c200 написа:Hint - през първата година можеш да скриеш голите клони с грамофончета (не знам как им викат тука на тия влачещите с големите листа дето като ги посадиш на 2 места и плъзват по цялата ограда)
Ти хубави идеи му даваш.Това растение е като някакъв плевел. Засадиш ли го вече веднъж - ти завзема целия двор. Hяма спасение!
Преди 2 години си боядисвах оградата. От страната на единия от съседите ми има засадени кипариси близо 3 метра високи.Те се бяха доста разклонили и надвесили над моята ограда. Аз ги орязах без да го питам, защото ми пречеха. Само 1 година след това се възстановиха от cамосебе си. Миналата година той ми предложи да дойде човек да ги подкaстри срещу заплащане.Аз отказах, защото по принцип не ми пречат. Мястото, за което става въпрос се намира зад бараката на двора и така или иначе не го използуваме.
Чак да ги режеш до корен няма предполагам да ти позволи, но ако окастриш клоните от твоята страна не виждам да представлява някакъв твърде голям проблем.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")