Тропот на ц. каруца

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Тропот на ц. каруца

Мнение от Bistra »

Ама ти и сред такива ли заживя? :o Знаем с кого си пиеше кафенцето , ама не знаех, че си се преселила и в резерват. :lol: Аз лично не съм виждала жив индианец, откакто се преместих , където живея за последно, при все че резерватът е съвсем близко - някакви 2-3 километра.
Да не кажа, че в интерес на истината съм виждала индианци само по телевизията. Беше станала някаква катастрофа на кораб близо до шлюзовете и един помагаше при спасяването :)
P.S. Между другото кварталът е доста по-сигурен откъм кражби в сравнение с 90% от "белите" квартали
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

Bistra написа:Ама ти и сред такива ли заживя? :o Знаем с кого си пиеше кафенцето , ама не знаех, че си се преселила и в резерват. :lol: Аз лично не съм виждала жив индианец, откакто се преместих , където живея за последно, при все че резерватът е съвсем близко - някакви 2-3 километра.
Да не кажа, че в интерес на истината съм виждала индианци само по телевизията. Беше станала някаква катастрофа на кораб близо до шлюзовете и един помагаше при спасяването :)
P.S. Между другото кварталът е доста по-сигурен откъм кражби в сравнение с 90% от "белите" квартали
Само едно уточнение,че твойте индиански съседи нямат нищо общо с индианската сволач на уест кост,просто са от други планети,пардон племена.Преставяш си българската сволач от Столипинсбърг и се сещаш за тях.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Индианците са супер ,ядене и пиене и ихууууу :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Индианците са супер ,ядене и пиене и ихууууу :rock:
Я виж ти най-големите радетели за "чистота на нацията" се оказа изведнъж, че симпатизирали на индианците. :lol:
Ами тогава няма да се оплаквате като ви третират като цигани! Или пък си заслужете да не ви третират така!... ;)
Мухи, да не си се пробвАл за индианец, м? Всеки уважаващ се бългериан тЕрикат би опитал - не плащат данъци и имат куп права. Е, ще трябва да използуваш малко червеникав фон-дьо-тен, ама после ядене и пиене на корем. Айде, Мухи, ние сме зад теб! Go!Go! Go! :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Странджата

Мнение от Странджата »

apple написа:
Странджата написа:Абе не знам за бгроми,но днес бях на плаж на брега на ез.Онтарио,имаше един табун онтарийски роми,къпеха се барабар с дрехите!Някои ги различих,щото носеха бели потници,но тези с чените рокли и фанелки....
Ама моля ти се ...мене пък от БГ някои ми завиждат, че съм живеела сред индианци, било екзотично! :lol: Като обяснявам как изглеждат и какъв бит и култура имат и не ми вярват. Че те за съжаление :мнозинството от тях де/ си живеят точно като БГ цигани от социал до социал, на пиене, едене, ПОТ и ....те тия ченири работи. Само дето гетата им са малко по-приемливи. И са точно толкова арогантни ако нещо не им изнася...
Нямах предвид индианците,те са си местно население,а ромите са пришълци.Визирах родените някъде из щата Пенджап онтарийци.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Индианците са супер ,ядене и пиене и ихууууу :rock:
Я виж ти най-големите радетели за "чистота на нацията" се оказа изведнъж, че симпатизирали на индианците. :lol:
Ами тогава няма да се оплаквате като ви третират като цигани! Или пък си заслужете да не ви третират така!... ;)
Мухи, да не си се пробвАл за индианец, м? Всеки уважаващ се бългериан тЕрикат би опитал - не плащат данъци и имат куп права. Е, ще трябва да използуваш малко червеникав фон-дьо-тен, ама после ядене и пиене на корем. Айде, Мухи, ние сме зад теб! Go!Go! Go! :rofl:
Че вие не сте преставали,къде мислиш ви отиват мангизите от таксите освен в устата на Харпър ?
Я кажи ти като толкова честен данъкоплатец ,защо не си рапортувала тейко си за лихвите от 2ра вноска за наема на апартамент на държавата,как да третираме тогава избери си /циганка,индианка или софийска селянка / ? :lol: :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:Ама ти и сред такива ли заживя? :o Знаем с кого си пиеше кафенцето , ама не знаех, че си се преселила и в резерват. :lol: Аз лично не съм виждала жив индианец, откакто се преместих , където живея за последно, при все че резерватът е съвсем близко - някакви 2-3 километра.
Да, мадам Голямата работа ;) преместих се в резерват за по-евтино. Сега си изкарвам поминъка като ходя на риболов, а когато е лошо времето дялкам тотеми и плета калцуни... :lol: Социала си върви, гледам си марихуана в задния двор, а и си варим "муун шайн" научихме и комшиите даже. Ние това си го можем! Даже ще уча безплатно у унивеситета от догодина щот съм фърст нейтив вече... ;) Да ти пратя ли снимка на вожда и той е с униформа може да проявиш интерес знам ли? :?: :lol:
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

apple написа:
Да, мадам Голямата работа ;) преместих се в резерват за по-евтино. Сега си изкарвам поминъка като ходя на риболов, а когато е лошо времето дялкам тотеми и плета калцуни... :lol: Социала си върви, гледам си марихуана в задния двор, а и си варим "муун шайн" научихме и комшиите даже. Ние това си го можем! Даже ще уча безплатно у унивеситета от догодина щот съм фърст нейтив вече... ;) Да ти пратя ли снимка на вожда и той е с униформа може да проявиш интерес знам ли? :?: :lol:
Мадам по военни ли си пада. :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа: Да ти пратя ли снимка на вожда и той е с униформа може да проявиш интерес знам ли? :?: :lol:
Тц, не върви! Виж, ако е денди в класически костюм с няколко милиона в сметката може и да се класира да ме заведе на опера. :D
Ами така де, като с равен! ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Че вие не сте преставали,къде мислиш ви отиват мангизите от таксите освен в устата на Харпър ?
Я кажи ти като толкова честен данъкоплатец ,защо не си рапортувала тейко си за лихвите от 2ра вноска за наема на апартамент на държавата,как да третираме тогава избери си /циганка,индианка или софийска селянка / ? :lol: :D
Aaa, Мухи, да не се обиждаме на село! Все пак София е столицата на България, а не някакъв измислен град с исторически претенции. :P
Данъците от таксите все си мислех, че плащаме на общината. Харпър все още не ни е съсед. Той беше съсед на един друг съфорумник, помниш ли? :D
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

Bistra написа:
apple написа: Да ти пратя ли снимка на вожда и той е с униформа може да проявиш интерес знам ли? :?: :lol:
Тц, не върви! Виж, ако е денди в класически костюм с няколко милиона в сметката може и да се класира да ме заведе на опера. :D
Ами така де, като с равен! ;)
Той денди с милионите замита за някоя бракувана/жена с брак/ госпожа от покрайнините на монтреал.
Заключено