Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Pointzero

Re: Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"

Мнение от Pointzero »

ablood написа:Почитатели на комунизма е имало (има и днес) достатъчно много за да се навъдят политици, готови да яхнат идеята. Те не я проповядват, а експлоатират.

Комунисти са не управляващите, а поддръжниците им. Политиците са просто артисти.

Измислете ми политическа платформа, готова да запълни празнина в настроенията и веднага ще стана неин привържаник, повеждайки недоволните. Без значение каква. Важното е да се продава.

Както Волен си намери ниша в политиката. Веднага се появиха спонсори и съюзници.
:bow:
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

абе артисти артисти, ама 100 тояги на филм са едно, а ако са на твоя гъ - съвсем друго.
:)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Ясно е, че и тукашните политици са маскари, ама когато видим български министър така...:

Изображение

Federal transport minister Lisa Raitt walks back to her car after visiting the Ste-Agnès church in Lac-Mégantic
on Wednesday July 17, 2013. Raitt had stopped at the church to meet with the families and towns people after
a Montreal, Maine and Atlantic Railway train derailed and exploded in Lac-Mégantic, Quebec on July 6th.

http://www.calgaryherald.com/news/canad ... story.html"
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ablood написа:Ясно е, че и тукашните политици са маскари, ама когато видим български министър така...:

Изображение

Federal transport minister Lisa Raitt walks back to her car after visiting the Ste-Agnès church in Lac-Mégantic
on Wednesday July 17, 2013. Raitt had stopped at the church to meet with the families and towns people after
a Montreal, Maine and Atlantic Railway train derailed and exploded in Lac-Mégantic, Quebec on July 6th.

Мъничък проблем с егото

Изображение
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

аз пък искам да видя как ablood отива на работа :P
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

ablood написа:
ablood написа:Ясно е, че и тукашните политици са маскари, ама когато видим български министър така...:

Изображение

Мъничък проблем с егото

Изображение

Това е защото нашите са обгрижени с народна лИбоФФ :)

80 хил. на месец струва охраната на Борисов и Цветанов?
http://news.ibox.bg/news/id_275403105
после пак кажете, че България не е богата държава...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Pointzero написа: после пак кажете, че България не е богата държава...
Даа, богата е - на гласоподаватели балъци. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

Pointzero написа:

80 хил. на месец струва охраната на Борисов и Цветанов?
http://news.ibox.bg/news/id_275403105
после пак кажете, че България не е богата държава...
Цитат от въпросната публикация: "Лични сметки на Кутев показват, че над 40 000 лева на месец струва охраната само на единия от първите в ГЕРБ."
Не че съм фен на ББ и Цв. Цв., ама откога другарят Кутев е достоверен източник на информация?

На мен лично ми е много любопитно, защо цялата управляваща паплач плюе така яростно срещу ББ и ГЕРБ? С какво толкова ги предизвика, че за комунистите и техните ортаци вече е по-черен дори и от Костов?
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

krimon написа:аз пък искам да видя как ablood отива на работа :P
Утре в 5 сутринта с камера пред нас.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

Ето и друга гледна точка за Ентелегентните и красиви протестиращи:
http://liyanapp.blog.bg/drugi/2013/07/18/.1131119

"...Като журналист отидох на Комисия по транспорт в Народното събрание по темата за промени по отношение на таксиметровия и обществен транспорт. Подходих от най-далечното място на протеста, за да мина тихичко и да си върша работата. В мига, в който се представих на полицията и ми казаха къде е пропусквателният пункт, някаква агресивна лелка ме полази и започна да крещи (цитирам): „Мръсна курво, няма да влезеш! Тука ще умреш, махай се, курво”..."

Статията е интересна...
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

ablood написа:Мъничък проблем с егото

Изображение
Блъди, всъщност в оригинал снимката се отнася до бившият кмет на Москва Юрий Лужков, ако не ми вярваш - в София такъв булевард като този на снимката няма.
На снимката има и друга грешка - фамилното име на кмета на Лондон е сбъркано.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Хвана ме. Признавам си. Не съм ги снимал аз. :(

Всъщност дори съм сигурен, че сравнението е пресилено и примерите не отразяват масовата практика, но вярвам, че тенденцията е неоспорима.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Pointzero написа:Ето и друга гледна точка за Ентелегентните и красиви протестиращи:

Статията е интересна...
Аха, интересна е. Тази другарка директно издуха по измишльотини нашите Бистра и мухЪтЪ взети заедно!
Що за зомбиран индивид (предполагам ефекта се получава след дългогодишно посещаване на Бузлуджа, ама де да знам) може да възприеме подобни глупости:
Цялата случка ме върна много назад във времето... преди 20 години. Тогава дъщеря ми беше пеленаче. Возех я в количка. Народното събрание отново беше заобиколено с железни заграждения. Имах работа за малко вътре отново като журналист, затова влязох с бебето. Излязохме навън, отвориха ми бариера откъде да мина, тръгнах с количката по жълтите павета и само 20-тина метра по-нагоре към мен се залетяха 20-тина души – с тояги и с две големи знамена. „Убийте я, убийте и копелето в количката!” Обърнах се и хукнах с всички сили. Който е бягал с бебешка количка по жълтите павета може да си представи дали може да се развие някаква скорост. Нямах време да спра, да я откопчая и да я взема на ръце. В този момент двама полицаи прескочиха оградата – нямаше време да я местят, един грабна количката и хукна, друг ми помагаше да тичам по-бързо и ни върнаха отзад, в кошарата. Ревях истерично. От парламента ни дадоха служебна кола с която ни прибраха с бебето.
Отишла по работа в парламента насред блокадите с бебе пеленаче в количка. WTF???!!!! Очевидно има доста болни хора с достъп до интернет, които си мислят, че всички са канарчета. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:
Pointzero написа:Ето и друга гледна точка за Ентелегентните и красиви протестиращи:

Статията е интересна...
Аха, интересна е. Тази другарка директно издуха по измишльотини нашите Бистра и мухЪтЪ взети заедно!
Що за зомбиран индивид (предполагам ефекта се получава след дългогодишно посещаване на Бузлуджа, ама де да знам) може да възприеме подобни глупости:
Цялата случка ме върна много назад във времето... преди 20 години. Тогава дъщеря ми беше пеленаче. Возех я в количка. Народното събрание отново беше заобиколено с железни заграждения. Имах работа за малко вътре отново като журналист, затова влязох с бебето. Излязохме навън, отвориха ми бариера откъде да мина, тръгнах с количката по жълтите павета и само 20-тина метра по-нагоре към мен се залетяха 20-тина души – с тояги и с две големи знамена. „Убийте я, убийте и копелето в количката!” Обърнах се и хукнах с всички сили. Който е бягал с бебешка количка по жълтите павета може да си представи дали може да се развие някаква скорост. Нямах време да спра, да я откопчая и да я взема на ръце. В този момент двама полицаи прескочиха оградата – нямаше време да я местят, един грабна количката и хукна, друг ми помагаше да тичам по-бързо и ни върнаха отзад, в кошарата. Ревях истерично. От парламента ни дадоха служебна кола с която ни прибраха с бебето.
Отишла по работа в парламента насред блокадите с бебе пеленаче в количка. WTF???!!!! Очевидно има доста болни хора с достъп до интернет, които си мислят, че всички са канарчета. :D :rofl:

Ооо ти мъдри,сред най мъдрите :lol: :rofl:
кажи ти на нас НЕпросветените какви интереси споделяш и на кой симпатизираш ? ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор