Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?
Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск
Много сме Ралл 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Екстраmyhata II написа:Много сме Ралл

Manchester United Football Club
- Bistra
- Напуснал форума
Много сте, мейби?!myhata II написа:Много сме Ралл

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- John Smith
Ти трябва да си живяла на наистина много лошо място в Канада. Искам да кажа в Квебек.Joy написа:Варна... аз се чувствам като попаднала в приказка.

Wise men don't need advice. Fools won't take it.
- roumensp
А силни ли сте ?myhata II написа:Много сме Ралл

МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!
Незабравим лозунг на БСП, сътворен от др. А. Лилов
- ablood
- Обратна връзка:
Muha, к'во стана с изброяването на ейпълските новаторщини?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Обади се в бившия гигант"Нокиа" и ги питай кой им смачка продажбите и що си хвърлиха симбиона на боклука,сега се хващат като удавник за сламка с чупения ти /Виндовс,ма да видим деablood написа:Muha, к'во стана с изброяването на ейпълските новаторщини?

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Муха, за твое сведение Симбион се развиват доста добре. Дори дават 5-годишни гаранции.myhata II написа:Обади се в бившия гигант"Нокиа" и ги питай кой им смачка продажбите и що си хвърлиха симбиона на боклука,сега се хващат като удавник за сламка с чупения ти /Виндовс,ма да видим деablood написа:Muha, к'во стана с изброяването на ейпълските новаторщини?

- ablood
- Обратна връзка:
Никой не спори, че си пробутват успешно продукта. От към маркетинг са номер 1.myhata II написа:Обади се в бившия гигант"Нокиа" и ги питай кой им смачка продажбите и що си хвърлиха симбиона на боклука,сега се хващат като удавник за сламка с чупения ти /Виндовс,ма да видим деablood написа:Muha, к'во стана с изброяването на ейпълските новаторщини?
Напуши ме смях, като писа, че били най-големите новатори.

BTW Windows mobile от известно време не ползвам, ама нямам намерение пак да падам до ниво Apple.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Брех румине,брех на руски сайтове си минал вече,само че тая обява е от 2000 година бе майноroumensp написа:Муха, за твое сведение Симбион се развиват доста добре. Дори дават 5-годишни гаранции.myhata II написа:Обади се в бившия гигант"Нокиа" и ги питай кой им смачка продажбите и що си хвърлиха симбиона на боклука,сега се хващат като удавник за сламка с чупения ти /Виндовс,ма да видим деablood написа:Muha, к'во стана с изброяването на ейпълските новаторщини?Сигурно си имат някой коч от Русия (са сила), затова са толкова напред с мат'ряла.

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Какво не ти харесва на Епъл,Аблоод,много искам да чуя твоето мнение,по специално кое не те кефи ?ablood написа:Никой не спори, че си пробутват успешно продукта. От към маркетинг са номер 1.myhata II написа:Обади се в бившия гигант"Нокиа" и ги питай кой им смачка продажбите и що си хвърлиха симбиона на боклука,сега се хващат като удавник за сламка с чупения ти /Виндовс,ма да видим деablood написа:Muha, к'во стана с изброяването на ейпълските новаторщини?
Напуши ме смях, като писа, че били най-големите новатори.![]()
BTW Windows mobile от известно време не ползвам, ама нямам намерение пак да падам до ниво Apple.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Както винаги, просто ненадминат си, майна. Компанията е създадена 2000 г., а обявата е от 2010 г. На всички езици си си същия симбион.myhata II написа:Брех румине,брех на руски сайтове си минал вече,само че тая обява е от 2000 година бе майно

Продължавай да четеш на Руски,имаш нужда 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Родина? Място, дето си роден, но може и да не си израсъл даже. Що трябва да сме й заложници? И "матрял" в ръцете на управляващите. Не могат ни прибра, изпуснати сме по света вече.
Е, не всички стават за емигранти, нека се връщат да подържат огъня там, вместо да се мъчат другаде. Други пък на 5-та или десетата година забравят, защо са емигрирали. Трябва им малко екскурзия или гурбет за освежаване на спомените. Джой си е една канадска гурбетчийка всъщност...
Е, не всички стават за емигранти, нека се връщат да подържат огъня там, вместо да се мъчат другаде. Други пък на 5-та или десетата година забравят, защо са емигрирали. Трябва им малко екскурзия или гурбет за освежаване на спомените. Джой си е една канадска гурбетчийка всъщност...
Embrace your climate change!
Я, Joy в БългарияJoy написа:Променя се много. След колекция от дипломи и 10 години скапана Канада, полека-лека ти идва акъла. И на теб ти е време ама няма да стане докато си се вцепил в зъбарство.pumpy написа: Уау, и това е старшата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво стана сестро с дипломите, фирмите, хилядите, хубавия живот в Канада. Невероятно е как хората се променят за няколко години водолазен живот....
Колко му е да изкараш един курс на ръчка и да си караш в БГ, без да си зависима от тази скапана страна Канада
Даа пумпи, много са ми смешни като ги чета новите. Кажи им че и аз някога бях като тях тъпа и наивна.![]()
Давай де! Нямам намерение да карам друга ениуей.Между другото тъщата кара курс в София на автоматик, но са и казали, че книжката ще й е огрничена до каране само на автоматик, което нас не ни интересува, защот тя ще кара само тук аниуей.Ако искаш ми пиши на лични ще се опитам да ти дам координати на инструктура в Софиа с автоматичната кола.
Щом си го можеш не разменяш злато за трици.Според мен се връщат предимно лузъри, другите щом си го могат там си го могат и тук![]()
Кой ти каза че не съм успяла? Не бягам от неуспех, а от скапана държава в собствената ми Родина където ми е мястото. Стара съм вече да се боря със системи- нека системите се борят с мен.Сестро, ако за 10 години не си успяла тук, си определено в групата на лузърите, не мислиш ли ?ДЕСЕТ години и нищо ? Аз ти го казвах в далечната 2004, че не си знаеш мястото, но ти не ми вярваше. Явно ти трябваше адски много време за да ти покажат и в Канада къде ти е мястото и сега Канада се оказа скапана страна. Замисли се за поведението си, не може винаги да ти е виновен космоса....За по-малко от 10 години хора успяха да се преборят със системата, други гие страх от курс за кормуване с ръчка.....

баааа .... от кога не съм чела форума ... то пак станало интересно

Хелоу, Джой, надявам се да си щастлива

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)