торонто и не може да ми е клиент.
Защо твоята презумция е че някой някого иска да преметне, доста хора от форума са идвали при мен и са ме питали доста неща - единственото нещо за което съм им вземал пари е за таксите - нещо което затварям следващия сезон така или иначе.
заверките дето иначе са по $5 на подпис, никога не съм взимал пълната цена при повече от 4 заверки (как ли ще се чувствам да поискам 60 долара за 12 печата на заверки за доктори).
Недей да си правиш грешни изводи без да ме познаваш.