Абе ти на невменяем ли се правиш? Я виж кво си казал като съм те цитирал. Искам да ми обясниш как се отслабва с каране на ролери, нищо друго.Tutankamon написа:Таратаре, щото незнаеш за какво става на въпрос. Хората се занимават сериозно с това, знаят много добре, а не тези дето са се качили веднъж, два пъти на ролери и да искат да отслабнат. Нестава така, спорта иска постоянство, за да изглеждаш добре, но явно не си наясно с това.
Ама какво съм взел и аз да обяснявам, на хора, дето искат само да се дразнят с мен.
Успехи пожелавам само на спортуващите!
? Roleri ?
Mi gledam 4e ne moze i 6te se probvam az.Таратор написа:Абе ти на невменяем ли се правиш? Я виж кво си казал като съм те цитирал. Искам да ми обясниш как се отслабва с каране на ролери, нищо друго.
Ti probval li si s roleri da kateri6 bairi? Mi az da. Ako znae6 za edna sedmitsa kak se smukwa lo6o 6te ti stane. I za da te ubedia ti predlagam edin tur iz geada s men. No ne edi nden i posle d arelaksira6 1 sedmitsa ....... ami vseki den.
Sled emsets 6te moze da se skrie6 zad slamka

Alina написа:Личното ми мнение е, че няма по-красиви крака, в частност прасци(които ако са красиви намирам за особено съблазнителни) от на туристите и алпинисти и тем подобни. Но второ място слагам тези, които карат кънки или ролери. Дупетата им са стегнати а краката стоят изваяни. Още от дете се кефек на перфектните крака на мадамите, като гледах кънките на лед.
Това за краката на туристите е голяма глупост. Явно си искала да кажеш нещо друго, ама какво?
Към втората група може да прибавиш и колоездачите.
Боцо не дрънкай глупости. Ако превземаш баири и без ролери ше отслабнеш.Botzo написа:Mi gledam 4e ne moze i 6te se probvam az.Таратор написа:Абе ти на невменяем ли се правиш? Я виж кво си казал като съм те цитирал. Искам да ми обясниш как се отслабва с каране на ролери, нищо друго.
Ti probval li si s roleri da kateri6 bairi? Mi az da. Ako znae6 za edna sedmitsa kak se smukwa lo6o 6te ti stane. I za da te ubedia ti predlagam edin tur iz geada s men. No ne edi nden i posle d arelaksira6 1 sedmitsa ....... ami vseki den.
Sled emsets 6te moze da se skrie6 zad slamka
Не може да ме убедиш в това. Щом ти харесва да караш ролери карай си, на мен ми харесва да карам колело. Също може да отслабнеш и като не ядеш.Botzo написа:Taratore,
tova e edin ot na4inite puk na men mi hareswa. Ina4e ako ne znae6 moze da se otslabva kat olegne6 na hirurgi4eskata masa.
Ta zna4e mozelo i s roleri ............
Моите ролери са свръх скапани така че нямам претенции,а и съм се качвала само 1 път до сега тaка че ще има и шоу на колелаTHC написа:С Елиа ще ходим до пистата на Ф1 когато се върне от България,ако се организираме като хората де.
![]()
![]()
бууп не знаех че ще вземаме и съсели![]()
![]()
ма требе да внимаваш щот като те подбера със моите супер свръх бързи маркови ролери и ще цопнеш при драгон боутс

OK iasna rabotata. 4akat se samo zelae6ti da biagat pred valiaka na THC.
A prez towa wreme edin pozdrav ot men:
Have A Sunshiney Day
A prez towa wreme edin pozdrav ot men:
Have A Sunshiney Day
Любима моя лятна супичке
Много те моля, не засягай темата с перфектните туристи, щото ... хмммм.... ша та излапам за закуска барабар с палачинките
Виж сега. Редовно ходещите на планина с часове трамбоват по терен с различен наклон - нагоре или надолу, което оформя краката им пълноценно, работят ВСИЧКИ мускулни групи. Случвало ми се е такава мускулна да имам, че на стола да не мога ни да седна ни да стана. Наблюденията ми са плод на дългогодишна практика
не говоря за ходещите на излети чат-пат туристи, а за редовно ходещите на дълги и тежки преходи, мисля че знаеш какво имам предвид.
Сега моля те, не се засягай за закачките по-горе. Аз наистина почти не сядам лятото на масата без Таратор.

Много те моля, не засягай темата с перфектните туристи, щото ... хмммм.... ша та излапам за закуска барабар с палачинките

Виж сега. Редовно ходещите на планина с часове трамбоват по терен с различен наклон - нагоре или надолу, което оформя краката им пълноценно, работят ВСИЧКИ мускулни групи. Случвало ми се е такава мускулна да имам, че на стола да не мога ни да седна ни да стана. Наблюденията ми са плод на дългогодишна практика

не говоря за ходещите на излети чат-пат туристи, а за редовно ходещите на дълги и тежки преходи, мисля че знаеш какво имам предвид.
Сега моля те, не се засягай за закачките по-горе. Аз наистина почти не сядам лятото на масата без Таратор.

Alina