Да спасим Българската Църква
Лично според мен ако не си вярващ няма какво да правиш в църквата. Това е неуважение към вярата на другите.
Та в тази връзка не се причислявам към никаква религия. Не може да си християнин и в същото време да не вярваш.
Любо раздели темата
Та в тази връзка не се причислявам към никаква религия. Не може да си християнин и в същото време да не вярваш.
Любо раздели темата

Последно промяна от IRA на Вто Дек 19, 2006 12:32 pm, променено общо 2 пъти.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
питането звучи като на полу-разбрал-неразбрал човек
Никога не съм чувала за семейни манастири
още няколко пъти трябва ли да напиша, че не съм вярваща и че не ходя на църква :nenam: Въпросът тук е не за моята лична вяра и затова по-добре да не се заяждаме /иначе нямам проблеми
/, а да направим нещо полезно и хубаво.
Сега, би ли закачил темата като важна
Никога не съм чувала за семейни манастири

още няколко пъти трябва ли да напиша, че не съм вярваща и че не ходя на църква :nenam: Въпросът тук е не за моята лична вяра и затова по-добре да не се заяждаме /иначе нямам проблеми

Сега, би ли закачил темата като важна

Izviniavai Krimon, ama obarkva6, ne si viarva6ta, ama se bori6 za carkvata, ako ia niama niama i ortodox christian, v sa6toto vreme govori6 za bogomili i dr. obviniava6 me v ezi4estvo, 6tot sa mi decata na protestansko, aide zaemi 1 pozicia, 6tot ako si ateist samo s ob6ta kultura po religii, nekak si ne varvi da dava6 akali na viarvashtite.
az v etnologia-etnografia ne pomnia da sam ti davala akal, kamo li da komentiram. Ako poznava6 malko protestantstvoto, moje i da si promeni6 vazgledite, ama iavno si pravoslavna ateistka
az v etnologia-etnografia ne pomnia da sam ti davala akal, kamo li da komentiram. Ako poznava6 malko protestantstvoto, moje i da si promeni6 vazgledite, ama iavno si pravoslavna ateistka

Кримон,не се заяждам,но това -културно идентифицираща се с ортодоксалното християнство ,аз лично не го разбирам какво значи.krimon написа: аз съм културно идентифицираща се с ортодоксалното християнство Надявам се, че сега ти става по-ясно
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
четете, образовайте се, просветлявайте се
това е нещо нормално, културна ситуация се нарича, но ще трябва явно доста понятия да обяснявам, ама не ми се виси нон-стоп в тази тема ... освен това тя не е за моята особа и вярвания, а за бг църква в Монреал.
Който се интересува персонално от мен - на л.с. и когато имам време ще му обяснявам кое какво значи

това е нещо нормално, културна ситуация се нарича, но ще трябва явно доста понятия да обяснявам, ама не ми се виси нон-стоп в тази тема ... освен това тя не е за моята особа и вярвания, а за бг църква в Монреал.
Който се интересува персонално от мен - на л.с. и когато имам време ще му обяснявам кое какво значи

Aбе на вас чавка ли в изпила мозъка ( на повечето ) както каза Стони.
Що не си отворите една тема за лаф напр. има ли нужда от религия, да направите анкета кой е набожен и кой не и защо, кой е прав относно кой въпрос и т.н.
Човека отвори тема за да се помогне за просъществуването на църквата ФИНАНСОВО и тва е.
Ако можете и искате помогнете ако не поне не пречете на тия дето се още имат някакво желание и възможност да помогнат ...

Що не си отворите една тема за лаф напр. има ли нужда от религия, да направите анкета кой е набожен и кой не и защо, кой е прав относно кой въпрос и т.н.
Човека отвори тема за да се помогне за просъществуването на църквата ФИНАНСОВО и тва е.
Ако можете и искате помогнете ако не поне не пречете на тия дето се още имат някакво желание и възможност да помогнат ...