До Монреал и..........
Merci za komplimentaIRA написа:Blue Passion shto se morish da otgovariash na glupavi komentari.Na men predpolagam i na drugi razkaza ti mi beshe mnogo interesen.

- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Моля
Аз се чудя на Мариане не може да пише на български било то и с латински букви, а се опитва да прави забележки на хората направили си усилия да напишат нещо което да е в полза на другите кандидат-имигранти.
Ще ме извиняваш Мариане, но правиш много лошо впечатление със вечната си контра. Човек помага ако иска, който не иска да си мълчи и да не критикува само заради самото критикуване, нали така

Не ми е в кръвта да правя забележки на непознати хора, но сега ми се налага заради некоректното ти отношение към Blue Passion И другите които сме в процес на имиграция. И пиши "конвенционално" ако искаш да ти се четят постингите. Ако ли не пак ще бъдеш вечна контра.
Айде успехи
Ще ме извиняваш Мариане, но правиш много лошо впечатление със вечната си контра. Човек помага ако иска, който не иска да си мълчи и да не критикува само заради самото критикуване, нали така

Не ми е в кръвта да правя забележки на непознати хора, но сега ми се налага заради некоректното ти отношение към Blue Passion И другите които сме в процес на имиграция. И пиши "конвенционално" ако искаш да ти се четят постингите. Ако ли не пак ще бъдеш вечна контра.
Айде успехи
10.03.2004 Изпращане DCS в Париж
02.04.2004 Потвърждение за получаване DCS
24.04.2004 Покана за Интервю в Париж
19.05.2004 Интервю в Париж---- CSQ 2 броя
10.06.2004 Изпращане--Федерална процедура
15.06.2004 Потвърждение за получаване
02.04.2004 Потвърждение за получаване DCS
24.04.2004 Покана за Интервю в Париж
19.05.2004 Интервю в Париж---- CSQ 2 броя
10.06.2004 Изпращане--Федерална процедура
15.06.2004 Потвърждение за получаване
Re: Моля
Gocpodine cmiatam 4e ne e otpolza na nikoi da ce podigravame na kebekarite viarno negovoriat cavcem 4ict frencki no c vremeto 4ovek po4va da govori dori kato tiax li4no az bix narekla ezika amerikancki frenckieiliev написа:Аз се чудя на Мариане не може да пише на български било то и с латински букви, а се опитва да прави забележки на хората направили си усилия да напишат нещо което да е в полза на другите кандидат-имигранти.
Ще ме извиняваш Мариане, но правиш много лошо впечатление със вечната си контра. Човек помага ако иска, който не иска да си мълчи и да не критикува само заради самото критикуване, нали така![]()
Айде успехи

pp ne kritikyvam no ce vbeciavam na izrazi ot corta kebekyak procto cmiatam 4e vaprocnite ca priatni i otziv4ivi xora i triabva da gi yvajavame a ne da gi zakleimiavame kato kebekyak.
Мариане.... заради теб заключвам темата, когато си промениш тона, ще я отключа.
Мисля, че дължиш извинения на форумците...
пп. Blue Passion
Мисля, че дължиш извинения на форумците...
пп. Blue Passion

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.