Добре, но все пак виж какво пише тук:
More foreign-born people currently living in Ottawa come from the UK than any other single country.
Добре, но все пак виж какво пише тук:
More foreign-born people currently living in Ottawa come from the UK than any other single country.
Е като знаем какви квартали има в UK, то твоето твърдение не противоречи на моето.
Евростат явно са питали само тебIvan1007 написа: ↑Чет Ное 07, 2019 1:38 pm Евростат: Българите са сред най-нещастните в ЕС
Свинското месо в България вече е сред най-скъпите в ЕС
Любимите ни двойки в събота вечер по Витошка:
- Тя, топ пиченце на токчета 10см, минижуп, който би засрамил и трансовете от Позитано, якенце от изкуствена кожа от Зара, отгоре космато елече и грим колкото за саниране на средно голям блок по европейска оперативна програма в кв. Еленово, Благоевград.
- Tой, зелена фанелка от Каменица фен купа 2011 и спортен панталон от Илиенци.
Я пусни материал от стъргалото на Калгари, да видим Гучи до Прада, Джими Чу до Майкъл КорсIvan1007 написа: ↑Нед Ное 17, 2019 1:58 amЛюбимите ни двойки в събота вечер по Витошка:
- Тя, топ пиченце на токчета 10см, минижуп, който би засрамил и трансовете от Позитано, якенце от изкуствена кожа от Зара, отгоре космато елече и грим колкото за саниране на средно голям блок по европейска оперативна програма в кв. Еленово, Благоевград.
- Tой, зелена фанелка от Каменица фен купа 2011 и спортен панталон от Илиенци.![]()
Преди точно две седмици в събота вечер пуснах един тегел от НДК надолу по Витошка - има и по-големи скици от тези.![]()
Той си има очила - японски.
НАЧАЛО
БЪЛГАРИЯ
Реклама
Тръгват си, защото в България скапани са не само доматите
От Емилия Милчева | преди 3мин.
Летището в София
Хората си тръгват от България, защото по тази земя скапани са не само доматите. Затова преди да ги примамвате да се връщат, попитайте ги защо са заминали, пише Емилия Милчева по повод най-новата идея на държавата.
Умувайки как да се справят с обезлюдяването на България и несекващата емиграция, управляващите решиха да пуснат в действие едно смазочно масло, за което се смята, че оправя всичко - подкупването. Зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова съобщи, че по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” се подготвя пакет от услуги в размер на 1200 лева месечно, с които в рамките на една година ще бъдат покривани разходи на млади българи, решили да се завърнат в страната. На първо време пари има за 350 семейства. Ако получи одобрение, екшън планът за новата “Република на младостта” ще влезе в действие от 1 януари догодина
...
В България вече е имало подобна идея: срещу 5000 лева на семейство, опрощаване на данъци, бонуси към заплатите и осигурено жилище да се докарат 4000 специалисти, за да се оживят Странджа и Сакар, които в онези години по време на соца са най-обезлюдените райони на България. Но планът претърпя пълен крах още преди да е изтекъл срокът на договорите. Макар да не идваха отвън, а от вътрешността на страната, придошлите не се застояха, а тарикатите прибраха парите и бързо се изнесоха.
Не се и съмняваме.Ivan1007 написа: ↑Нед Ное 17, 2019 1:58 amЛюбимите ни двойки в събота вечер по Витошка:
- Tой, зелена фанелка от Каменица фен купа 2011 и спортен панталон от Илиенци.![]()
Преди точно две седмици в събота вечер пуснах един тегел от НДК надолу по Витошка - има и по-големи скици от тези.![]()
Стрина да обади кой на снимката е сино̀Kpetrov написа: ↑Пон Ное 18, 2019 11:02 amНе се и съмняваме.Ivan1007 написа: ↑Нед Ное 17, 2019 1:58 amЛюбимите ни двойки в събота вечер по Витошка:
![]()
Хахаха, това за струга ми хареса. Тутакси се сетих за няколко рускини.
Като казах правени на струг, как така се сети за няколко руски колхознички, а не за прелестната наша белослатинска Стринаoptics написа: ↑Пон Ное 18, 2019 4:38 pmХахаха, това за струга ми хареса. Тутакси се сетих за няколко рускини.
Що се отнася до мола, аз самият понякога ходя така както тинейджърка не би се престрашила, а дедото дето го уволниха
би повдигнал вежда ако ме види. Все пак, хоум дипо не е дефиле за "висша мода".
Ще те призная за пич, ако отидеш по пижама.optics написа: ↑Пон Ное 18, 2019 4:38 pmХахаха, това за струга ми хареса. Тутакси се сетих за няколко рускини.
Що се отнася до мола, аз самият понякога ходя така както тинейджърка не би се престрашила, а дедото дето го уволниха
би повдигнал вежда ако ме види. Все пак, хоум дипо не е дефиле за "висша мода".