Евала! Направо се чудя как още живеят хора и по другите провинции.

От твоя линк.Ivan1007 написа:Сериозно? Ти работил ли си за CNRL?Mr.D написа: И след това какво.
Болен се врьщаш от гурбет.
П.П. Позицията (или подобна) я има обявенa в Job Bank, а предполагам и на сайта на CNRL с 89 000 заплата. Нищо особенно като заплащане, но то е ниско, точно защото работата не е тежка. 5 цифрени годишни заплати не се радват на голямо внимание дори и за хора без специално образование.
http://www.jobbank.gc.ca/detail-eng.asp ... 0&Stdnt=No"
просто забрави!!!Аз съм в "нефтения бизнес" в България и се надявам да си намеря работа при вас,но незнам как е ссвободните места.Понеже не е най-мечтаната работа мисля ,че има шанс за бъдещи канадци като нас
Можеш да споделиш защо да забрави.Вместо само едно Забрави!!!VIVARO написа:просто забрави!!!Аз съм в "нефтения бизнес" в България и се надявам да си намеря работа при вас,но незнам как е ссвободните места.Понеже не е най-мечтаната работа мисля ,че има шанс за бъдещи канадци като нас
Четири страници само глупости за Албърта,с едно-две изключения.
Обоснови се някак си де. Щото и на мен в началото доброжелатели ми казваха - Какво искаш да работиш?! Графичен дизайн?! 3Д графики и анимации. Я не са мотай ми направо отивай да миеш чинии.VIVARO написа:просто забрави!!!Аз съм в "нефтения бизнес" в България и се надявам да си намеря работа при вас,но незнам как е ссвободните места.Понеже не е най-мечтаната работа мисля ,че има шанс за бъдещи канадци като нас
Братле благодаря за нагледната информация мен точно тово ме интересува дали има работа за нефтения бизнес и ориентировачна заплата.Относно условията на труд всеки сам преценя за себе си,а не внушава на другите....особено ако не е работил в този бизнес.petar krastev написа:Обявата не е предложение за работа към мене,иначе не бих я изтъпанил тук.Един познат от там ми я прати ако има желаещи от моите познати от Кебек и такива които отговарят на условията.Някой пита как е положението с работата в Алберта,аз се опитах да отговоря,и.... наскачаха всички.
Аз от телевизори,зимни гуми,Ай фони,компютри,както и живота в Англия не разбирам и не се обаждам там.
Мерси на Марто за почерпката,аз в Едмонтон и Скотфорд си ги посещавам редовно и там имам доста познати и приятели с френски акцент.
Хехех съгласен....VIVARO написа:просто забрави!!!Аз съм в "нефтения бизнес" в България и се надявам да си намеря работа при вас,но незнам как е ссвободните места.Понеже не е най-мечтаната работа мисля ,че има шанс за бъдещи канадци като нас
Така и не ми стана ясно къде си в нефтения бизнес. Ако ни кажеш с какво се занимаваш можем да ти дадем ориентировъчна представа за това което питаш. Ама "нефтения бизнес" е толкова широко понятие, че едва ли някой може от раз да ти даде конкретни данни.totomoto написа: Братле благодаря за нагледната информация мен точно тово ме интересува дали има работа за нефтения бизнес и ориентировачна заплата.Относно условията на труд всеки сам преценя за себе си,а не внушава на другите....особено ако не е работил в този бизнес.
Аз знам две работещи в момента.totomoto написа:В България, има една рафинерия.
Викам да си гледаш компютрите.....Californian написа:Нефтохим е едната другата май имаше някъде към Плевен, нали?
как се казваше тя, забравих и името