Standart i sredna klasa dohodi v Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

jovani написа:Понеже никой не иска да пише за репресиите на комунизма (аз си чакам де), да попитам Анксели как е тези дни, как се чувства?
Не я познавам лично, но е един добър пример за интелигентен човек в този форум. Впрочем по едно време бях много учуден, че повечето от дамите във форума показваха перманентно, поне според мен, усреднено по-вискоко IQ от средното за господата - започнах даже да си мисля, че някои известни изследвания в тази област не са дали коректни резултати - другото обяснение е, че във форума не пишат най-добрите представители от мъжки пол (говоря за усреднена оценка, а не за индивидуална такава).
E ti nali si ot nai dobrite predstaviteli ot majki pol v foruma ,kakvo te boli za drugite ,nali spish spokoino
THE LAST LINE OF DEFENSE
jovani

Мнение от jovani »

Аз съм на мнение, че всеки човек има своите достойни за уважение, положителни черти!
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Stoni

Мнение от Stoni »

Пиши за мойте философе, нека ги науча от теб по..по-най :?:
todor73

Мнение от todor73 »

jovani написа:Понеже никой не иска да пише за репресиите на комунизма (аз си чакам де), ...
Следобедната прожекция на филма Ние сме на всеки километър ... дори и в Канада, с любезното съдействие на другаря jovani, че и другарката joana се намеси един път, ама качествено за линията на партията, събуди у мен непреодолимо желание и потопен от носталгия по отминалите безгрижни години си пуснах филма Маргарит и Маргарита, едни Волги, едни апартаменти раздават там, дори и връзки се връзваха ... истински на обувки мдааа :D , точно както си го описал и не ми казвай че и него не си гледал ... ми това е и успех с и-маили-те :wink:

та извода е че има нещо верно във филмите :wink:
jovani

Мнение от jovani »

Стони: сигурен съм, че имаш много положителни черти, но от скромност не изкаш да ги покажеш на повърхността. Честно казано смятам че имаш добро чувство за хумор. Колкото до моите писания преди - ами малко ми е болна тази тема, защото знам как са работили някои хора и какво получават в замяна - не че всичко е било перфектно, но са направили, каквото са могли в онези условия.

Тодор: този филм съм го гледал, но отново опираме до филми, а не до доказани събития. Специално за тази история - ами то и тук ако имаш пари можеш да си позволиш много неща, но се съмнявам в действителността (ако това е иситнски случай) нещата да са се развили точно по този начин. В интерес на истината знам за някои случаи на деца на хора от "елита" и за това, че са се измъкнали безнаказано от сериозни престъпления, но аз не съм в тази група и не го оправдавам. Много бих искал реалността да е по-различна от това, което е, но не мога да я променя - лично аз се опитвам да се боря само с проблеми, които смятам, че мога да реша. Дали обаче всички мислят по този начин?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ооо, ама Джовани, благодаря добре съм, и все така интелигентна Изображение...
В отпуска съм вече обаче, йеее, активна почивка настава, успехи на всички във всичко :wink: ...
... другото обяснение е, че във форума не пишат най-добрите представители от мъжки пол (говоря за усреднена оценка, а не за индивидуална такава)
Ай, това е много тъжно, отивам да си сипя един коктейл по случая, пожелавам на всички с достатъчно високо айкю да намерят все пак подобна мацка и да отидат да пробват мартини-баровете из Торонто - страшни коктейли правят :o :lol:. И после да отиват да работят, за да могат красивите им и интелигентни жени да пишат във форума :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
jovani

Мнение от jovani »

М-м-да, трябва да удряме кепенците и ние и да се подготвяме за утрешният ден... Беше ми много приятна дискусията, надявам се да се въздържа от четене през седмицата и да продължим следващият уикенд.
Желая ви успешна седмица и лека нощ.
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

jovani написа:М-м-да, трябва да удряме кепенците и ние и да се подготвяме за утрешният ден... Беше ми много приятна дискусията, надявам се да се въздържа от четене през седмицата и да продължим следващият уикенд.
Желая ви успешна седмица и лека нощ.
Лека нощ, jovani. Желая ти приятна седмица.

Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Stoni

Мнение от Stoni »

Лека нощ, Йо :wink:
Stoni

Мнение от Stoni »

Лека нощ, Йо :wink:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Stoni написа:Лека нощ, Йо :wink:

Лека нощ, Stoni. :wink: Приятна седмица и на теб. :beer:

Чаровни усмивки,
Йо
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
bateto

Мнение от bateto »

За вас леканощ,за мен добро утро,ама к'во да праиш,такъв е живота.
Сега по специално, навремето/не толкова отдавна/ бях изказал едно подозрение относно комсомолското минало на някои каки :D и лелки :D активно пишещи във форума като ги бях охарактеризирал с ;епитета; -комсомолски секретарки от първите редици и детски учителки,но те не си признаха.Сега гледам нещата евуюлират,некои другарки открехнаха леко автобиографията си частични разкрития относно комсомолската си дейност :D ,за което искренно благодаря.Очаквам и останалата част да наберат смелост и да си кажат,ние десидентите ще подходим с разбиране,все пак са градили кариера в трудни времена. :D :D :D
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

bateto написа:За вас леканощ,за мен добро утро,ама к'во да праиш,такъв е живота.
На теб добро утро, Бате. Приятна седмица и на теб. :beer:

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

bateto написа:За вас леканощ,за мен добро утро,ама к'во да праиш,такъв е живота.
Сега по специално, навремето/не толкова отдавна/ бях изказал едно подозрение относно комсомолското минало на някои каки :D и лелки :D активно пишещи във форума като ги бях охарактеризирал с ;епитета; -комсомолски секретарки от първите редици и детски учителки,но те не си признаха.Сега гледам нещата евуюлират,некои другарки открехнаха леко автобиографията си частични разкрития относно комсомолската си дейност :D ,за което искренно благодаря.Очаквам и останалата част да наберат смелост и да си кажат,ние десидентите ще подходим с разбиране,все пак са градили кариера в трудни времена. :D :D :D
О Батка, ми то ти много бавно загрqваш тогава. На мене това ми светна доста отдавна. Има и няколко и от мъжки пол "секретар4ета", те си се спотайват, ама мисленето си не могат да скрият. Имах един познат нари4аше едни хора "слън4огледи". Визираше тези комунисти и техните де4ица които си променяха мирогледа с всека власт според интересите. Аз съм доволен от тази тема 4е хората видяха някои от "слън4огледите", които вместо да се засрамят и да се скрият в ку4и ***, седят и поу4ават другуте, нари4айкки ги лузъри.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Aries

Мнение от Aries »

jovani написа:Отново Кримон - идеята на комунистите в Русия е била да се премине към демокрация след първоначалната борба с контрареволюцията. Този първоначален период е наречен "диктатура на пролетарията" (сега се употребява терминът "тоталитаризъм"). Проблемът е че едно от следствията от втората световна война е укрепването на един диктатор, наречен Сталин, останалото е история.
Смях в залата. Чудно ми е, всички от тези кръгове ли са дебелокожи и безочливи и дали това се предава по наследство.
Вземи се стегни малко и поне от срам си замълчи.
Намерил с какво да се фука - излъгал за казармата, че е болен и се скатал. Простаците да го духат.
Заключено