http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1496438"MrGeek написа:Значи космонавт, летял с руска ракета в космоса е шубеляк, а мухите долу на земята са безстрашни смелчаци. Ти изби рибата в Тихия океан бе.![]()
България узрява за война с негативизма
Re: България узрява за война с негативизма
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Абе ти не можеш ли да зацепиш, че повечето хора си купуват жилище, за да живеят в него така както им харесва, а не да инвестират ? За теб знаем, че си предпочиташ в мърлявия rental.myhata II написа:... номера блъдка е да инвестираш в злато а не в имущество,в момента не е рентабилно да се инвестира в бараки майно ,с тези клатещи се пазарие все едно че си седнал върху буре с барут
Ти като си купуваш маратонки или телевизор, заради инвестицията ли го правиш ?

roumensp написа:Абе ти не можеш ли да зацепиш, че повечето хора си купуват жилище, за да живеят в него така както им харесва, а не да инвестират ? За теб знаем, че си предпочиташ в мърлявия rental.myhata II написа:... номера блъдка е да инвестираш в злато а не в имущество,в момента не е рентабилно да се инвестира в бараки майно ,с тези клатещи се пазарие все едно че си седнал върху буре с барут
Ти като си купуваш маратонки или телевизор, заради инвестицията ли го правиш ?
Румпи я пак към мен ли беше въпроса или към колегата отгореablood написа:Будителя сякаш си мисли, че ипотеките са задължителни, а наемът е без пари.
Ако ще да имаш ипотека за 50 години, утре можеш да решиш, че ти е писнало, продаваш, взимаш, каквото си натрупал и се връщаш при мама.
Повечето хора си "просят" кредит от банката защото нямат "Х" пари за да си "купят " жилище ,но не си правят сметката че 30 или 50 години са много време и че утре може да са на улицата по незнам колко си причини
В днешно време е грешка да се проси от банките,защото никой не ти гарантира за цената утре
Повечето слепци се накисват с години и в един слънчев ден разбират че са заложили на губещия кон
Най добрия вариант е да се спестява примерно 10 години и да се плати кеш поне половината от сумата !
Разликите са огромни и избора е по богат !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Люта чушка ®
И к'во станА с таз' прословута "война с негативизма"? Изпари се още на стр. 2 и пак се захвана песента с недвижимостите 
Edit:
http://www.dw.de/dw/article/0,,16064879,00.html"
Инициатива на електронното издание на Дойче Веле, наречена "100 хубави думи за България". Аз ли нещо недовиждам, че всяко четвърто мнение ми се струва негативно?

Edit:
http://www.dw.de/dw/article/0,,16064879,00.html"
Инициатива на електронното издание на Дойче Веле, наречена "100 хубави думи за България". Аз ли нещо недовиждам, че всяко четвърто мнение ми се струва негативно?
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Значи.....10 години плащаш ипотеката на някой друг, докато събираш за свое жилище, отколкото още в началото да започнеш да изплащаш собственото си жилище???
Айде да разясниш логиката, ако обичаш...

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Митат Гокай:
"Който се е отделил от България, никога не е бил щастлив, дори да е станал много богат. В сънищата си винаги се е връщал в селото на баба си и е сърбал стар фасул с домашна наденица. Ако някой ви каже, че е много щастлив в чужбина, не му вярвайте."
Е па видиш ли и турчин ядял думуз
В интерес на истината аз негативно мнение не видях ,всеки си обича България,ама тук във форума има едно за чудо и приказ
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 36&t=44164"
"Който се е отделил от България, никога не е бил щастлив, дори да е станал много богат. В сънищата си винаги се е връщал в селото на баба си и е сърбал стар фасул с домашна наденица. Ако някой ви каже, че е много щастлив в чужбина, не му вярвайте."
Е па видиш ли и турчин ядял думуз

В интерес на истината аз негативно мнение не видях ,всеки си обича България,ама тук във форума има едно за чудо и приказ
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- MrGeek
- Путлер Капут
Логика при мухЪтЪ? Това не е ли за темата с вицовете?valioiko написа:Айде да разясниш логиката, ако обичаш...

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Знаеш ли колко струва 2 стаен под наем в Торонто всичко включено и колко струва Моргидж с 10% Даун за 30 години + ток,вода,и такса ,за къща която е оценена от банките за 600 000 долара в средна ерия ?valioiko написа:Значи.....10 години плащаш ипотеката на някой друг, докато събираш за свое жилище, отколкото още в началото да започнеш да изплащаш собственото си жилище???
Какви ипотеки и глупости плащаш не мога да разбера ?!?
Все се чудя ,как може да те направят модератор като не си и стъпвал в Канада,сега трябва часове да ти обяснявам как стоят нещата,не ми се влиза в подробности нека някой друг да ти го обясни ,ако се намери такъв с удоволствие на дълго и нашироко ще те светна

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Я Йода се обади, *****MrGeek написа:Логика при мухЪтЪ? Това не е ли за темата с вицовете?valioiko написа:Айде да разясниш логиката, ако обичаш...

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Ето, аз те питам като човек, а ти виж как ми отговаряш.
Избягвай да поставяш под въпрос решенията на собствениците на форума, щото да не стане така, че едиственото ти място за изява да стане недостъпно за теб
Избягвай да поставяш под въпрос решенията на собствениците на форума, щото да не стане така, че едиственото ти място за изява да стане недостъпно за теб

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
- roumensp
Ти и в България да си, пак ще си имаш същите сънища ... това са скъпи спомени от време, което никога няма да се върне, независимо къде си.myhata II написа:Митат Гокай:
Но от друга страна, по-добре е да сънуваш на пълен, отколкото на празен стомах.

Слушам !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
Спомените от селото на баба ми са също толкова "приятни" колкото спомените от казармата. В някои отношения дори по-зле.
При повечето хора надали е така, но при мен е.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- roumensp
А как ти харесва идеята като се пенсионираш, цялата ти пенсия да отива за наем? Вярно е, че можеш да натрупаш доста през тия 30 години, докато плащаш наем, но дори и да приемем, че ще имаш достатъчно пари, пропускаш факта при какви условия си живял тия 30 години в единия и в другия случай.myhata II написа:Знаеш ли колко струва 2 стаен под наем в Торонто всичко включено и колко струва Моргидж с 10% Даун за 30 години + ток,вода,и такса ,за къща която е оценена от банките за 600 000 долара в средна ерия ?
И това ли е от казармата,или от баба ти ?optics написа:Спомените от селото на баба ми са също толкова "приятни" колкото спомените от казармата. В някои отношения дори по-зле.

Стефан Цанев
Стефан Цанев