Oh, kato vidyah avatara na vic... i az zabravih kakvo iskah da kazha
Ya se usmihnete malko, hora!
Az personalno pisah ot parvo lice mnozhestveno i edinstveno chislo - mozhete da proverite

I nyamam protiv edin margarinen razbor i na svoite dumi!
Znaete li, gledam tazi tema i mi stava zhal, zashtoto v neya poleznoto info e dosta oskadno (pone spored men), a e prochetena ot tolkova mnogo hora, v sravnenie s drugi, po-polezni (ili pone spored men) temi

I vse poveche narod se vklyuchva v neya, i choplim, i diskutirame - koy kriv, koy prav, koy na bulkata brat
Ako vseki ot nas beshe izpolzval izpisanite ot sebe si 2 ili 20 reda po tazi tema za da ya dopalni s neshto, dori s edna duma, shteshe da ima hora ot drugata strana na okeana, koito da sa ni blagodarni za tova.
Neka da diskutirame koe spored kogo e vyarno ili ne, v tova losho nyama - to dopalva i reshiryava info-to. "V polemikata se razhda istinata", kakto beshe kazal nyakoy. No ot "vie me napadnahte", "te ya obidiha", "ama vizhhte ya ak neya", "ama 'shto ne gledash pak tyah"... polza nyama. Hayde da sprem dotuk, kakvo shte kazhete?!
Az lichno se opitah da doprinesa s malko info v parviya si posting v temata, no sledvashtite mi postingi v neya veche sa chista zaguba na vreme za chetene i trakane po klaviaturata. Zhalko
I ponezhe predlagam da smenim strategiyata, redno e parva da dam primer.
Kogato doydohme tuk, mnogo neshta se okazaha razlichni, ot tova, s koeto byahme sviknali: Opashkata, koyato se formira na avtobusnite spirki - koyto e zastanal na spirkata parvi se kachva parvi, vsichki ostanali - po reda na idvaneto si, nezavisimo ot vazrast, pol i prochee; Nomerchetata, koito chovek si tegli ot avtomatite v uchrezhdeniyata za da si zapazi red i spokoyno da sedne na nyakoe stolche i da pochaka da bade izvikan; Ottochnite kanali, koito vsashnost lipsvat na poda na banyata;... Trudno e da se izbroi vsichko razlichno, s koeto tuk se sblaskvame vseki den. Chovek tryabva da doyde i da go vidi za da go useti, dori i da go prochete napisano vav foruma, kogato go prezhivee sam, pak shte bade iznenadan. Nyakoi neshta shte mu haresat (opashkata na avtobusnata spirka, naprimer), drugi - ne (lipsata na ottochen kanal personalno na men)...
Eto, sega shte spodelya lichen opit za neshto, koeto naistina me iznenada tuk:
Izlizame edin den ot nasheto CLE i vizhdame avtobusa za vkashti, koyto e spryal na spirkata, 50 metra predi CLE-to. I ponezhe znaem, che sledvashtiyat po tova vreme e sled 20 minuti, vturvame se da tichame za da go hvanem. Shofyorat ni vizhda i ni izchakva. Kachvame se. A toy se smee i zakachlivo ni pita: "Vas nyakoy goni li vi?". "Ami ne, ama tichame za da ne vi izpusnem.", otgovaryame. A toy pak se smee i kazva: "E kak shte me izpusnete, nali vi vizhdam, shtyah da vi izchakam, ne e neobhodimo da tichate?!".
Takiva mi ti raboti

Mnogo se smyahme posle na tazi sluchka i na sebe si. Nadyavam se i vie da se posmeete, ta da vi se porazvedri nastroenieto sled vsichkite tezi prepirni tuk.
Leka nosht ot men!
Rosi