Здравейте ,
ние редовно си купуваме лекарства от една аптека точно срещу пета градска болница -на бул. "Столетов"-108.Откакто имаме бебе доста сме обикаляли аптеките и там цените са най-ниски./особенно за бебешките неща/.Днес ги попитах правят ли някакви отстъпки и момчето много любезно ми обясни ,че ако купим неща за повече от 100 лв. ще ни направи отстъпка от 10 процента -не е много ,но все пак е нещо. Иво
survivor написа:Nalex, blagodarya za cennata informacia. Mozhesh li da me orientirash kade ima takav sklad?
V Sofia ima kolkoto iskash- Sanita, Targovska Liga,Higia, i t.n.Ako kupish poveche lekarstav iama problem da ti gi dadat na skladova zena- pone taka beshe pri nas v Plovdiv.
Налекс, благодаря. Майка ми си купува лекарства за една година напред и прави оборот 700-800 лева. Тъй като ходи и в Пловдив, можеш ли да ми кажеш там къде има склад за лекарства?
Targovska Liga-bul. Pestersko shosse 66- do Hirurugiite, za Sanita , Higia i drugite triabva da pita na tel. uslugi.Na niakoi lekarstva dorri e vazmojno da se napravi otstapka i ot skladovata zena.Skladovete v Plovdiv sa nad 30.