Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг

Мнение от myhata II »

optics написа:
grozdan написа:Интересни снимки
Снимките са интересни, но текстът е жалък. Особено в частта му - дайте да съберем кофти снимки да покажем колко са зле тия британци. Нещо като старата песен "апа вие биете негри" но на нов глас. Вероятно измислено от комунист или атакист.
Що бе,трябваше ти 3 страници плюнки по България,та да видиш "интересни снимки" из Лондон,които са ежедневие и за тук в Торонто /Канада/ ?
А бе вас англичанка ли ва е раждала,почва да се пита човек ? :^) 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
grozdan

Мнение от grozdan »

optics написа:Снимките са интересни, но текстът е жалък. Особено в частта му - дайте да съберем кофти снимки да покажем колко са зле тия британци. Нещо като старата песен "апа вие биете негри" но на нов глас. Вероятно измислено от комунист или атакист.
Сега ние текста не коментираме ;)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Що бе,трябваше ти 3 страници плюнки по България,та да видиш "интересни снимки" из Лондон,които са ежедневие и за тук в Торонто /Канада/ ?
А бе вас англичанка ли ва е раждала,почва да се пита човек ? :^) 8)
К'ви плюнки по България сънуваш, ве?! Не видиш ли, че жИната видео е направила за предупреждение към своите сънародници да не си пращат децАта "на края на света" (справка Dracula ) :D
Между другото на нас темата ни минава в шеги и закачки, ама подобни видео мат'риали отказаха английските пенсионери да правят инвестиции в български недвижими имоти ... Та не знам вече добре ли е, зле ли е? :?:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Eто, ви нещо от личния ми архив:
Изображение
Въпросният артикул фигурираше в обедното меню на непретенциозен български ресторант, в туристически град (спестявам го, щото ще трябва да плащат на БГ-Канада за реклама ;) ) под наименованието "Еротичен банан" :D
Е, аз като го прочетох и веднага си го поръчах, най-малкото за да му направя снимка...Ама? Не ли това още един абсурд? Как би обяснила една мама на своето 3-4 годишно отроче какъв десерт си е поръчала, щото по обедно време децата още не спят?...Па после...англичаните били виновни, че били много разгулни! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Eто, ви нещо от личния ми архив:
Изображение
Въпросният артикул фигурираше в обедното меню на непретенциозен български ресторант, в туристически град (спестявам го, щото ще трябва да плащат на БГ-Канада за реклама ;) ) под наименованието "Еротичен банан" :D
Е, аз като го прочетох и веднага си го поръчах, най-малкото за да му направя снимка...Ама? Не ли това още един абсурд? Как би обяснила една мама на своето 3-4 годишно отроче какъв десерт си е поръчала, щото по обедно време децата още не спят?...Па после...англичаните били виновни, че били много разгулни! :lol:

Изяде ли го, не разбрахме?
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Изяде ли го, не разбрахме?
Разбира се. Беше вкусен.
Само, че на вас съм ви пуснала цензурираната версия - без мен. :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Изяде ли го, не разбрахме?[/quote!
Разбира се. Беше вкусен.
Само, че на вас съм ви пуснала цензурираната версия - без мен. :D
Браво,значи аз до колкото разбрах ти си го поръчала а не некое дете !
И не разбирам какво те притеснява?
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Браво,значи аз до колкото разбрах ти си го поръчала а не некое дете !
А нищо, ама сервитьорката се препоти триста пъти, докато го донесе. Явно в реда на нещата си беше. :lol: На масата бяха и двете ми деца, междувпрочем (слава богу, достатъчно големи и наясно за да трябва да им обяснявам) и ми помагаха за банана, нарязан предварително на малки парченца. Както казах нарочно го поръчахме за куриоз и майтап....Или викаш често срещана "снимка" по детските сладкарници в Торонто да сервират такива неща? ;)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Браво,значи аз до колкото разбрах ти си го поръчала а не некое дете !
А нищо, ама сервитьорката се препоти триста пъти, докато го донесе. Явно в реда на нещата си беше. :lol: На масата бяха и двете ми деца, междувпрочем (слава богу, достатъчно големи и наясно за да трябва да им обяснявам) и ми помагаха за банана, нарязан предварително на малки парченца. Както казах нарочно го поръчахме за куриоз и майтап....Или викаш често срещана "снимка" по детските сладкарници в Торонто да сервират такива неща? ;)
Не ,но предлагано и поръчвано от мен през далечната 1995 г. в гр. Пловдив на кафе-сладкарница "Стената" до тепето ! ;)
Не знаех че в околностите на София сте били толкова изостанали да се впечатлявате от това !?! :o
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Не ,но предлагано и поръчвано от мен през далечната 1995 г. в гр. Пловдив на кафе-сладкарница "Стената" до тепето ! ;)
Не знаех че в околностите на София сте били толкова изостанали да се впечатлявате от това !?! :o
Мухи, аз на такива места съм била, че нищо не може да ме учуди или впечатли. :) Не е редно, обаче да се предлага такъв артикул в дневно заведение, обслужващо деца. Съжалявам, ама това е моето скромно мнение и не ангажирам никого с него. :beers:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Е добре де,ама какво очаквате , че ще си помисли едно 3 -4 годишно дете за тоя десерт. За едно дете това си е банан със сладолети ,нищо повече. Какво трябва да се обяснява, не разбирам аз.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Bistra написа:Не е редно, обаче да се предлага такъв артикул в дневно заведение, обслужващо деца. Съжалявам, ама това е моето скромно мнение и не ангажирам никого с него. :beers:
Викаш не е редно такъв артикул да се предлага в дневно заведение, обслужващо деца, ама е съвсем в реда на нещата една майка с "будна съвест" да го поръчва заедно с децата си уж с цел да си прави кудоши, пък след това да се възмущава колко било непристойно. Хелоооооооу???!!!! :fubar: :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

MrGeek написа:
Bistra написа:Не е редно, обаче да се предлага такъв артикул в дневно заведение, обслужващо деца. Съжалявам, ама това е моето скромно мнение и не ангажирам никого с него. :beers:
Викаш не е редно такъв артикул да се предлага в дневно заведение, обслужващо деца, ама е съвсем в реда на нещата една майка с "будна съвест" да го поръчва заедно с децата си уж с цел да си прави кудоши, пък след това да се възмущава колко било непристойно. Хелоооооооу???!!!! :fubar: :D

100% възмУтената :rofl: ле*ка си е поръчала още един за домашно, който е изпапкала :lol: по-късно насаме, ненарязан.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

MrGeek написа: Викаш не е редно такъв артикул да се предлага в дневно заведение, обслужващо деца, ама е съвсем в реда на нещата една майка с "будна съвест" да го поръчва заедно с децата си уж с цел да си прави кудоши, пък след това да се възмущава колко било непристойно. Хелоооооооу???!!!! :fubar: :D
Оу, Хай!!!! Каква чест!!!! Гусин Директоре Дженерале BC- Шумкаре! :party:
Моите деца не са расли "под похлупак". Та както казах - наясно са. И аз съм на мнение, че аз съм тази, която трябва да им обясня някои неща от живота, вместо да ги научават от улицата. :)
И както виждаш съм го и поръчала - да видят свят-голям и шарен. :lol:
Дъщеря ми дори посна тази точно снимка на фейсбук профила си, след което един от нашите приятели (баща на нейно познато дете) сподели, смеейки се, че ако това беше донесено от келнер в канадски ресторант, щеше да предизвика такъв световен скандал, че ви е бедна фантазията. Там обаче беше в реда на нещата, а сега, де? ;)
...
СпИциално за ч*чко Павел.
Павле, аз в къщи си смуча натюр. Нямам нужда от купешки сурогати. Колко голям ти е монитора, че може да не хване бананЪт? :P
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

IRA написа:Е добре де,ама какво очаквате , че ще си помисли едно 3 -4 годишно дете за тоя десерт. За едно дете това си е банан със сладолети ,нищо повече. Какво трябва да се обяснява, не разбирам аз.
Ами защо бананът е "еротичен" примерно? :rofl:
Иначе принципно съм съгласна с теб - десерт от банан и сладолед. Ако бяха сложили още един от другата страна, щеше още по-десертно да звучи. :)
Публикувай отговор