Единственото успокоение е, че надали ще ги напълнят.
Ето с какво ще ги пълнят:grozdan написа:Хехе, страшни картинки! Интересно ми е за чий са им толкова много офис сгради в София и с какво ще ги пълнят? Ако е за овце - става!
Също така ми е чудно дали някой от тези проекти е в моя щат или пак всичко е в Младост.
Който иска да се наслаждава на това, което е била София преди да построят "грозотиите":IRA написа:Последните години много загрозиха София. Аз не познавам някой, който познва зелена София от преди това да харесва сегашното пренаселено и презастроено състояние на града. Що не си харесат някое място извън града и там да си строят грозотиите.
Навсичко отгоре искат да бутат част от централната част и да строят високи сгради, че на Диков му било детска мечта София да има "СИТИ" , каквоот и да означава това.
Има ли още живи хора, които помнят "Зелена София"? Щото аз откакто се помня София си е все същата- с булевардите, панелените блокове, и има тук-там някоя нова сграда.IRA написа: Аз не познавам някой, който познва зелена София от преди това да харесва сегашното пренаселено и презастроено състояние на града.
Мисля че си избрал грешна аудитория която да убеждаваш колко са се променили нещата в България, особено на фона на това че ти самият се опитваш да се махнеш оттам. Доста от тези промени идват не с години а десетилетия закъснение - метрото в София го почнаха в края на 70-те някъде, ако го бяха направили тогава трябваше да сме забравили как е изглеждал града без метро. За стратегически чужди инвеститори се говори от 10-ти ноември насам, а ето че миналата седмица станаха 23 години. Ако имаш излишни 20-на години от живота си да чакаш промените - мога само да ти пожелая да имаш много търпение.SFBG82 написа:Ето с какво ще ги пълнят:grozdan написа:Хехе, страшни картинки! Интересно ми е за чий са им толкова много офис сгради в София и с какво ще ги пълнят? Ако е за овце - става!
Също така ми е чудно дали някой от тези проекти е в моя щат или пак всичко е в Младост.
Plevneliev: Tax Lessons from Bulgaria
http://www.youtube.com/watch?v=ZWZ9ckPGBpw"
Bulgarian Pres. Plevneliev's New Business Plan
http://www.youtube.com/watch?v=4yZktpw0COA"
Не убеждавам никого, нищо. Просто показвам.Koko написа:Мисля че си избрал грешна аудитория която да убеждаваш колко са се променили нещата в България, особено на фона на това че ти самият се опитваш да се махнеш оттам. Доста от тези промени идват не с години а десетилетия закъснение - метрото в София го почнаха в края на 70-те някъде, ако го бяха направили тогава трябваше да сме забравили как е изглеждал града без метро. За стратегически чужди инвеститори се говори от 10-ти ноември насам, а ето че миналата седмица станаха 23 години. Ако имаш излишни 20-на години от живота си да чакаш промените - мога само да ти пожелая да имаш много търпение.
(Интервюто с президента Плевнелиев беше обсъждано във форума но не ми се рови къде е точно темата за това)
Люлин и Младост още ги строяха, когато ходех на екскурзииIRA написа:Да. Аз съм един от тях.
Явно са те водили на екскурзия само до Младост и Люлин.