Ако ми дойдеш на гости в Англия след 5 години - непременноpaparazzo написа:...дано да черпиш по питие...
![]()
![]()
Какво очаква българският емигрант в/от Канада?!
ми аз не искам да забогатявам в България,стига ми толкова колкото съм забогатял в Ка.там мисля да си харча.
Канка ,какво имаш напредвид като казваш късмет.Абе хора направо ме шокирате ,аз си мсля ,че с половин милион в кеш и имущества няма да умра от глад,ама вие само ме плашите,толкова ли е трагично положението в Бг.
Канка ,какво имаш напредвид като казваш късмет.Абе хора направо ме шокирате ,аз си мсля ,че с половин милион в кеш и имущества няма да умра от глад,ама вие само ме плашите,толкова ли е трагично положението в Бг.

Половин милион кво - турски лири лиbateto написа:ми аз не искам да забогатявам в България,стига ми толкова колкото съм забогатял в Ка.там мисля да си харча.

Абе, Донков Емо ти изглежда имаш проблем с възприемането на метафори и преносно мислене, а това е кофти приятел признак е за интелектуален дефицит. Първо аз Apple, съм жена, второ пърденето пред телевизора е ракурс подаден от батето, трето изцяло съм отвратена от BG реалити шоу и всячески търся начин за мен и моето семейство да се измъкнем и пето ако поне малко с английския си добре, не се ли замисли, че мъж едва ли би си избрал ябълка за ник? Както и да е за твое сведение заплатите в България не са 400 и 500лв. може да ти се ще ама не, вервай ми таман стана 220 минималната и доста хора работят за нея и под нея често, вервай ми. Аз не съм от тях взимам повече и от 500, но това не ме прави доволна от живота ми/ни. Всичко, което споделяш като причина да не се върнеш, но на квадрат е и моята лична болка и драма тук. Не се прави на анализатор не ти се отдава, вервай ми. А на Батето ще кажа, че с половин милион неясна валутна единица тук ще си купиш хубава къща в Бояна, примерно и ще ти останат некви гърчави пари, които ще свършиш бързо ако не се хванеш в ръце, представи си храната и режийните са повече от при вас като не бачкаш как ще я караш? А като бачкаш пак така ще я караш, матрица бате, матрица нема излизане!!!
Смешничката с поздрав
!?!
Смешничката с поздрав

ми-чистачката във входа ми взема 350 на месец-а работи по около шест часа седмично...
абе на вас всички ви пречат, емота, фешъни, дабълвижъновци, чалгари, турци, техничари, дърводелци, метъли, агрегати, аморовци, рапъри, стругари... малко релакс бе, ей....

абе на вас всички ви пречат, емота, фешъни, дабълвижъновци, чалгари, турци, техничари, дърводелци, метъли, агрегати, аморовци, рапъри, стругари... малко релакс бе, ей....

Последно промяна от paparazzo на Пет Фев 15, 2008 6:58 pm, променено общо 1 път.
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
Абе вие не ги разбирате онези 3 хубави неща за които батето постоянно ви говори, но вие натиснати от РРСП, моргиджи, заеми, лизинги, не ги виждате.
На батето сметката е такава.
1- во хубаво нещо.
В БГ една бира за 1 лв или = 0.5 литра бензин които струва 2 лева за литър.
или 2 бири са равни на 1 литър бензин в БГ
В Канада : 1 бира 0.5 л = 2.25 $ а бензина е 1.00 $ за литър
Ако стандарта за това нещо беше същия като в БГ за цената нa литър бенизин в Канада би трябвало да си купиш 2 бири.
Тук в Канада 2 бири за 1 $ или 1 литър бензин няма. Има 2 бири за 4.50 $ срещу 1.00 $ за литър бензин.
Извод това 1-во нещо е по добре да го купуваш в БГ.
2-ро нещо.
Обяд в ресторант на обяд тук е мин. 15 $ с такси и бакшиш. В БГ обяд е 6- 7 лева. средно 6 лв. / 1.30 Лв/КАД = 4.61 КАД кажи го 5 КАД.
Извод за стомахчето е по добре да си хапваш сготвена храна в БГ за 5 КАД в ресторант от колкото за 15 КАД в Канада. Това сега го умножете по 2 защото батето с мадама ще иде в ресторанта в Бг а няма да хрупа сандвичи сам в Канада в Subway за 5 долара. Това 2-ро хубаво нещо в живота е по достъпно в БГ.
3-то нещо.
Леките мадами в Канада струват 120 -150 $ на час. В Бг струват 50 лв. на час. Средно в Канада 135 КАД * 1.30 лв.= 175 лв за мадама в Канада.
175 лв. / 50 лв за мадама на час = 3.5 мадами в Бг на цената на една мадама в Канада за 1 час.
Извод в Бг това 3-то хубаво нещ е на по разумна цена. Съотношението е 1: 3.5 ако прибавим че и леките мадами в Бг са по хубави съотношението става 1:5
Ако Батето има 1 000 000 КАД инвестирани в сигурен доход от 5 % да кажем = 50 000 КАД на година сигурен доход до края на живота си ако не пипа главницата.
Тези 50 000 в Канада не са много пари но в БГ са добър доход ако имаш собствно жилище.
С тези 50 000 КАД в БГ може да си купиш 3 пъти повече или да си вдигнеш 3 пъти повече стандарта на живота с тези 3-те хубави неща които вие не разбирате.
На батето сметката е такава.
1- во хубаво нещо.
В БГ една бира за 1 лв или = 0.5 литра бензин които струва 2 лева за литър.
или 2 бири са равни на 1 литър бензин в БГ
В Канада : 1 бира 0.5 л = 2.25 $ а бензина е 1.00 $ за литър
Ако стандарта за това нещо беше същия като в БГ за цената нa литър бенизин в Канада би трябвало да си купиш 2 бири.
Тук в Канада 2 бири за 1 $ или 1 литър бензин няма. Има 2 бири за 4.50 $ срещу 1.00 $ за литър бензин.
Извод това 1-во нещо е по добре да го купуваш в БГ.
2-ро нещо.
Обяд в ресторант на обяд тук е мин. 15 $ с такси и бакшиш. В БГ обяд е 6- 7 лева. средно 6 лв. / 1.30 Лв/КАД = 4.61 КАД кажи го 5 КАД.
Извод за стомахчето е по добре да си хапваш сготвена храна в БГ за 5 КАД в ресторант от колкото за 15 КАД в Канада. Това сега го умножете по 2 защото батето с мадама ще иде в ресторанта в Бг а няма да хрупа сандвичи сам в Канада в Subway за 5 долара. Това 2-ро хубаво нещо в живота е по достъпно в БГ.
3-то нещо.
Леките мадами в Канада струват 120 -150 $ на час. В Бг струват 50 лв. на час. Средно в Канада 135 КАД * 1.30 лв.= 175 лв за мадама в Канада.
175 лв. / 50 лв за мадама на час = 3.5 мадами в Бг на цената на една мадама в Канада за 1 час.
Извод в Бг това 3-то хубаво нещ е на по разумна цена. Съотношението е 1: 3.5 ако прибавим че и леките мадами в Бг са по хубави съотношението става 1:5
Ако Батето има 1 000 000 КАД инвестирани в сигурен доход от 5 % да кажем = 50 000 КАД на година сигурен доход до края на живота си ако не пипа главницата.
Тези 50 000 в Канада не са много пари но в БГ са добър доход ако имаш собствно жилище.
С тези 50 000 КАД в БГ може да си купиш 3 пъти повече или да си вдигнеш 3 пъти повече стандарта на живота с тези 3-те хубави неща които вие не разбирате.