пусто любопитство :)))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

abe Plamene,ia izprati Kuma Liska pri men,kakvo shte ia plashesh s malki mecheta :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ауу,направо ми се разтрепераха лапичките от страх.Хехе,с мутри ще ме плаши.Само да те светна,че мъжа ми е мутра и Монреал ще ти стане тесен само с едно тел. обаждане,мой човек :wink: :D
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

goliama mechka написа:abe Plamene,ia izprati Kuma Liska pri men,kakvo shte ia plashesh s malki mecheta :lol: :lol: :lol:
:shock: хохохо,мераклии много,блазе ми :D
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

i zabravih - samo levski ama shte vi kaja koi koi e tezi dni,che sega sym mnogo zaet.inache temata mi dopadna mnogo,ama niamam vreme da se vklucha i az v opluvaneto
Plamen

Мнение от Plamen »

Поради тоталното ми разочарование от някои хора и личните нападки към мен, аз искам да съобщя на всички, че от този момент преставам да пиша. Омръзна ми от все едни и същи безсмислени лъжи и обиди и освен това не желая да поддържам никакви връзки с долни субекти като вас. Голяма мецо, незнам как ще си разделите Лиса с мечо Пух /сори, за тебе не се бях сетил :wink: /...ако искате може да си направите една канадска тройка, или нещо такова...и тъй като аз преставам да пиша ми е все едно... :shock: :shock: :shock:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ахахахаха,Пламене,много си добър,признах те :D

И въпреки това искам да ти кажа,че много добре ще направиш,ако спреш да пишеш и да даваш съвети,когато никой не ти ги иска.
И много те моля не ми отговаряй,колкото и да те сърбят пръстите ( знам ти малката душичка :wink: )

Ура,Пламен вече няма да пише :shock: :roll:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Кума Лиса - kaji na majo ti da mi dranne edin GSM shtoto az gledam da razshiriavam El Ganiovshtinata iz BC-interiora 8)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Коле,понеже винаги съм те уважавала за това те каня пак на шкембе чорба и на маса ще обсъдим бизнеса как върви. :wink:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Кума Лиса написа:Коле,понеже винаги съм те уважавала за това те каня пак на шкембе чорба и на маса ще обсъдим бизнеса как върви. :wink:
az oshte ne sam te uvajaval i shtoto te uvajavam niama da te uvaja :-)
hehe
blagodaria za pokanata (napisah go poakanata po pogreshka no go popravih navreme shtoto niakoi mutri zsa i ludi osven che sa mutri)
az shte idvam kam BC prez proletta taka che mersi za pokanata - vnimavai da ne se vazpolzvam minavaiki prez vashte Bigfoot infested mesta
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ибре-дебре!
Кума Лиса написа:ти
Она че ми каже на мене "ти"!
Аааама-ха!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ссттоо,това на шопски диалект ми заприлича.На прав път ли съм?
Много те моля,друг път ако няма какво да казаваш-замълчи и не се излагай пред хората.Чудя се как си вързал 2 лафа на интервюто?
Ама какви са тия консули дето пускат хора без грам култура бе,ужасно ме е срам от такива сънародници.Ненапразно обмислям да сменя фамилията си на Смит! :shock:

Само Уевски!!! :roll:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

:lol: :lol: Само ЛОКО Пловдив
Изображение
Изображение
Изображение
- новият шампион! :))))
http://www.bgplay.com/clubs/lokomotiv/
нямам право на избор - ще ме изгонят от нас! :))))))
joro

Мнение от joro »

G_Rosi написа::lol: :lol: Само ЛОКО Пловдив
Изображение
Изображение
Изображение
- новият шампион! :))))
http://www.bgplay.com/clubs/lokomotiv/
нямам право на избор - ще ме изгонят от нас! :))))))
Само Ел-Тепе- Банско и Ирина Никулчина:D :D :D Всичко друго е гола вода :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
alexa

Мнение от alexa »

Papi написа:I az beh ot beroe do onazi pametna data kogato CSKA ni otwq s 10-2, (dobre 4e dqdo po4ina nqkolko meseca po-rano, inak nqma5e da go pregivee)
Може ли и аз да кажа нещо?/Ма,разбира се ,че може.../
И аз съм от Бирое!!!
САМО БИРОЯ-я-я!!!!
И Данчо Митев и Кашеров...
БИРОЕ шампион,Левски -слаб отбор!!! :D :D :D :beer: :beer: :beer:
ik

Мнение от ik »

Абе като ще се заяждаме.........
На отбори е най-лесно....
Стига с тая Славия бе, единствения път когато са станали шампион на БГ по футбол е умрял царя (Борис III).....

P.S. Тва Уевски и Сесекато що не вземат да направят нещо да помогнат на беличкия отбор ... ей така само за тая година, пак мойе и нищо да не стане, ама ей така да се пробва все пак!!!! :lol:
Заключено