Работи още. Взимал съм 100 долара. В Wallmart също става, както и в Extra Foods.optics написа:Опитвал съм най-често със 20 долара, но надали съм стигал повече от 60, не помня, че беше отдавна.
Новопристигащи, имайте предвид, че...
Re: Новопристигащи, имайте впредвид, че...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
НЕРЕГУЛИРУЕМИ КРЬСТОВИЩА НЕМА ,кои ви книжки даде и на коли качи .винаги има правила които регулират движениетоRall написа:Айде и малко инфо от мен. Говоря за Квебек , в автобуса може да платите при влизане - парите требва да са точно и се пускат в една прозрачна кутия до шофьора. Ако искате да слезете на следващата спирка требва да дръпнете едно въженце дето виси до прозорците. Като карате в началото имайте в предвид, че на нерегулируемо кръстовище с предимство е първия спрял на стоп линията. Ако спрете едновременно тогава предимството е на десния. Ако видите мигаща зелена светлина значи имате предимство за ляв завой.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Той не е имал предвид "безправилни" кръстовища, а uncontrolled intersectionsJoroF написа:НЕРЕГУЛИРУЕМИ КРЬСТОВИЩА НЕМА ,кои ви книжки даде и на коли качи .винаги има правила които регулират движениетоRall написа:Айде и малко инфо от мен. Говоря за Квебек , в автобуса може да платите при влизане - парите требва да са точно и се пускат в една прозрачна кутия до шофьора. Ако искате да слезете на следващата спирка требва да дръпнете едно въженце дето виси до прозорците. Като карате в началото имайте в предвид, че на нерегулируемо кръстовище с предимство е първия спрял на стоп линията. Ако спрете едновременно тогава предимството е на десния. Ако видите мигаща зелена светлина значи имате предимство за ляв завой.
Jorka мислех да ти тегля една майна ама съм на кеф нещо затва те оставям да си а теглиш сам

Dead Eyes See No Future
- ablood
- Обратна връзка:
Ако имате работа в болница, училище, театър, гара, или подобно с ПЛАТЕН ПАРКИНГ, никога не паркирайте на отсрещния безплатен паркинг. Това ще ви струва вдигане на колата, $150-250 за освобождаване, таксиджия, разправии...
Не разчитайте на късмет, че няма да ви забележат, или, че ще минете за клиент на комшиите!
Не разчитайте на късмет, че няма да ви забележат, или, че ще минете за клиент на комшиите!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- roumensp
Съвсем вярно. Но българите сме дебели глави и трябва да го проверим лично, за да се убедим. Лично мен са ме глобявали 3 пъти на един и същ безплатен паркинг за подобен тарикатлък ("Left Premises"), преди да се откажа и да почна да ползвам съседния платен паркинг. Нямаше "вдигане" и глобите бяха около $60, може би затова бях толкова упорит.ablood написа:Ако имате работа в болница, училище, театър, гара, или подобно с ПЛАТЕН ПАРКИНГ, никога не паркирайте на отсрещния безплатен паркинг. Това ще ви струва вдигане на колата, $150-250 за освобождаване, таксиджия, разправии...

- ablood
- Обратна връзка:
При глоба $60 без вдигане в някои случаи "почти" си струва. Само ми е любопитно как те убеждават да им ги платиш. Скоба?
- roumensp
В нашта провинция не ползват скоби (но може и да бъркам). Просто хартийка зад чистачката, има снимка на номера ти и причината за глобата; плаща се онлайн или по телефона. Доколкото съм чувал много канадци дори не си правят труда да плащат подобни глоби, ама аз не съм от тоя тип хора.ablood написа:При глоба $60 без вдигане в някои случаи "почти" си струва. Само ми е любопитно как те убеждават да им ги платиш. Скоба?
В моя случай определено не си струваше - работа за около час и цена на платения паркинг $5-6/час.
Последно промяна от roumensp на Сря Юли 15, 2015 8:51 pm, променено общо 1 път.
Глоба ли е, плащам си я по най-бързия начин. По-евтино излизаroumensp написа:В нашта провинция не ползват скоби (но може и да бъркам). Просто хартийка зад чистачката, има снимка на номера ти и причината за глобата; плаща се онлайн или по телефона. Доколкото съм чувал много канадци дори не си правят труда да плащат подобни глоби, ама аз не съм от тоя тип хора.ablood написа:При глоба $60 без вдигане в някои случаи "почти" си струва. Само ми е любопитно как те убеждават да им ги платиш. Скоба?
В моя случай определено не си струваше - работа за около час и цена на платения платения паркинг $5-6/час.

В офиса, я който работя в Денвър, момичето на фронт деска има за задача да дебне и да вика паяка ако непациент паркира на нашия паркинг, а това се случва доста често, защото до нас има много готин донът шоп и сума ти негови клиенти се тарикатлят с "безплатен" паркинг при нас - излизат им доста солени тези донъти....ablood написа:Ако имате работа в болница, училище, театър, гара, или подобно с ПЛАТЕН ПАРКИНГ, никога не паркирайте на отсрещния безплатен паркинг. Това ще ви струва вдигане на колата, $150-250 за освобождаване, таксиджия, разправии...
Паякът, пък понеже знае за това, стой обикновенно паркирал зад ъгъла - изобщо много добра организация.
Боже, боже ..., много мъка имало по този свят, това момиче идиот ли е че работи още там изобщо, че да се занимава с такива простотииpumpy написа:В офиса, я който работя в Денвър, момичето на фронт деска има за задача да дебне и да вика паяка ако непациент паркира на нашия паркинг, а това се случва доста често, защото до нас има много готин донът шоп и сума ти негови клиенти се тарикатлят с "безплатен" паркинг при нас - излизат им доста солени тези донъти....ablood написа:Ако имате работа в болница, училище, театър, гара, или подобно с ПЛАТЕН ПАРКИНГ, никога не паркирайте на отсрещния безплатен паркинг. Това ще ви струва вдигане на колата, $150-250 за освобождаване, таксиджия, разправии...
Паякът, пък понеже знае за това, стой обикновенно паркирал зад ъгъла - изобщо много добра организация.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Когато си взима месечния бонус от "паяка" хич не е идиот....myhata II написа:Боже, боже ..., много мъка имало по този свят, това момиче идиот ли е че работи още там изобщо, че да се занимава с такива простотииpumpy написа:В офиса, я който работя в Денвър, момичето на фронт деска има за задача да дебне и да вика паяка ако непациент паркира на нашия паркинг, а това се случва доста често, защото до нас има много готин донът шоп и сума ти негови клиенти се тарикатлят с "безплатен" паркинг при нас - излизат им доста солени тези донъти....ablood написа:Ако имате работа в болница, училище, театър, гара, или подобно с ПЛАТЕН ПАРКИНГ, никога не паркирайте на отсрещния безплатен паркинг. Това ще ви струва вдигане на колата, $150-250 за освобождаване, таксиджия, разправии...
pumpy написа:Когато си взима месечния бонус от "паяка" хич не е идиот....myhata II написа:Боже, боже ..., много мъка имало по този свят, това момиче идиот ли е че работи още там изобщо, че да се занимава с такива простотииpumpy написа:В офиса, я който работя в Денвър, момичето на фронт деска има за задача да дебне и да вика паяка ако непациент паркира на нашия паркинг, а това се случва доста често, защото до нас има много готин донът шоп и сума ти негови клиенти се тарикатлят с "безплатен" паркинг при нас - излизат им доста солени тези донъти....ablood написа:Ако имате работа в болница, училище, театър, гара, или подобно с ПЛАТЕН ПАРКИНГ, никога не паркирайте на отсрещния безплатен паркинг. Това ще ви струва вдигане на колата, $150-250 за освобождаване, таксиджия, разправии...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ако си купиш нещо дребно от този съседен безплатен паркинг няма ли да обориш глобата.roumensp написа:Съвсем вярно. Но българите сме дебели глави и трябва да го проверим лично, за да се убедим. Лично мен са ме глобявали 3 пъти на един и същ безплатен паркинг за подобен тарикатлък ("Left Premises"), преди да се откажа и да почна да ползвам съседния платен паркинг. Нямаше "вдигане" и глобите бяха около $60, може би затова бях толкова упорит.ablood написа:Ако имате работа в болница, училище, театър, гара, или подобно с ПЛАТЕН ПАРКИНГ, никога не паркирайте на отсрещния безплатен паркинг. Това ще ви струва вдигане на колата, $150-250 за освобождаване, таксиджия, разправии...
Кой те глобяба всъщност на такъв паркинг?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- ablood
- Обратна връзка:
Аз когато имам работа на 2 съседни обекта не си местя колата, но оставям нещо видимо на таблото да се вижда, че съм клиент.