? Roleri ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Tutankamon написа:Таратаре, щото незнаеш за какво става на въпрос. Хората се занимават сериозно с това, знаят много добре, а не тези дето са се качили веднъж, два пъти на ролери и да искат да отслабнат. Нестава така, спорта иска постоянство, за да изглеждаш добре, но явно не си наясно с това.
Ама какво съм взел и аз да обяснявам, на хора, дето искат само да се дразнят с мен.
Успехи пожелавам само на спортуващите!
Абе ти на невменяем ли се правиш? Я виж кво си казал като съм те цитирал. Искам да ми обясниш как се отслабва с каране на ролери, нищо друго.
Botzo

Мнение от Botzo »

Таратор написа:Абе ти на невменяем ли се правиш? Я виж кво си казал като съм те цитирал. Искам да ми обясниш как се отслабва с каране на ролери, нищо друго.
Mi gledam 4e ne moze i 6te se probvam az.
Ti probval li si s roleri da kateri6 bairi? Mi az da. Ako znae6 za edna sedmitsa kak se smukwa lo6o 6te ti stane. I za da te ubedia ti predlagam edin tur iz geada s men. No ne edi nden i posle d arelaksira6 1 sedmitsa ....... ami vseki den.
Sled emsets 6te moze da se skrie6 zad slamka :wink:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Alina написа:Личното ми мнение е, че няма по-красиви крака, в частност прасци(които ако са красиви намирам за особено съблазнителни) от на туристите и алпинисти и тем подобни. Но второ място слагам тези, които карат кънки или ролери. Дупетата им са стегнати а краката стоят изваяни. Още от дете се кефек на перфектните крака на мадамите, като гледах кънките на лед.

Това за краката на туристите е голяма глупост. Явно си искала да кажеш нещо друго, ама какво?
Към втората група може да прибавиш и колоездачите.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Botzo написа:
Таратор написа:Абе ти на невменяем ли се правиш? Я виж кво си казал като съм те цитирал. Искам да ми обясниш как се отслабва с каране на ролери, нищо друго.
Mi gledam 4e ne moze i 6te se probvam az.
Ti probval li si s roleri da kateri6 bairi? Mi az da. Ako znae6 za edna sedmitsa kak se smukwa lo6o 6te ti stane. I za da te ubedia ti predlagam edin tur iz geada s men. No ne edi nden i posle d arelaksira6 1 sedmitsa ....... ami vseki den.
Sled emsets 6te moze da se skrie6 zad slamka :wink:
Боцо не дрънкай глупости. Ако превземаш баири и без ролери ше отслабнеш.
Botzo

Мнение от Botzo »

Taratore,
tova e edin ot na4inite puk na men mi hareswa. Ina4e ako ne znae6 moze da se otslabva kat olegne6 na hirurgi4eskata masa.
Ta zna4e mozelo i s roleri ............
Изображение
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Botzo написа:Taratore,
tova e edin ot na4inite puk na men mi hareswa. Ina4e ako ne znae6 moze da se otslabva kat olegne6 na hirurgi4eskata masa.
Ta zna4e mozelo i s roleri ............
Изображение
Не може да ме убедиш в това. Щом ти харесва да караш ролери карай си, на мен ми харесва да карам колело. Също може да отслабнеш и като не ядеш.
Botzo

Мнение от Botzo »

V ni6to niama da te ubezdavam. Vseki si ima glava da si izbira sam.
Vru6taiki se kum temata kakvo 6te kazete edno goliamo ROLER subirane na pistata za F1? Taka malko da poletim na volia.
Problema e 4e v Subota i Nedelia e FRASH. :nenam:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Споко бе Боцо, тя пистата и широка има място за всички. Пък навалицата има и хубава страна, като падаш ше е на меко. :lol:
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

не забравяйте да напишете кога ще е събирането на Ф1 за да знам да не ходя :idea:

че много ме дразнят бг имигрантите :wink:
Botzo

Мнение от Botzo »

THC написа:не забравяйте да напишете кога ще е събирането на Ф1 за да знам да не ходя че много ме дразнят бг имигрантите
4e ako samo za tova niama da hodi6, po-dobre direktno ne izlizai i na ulitsite :lol:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

THC написа:
С Елиа ще ходим до пистата на Ф1 когато се върне от България,ако се организираме като хората де.

:shock: :shock:
бууп не знаех че ще вземаме и съсели :shock: :shock:
ма требе да внимаваш щот като те подбера със моите супер свръх бързи маркови ролери и ще цопнеш при драгон боутс
Моите ролери са свръх скапани така че нямам претенции,а и съм се качвала само 1 път до сега тaка че ще има и шоу на колела :lol: .
Botzo

Мнение от Botzo »

Abe kakvi marki ........ malk okef da si napraim. Nikade niama da ima tabelka 4e e zabraneno za roleri koito struvat po-malko ot 400$
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

po-dobre direktno ne izlizai i na ulitsite
що?
аз излизам с валяка да ги посмачкам малко ама много бързо бягат :D
Botzo

Мнение от Botzo »

OK iasna rabotata. 4akat se samo zelae6ti da biagat pred valiaka na THC.
A prez towa wreme edin pozdrav ot men:

Have A Sunshiney Day
Alina

Мнение от Alina »

Любима моя лятна супичке :lol:

Много те моля, не засягай темата с перфектните туристи, щото ... хмммм.... ша та излапам за закуска барабар с палачинките :lol:

Виж сега. Редовно ходещите на планина с часове трамбоват по терен с различен наклон - нагоре или надолу, което оформя краката им пълноценно, работят ВСИЧКИ мускулни групи. Случвало ми се е такава мускулна да имам, че на стола да не мога ни да седна ни да стана. Наблюденията ми са плод на дългогодишна практика :lol:

не говоря за ходещите на излети чат-пат туристи, а за редовно ходещите на дълги и тежки преходи, мисля че знаеш какво имам предвид.

Сега моля те, не се засягай за закачките по-горе. Аз наистина почти не сядам лятото на масата без Таратор. :lol:
Alina
Заключено