Да спасим Българската Църква

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

ОК Кримон, значи за теб върхът на сладоледа ще бъде да постъпиш със цялото си семейство тук в Български ортодоксален манастир?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

:lol:

Извинявай, но би ли закачил темата като важна и да престанеш да я спамваш. Разбрахме различните гледни точки. Надявам се, че има и други хора, които биха подпомогнали бг църква в Монреал.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз не я спамвам, просто питам... ;)
Lub0 for President!
###############
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Лично според мен ако не си вярващ няма какво да правиш в църквата. Това е неуважение към вярата на другите.
Та в тази връзка не се причислявам към никаква религия. Не може да си християнин и в същото време да не вярваш.
Любо раздели темата :D
Последно промяна от IRA на Вто Дек 19, 2006 12:32 pm, променено общо 2 пъти.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Stoni

Мнение от Stoni »

И двамата сте жертва на мръсния комунистически режим и това са 99% от хората преживяли тази чума.
Огромна поразия е това Кракозиянци 8)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

питането звучи като на полу-разбрал-неразбрал човек
Никога не съм чувала за семейни манастири :twisted:

още няколко пъти трябва ли да напиша, че не съм вярваща и че не ходя на църква :nenam: Въпросът тук е не за моята лична вяра и затова по-добре да не се заяждаме /иначе нямам проблеми :lol: /, а да направим нещо полезно и хубаво.

Сега, би ли закачил темата като важна :)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Работя по въпроса за закачането, да не мислиш че е лесно като нямаш права или не си спомняш как точно става? :)
Lub0 for President!
###############
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Izviniavai Krimon, ama obarkva6, ne si viarva6ta, ama se bori6 za carkvata, ako ia niama niama i ortodox christian, v sa6toto vreme govori6 za bogomili i dr. obviniava6 me v ezi4estvo, 6tot sa mi decata na protestansko, aide zaemi 1 pozicia, 6tot ako si ateist samo s ob6ta kultura po religii, nekak si ne varvi da dava6 akali na viarvashtite.
az v etnologia-etnografia ne pomnia da sam ti davala akal, kamo li da komentiram. Ako poznava6 malko protestantstvoto, moje i da si promeni6 vazgledite, ama iavno si pravoslavna ateistka :shock:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ако наистина се интересуваш - прочети постингите ми в тази тема отначало без предубеждения ... що се отнася до мен, ще задоволя любопитството ти: аз съм културно идентифицираща се с ортодоксалното християнство Надявам се, че сега ти става по-ясно :)
ilka

Мнение от ilka »

krimon написа: още няколко пъти трябва ли да напиша, че не съм вярваща и че не ходя на църква :nenam: :)
krimon написа: аз съм културно идентифицираща се с ортодоксалното християнство
мдаааа мъгла другари и другарки
пак сме тук :-)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

krimon написа: аз съм културно идентифицираща се с ортодоксалното християнство Надявам се, че сега ти става по-ясно :)
Кримон,не се заяждам,но това -културно идентифицираща се с ортодоксалното християнство ,аз лично не го разбирам какво значи.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Si4ko ortodoxalno, tva armenci, garci, rusnaci primerno . mdam drugite hristiEni sme ezi4nici. Taka dixit Krimon ateistkata, mdam
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

четете, образовайте се, просветлявайте се :)
това е нещо нормално, културна ситуация се нарича, но ще трябва явно доста понятия да обяснявам, ама не ми се виси нон-стоп в тази тема ... освен това тя не е за моята особа и вярвания, а за бг църква в Монреал.

Който се интересува персонално от мен - на л.с. и когато имам време ще му обяснявам кое какво значи :wink:
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

ograni4ena si, ama mnogo, vapreki 4e trabi6 za obratnoto. kato izleze6 ot bogomili, togaz 6te govorim
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Aбе на вас чавка ли в изпила мозъка ( на повечето ) както каза Стони.
Що не си отворите една тема за лаф напр. има ли нужда от религия, да направите анкета кой е набожен и кой не и защо, кой е прав относно кой въпрос и т.н.
Човека отвори тема за да се помогне за просъществуването на църквата ФИНАНСОВО и тва е.
Ако можете и искате помогнете ако не поне не пречете на тия дето се още имат някакво желание и възможност да помогнат ...
:beer: :beer: :beer:
Заключено