E ti nali si ot nai dobrite predstaviteli ot majki pol v foruma ,kakvo te boli za drugite ,nali spish spokoinojovani написа:Понеже никой не иска да пише за репресиите на комунизма (аз си чакам де), да попитам Анксели как е тези дни, как се чувства?
Не я познавам лично, но е един добър пример за интелигентен човек в този форум. Впрочем по едно време бях много учуден, че повечето от дамите във форума показваха перманентно, поне според мен, усреднено по-вискоко IQ от средното за господата - започнах даже да си мисля, че някои известни изследвания в тази област не са дали коректни резултати - другото обяснение е, че във форума не пишат най-добрите представители от мъжки пол (говоря за усреднена оценка, а не за индивидуална такава).
Standart i sredna klasa dohodi v Canada
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аз съм на мнение, че всеки човек има своите достойни за уважение, положителни черти!
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Следобедната прожекция на филма Ние сме на всеки километър ... дори и в Канада, с любезното съдействие на другаря jovani, че и другарката joana се намеси един път, ама качествено за линията на партията, събуди у мен непреодолимо желание и потопен от носталгия по отминалите безгрижни години си пуснах филма Маргарит и Маргарита, едни Волги, едни апартаменти раздават там, дори и връзки се връзваха ... истински на обувки мдаааjovani написа:Понеже никой не иска да пише за репресиите на комунизма (аз си чакам де), ...

та извода е че има нещо верно във филмите

Стони: сигурен съм, че имаш много положителни черти, но от скромност не изкаш да ги покажеш на повърхността. Честно казано смятам че имаш добро чувство за хумор. Колкото до моите писания преди - ами малко ми е болна тази тема, защото знам как са работили някои хора и какво получават в замяна - не че всичко е било перфектно, но са направили, каквото са могли в онези условия.
Тодор: този филм съм го гледал, но отново опираме до филми, а не до доказани събития. Специално за тази история - ами то и тук ако имаш пари можеш да си позволиш много неща, но се съмнявам в действителността (ако това е иситнски случай) нещата да са се развили точно по този начин. В интерес на истината знам за някои случаи на деца на хора от "елита" и за това, че са се измъкнали безнаказано от сериозни престъпления, но аз не съм в тази група и не го оправдавам. Много бих искал реалността да е по-различна от това, което е, но не мога да я променя - лично аз се опитвам да се боря само с проблеми, които смятам, че мога да реша. Дали обаче всички мислят по този начин?
Тодор: този филм съм го гледал, но отново опираме до филми, а не до доказани събития. Специално за тази история - ами то и тук ако имаш пари можеш да си позволиш много неща, но се съмнявам в действителността (ако това е иситнски случай) нещата да са се развили точно по този начин. В интерес на истината знам за някои случаи на деца на хора от "елита" и за това, че са се измъкнали безнаказано от сериозни престъпления, но аз не съм в тази група и не го оправдавам. Много бих искал реалността да е по-различна от това, което е, но не мога да я променя - лично аз се опитвам да се боря само с проблеми, които смятам, че мога да реша. Дали обаче всички мислят по този начин?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Ооо, ама Джовани, благодаря добре съм, и все така интелигентна
...
В отпуска съм вече обаче, йеее, активна почивка настава, успехи на всички във всичко
...
. И после да отиват да работят, за да могат красивите им и интелигентни жени да пишат във форума
...

В отпуска съм вече обаче, йеее, активна почивка настава, успехи на всички във всичко

Ай, това е много тъжно, отивам да си сипя един коктейл по случая, пожелавам на всички с достатъчно високо айкю да намерят все пак подобна мацка и да отидат да пробват мартини-баровете из Торонто - страшни коктейли правят... другото обяснение е, че във форума не пишат най-добрите представители от мъжки пол (говоря за усреднена оценка, а не за индивидуална такава)

Циганите - на Сатурн !
М-м-да, трябва да удряме кепенците и ние и да се подготвяме за утрешният ден... Беше ми много приятна дискусията, надявам се да се въздържа от четене през седмицата и да продължим следващият уикенд.
Желая ви успешна седмица и лека нощ.
Лека нощ, jovani. Желая ти приятна седмица.jovani написа:М-м-да, трябва да удряме кепенците и ние и да се подготвяме за утрешният ден... Беше ми много приятна дискусията, надявам се да се въздържа от четене през седмицата и да продължим следващият уикенд.
Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Stoni написа:Лека нощ, Йо
Лека нощ, Stoni.

Чаровни усмивки,
Йо
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
За вас леканощ,за мен добро утро,ама к'во да праиш,такъв е живота.
Сега по специално, навремето/не толкова отдавна/ бях изказал едно подозрение относно комсомолското минало на някои каки
и лелки
активно пишещи във форума като ги бях охарактеризирал с ;епитета; -комсомолски секретарки от първите редици и детски учителки,но те не си признаха.Сега гледам нещата евуюлират,некои другарки открехнаха леко автобиографията си частични разкрития относно комсомолската си дейност
,за което искренно благодаря.Очаквам и останалата част да наберат смелост и да си кажат,ние десидентите ще подходим с разбиране,все пак са градили кариера в трудни времена.

Сега по специално, навремето/не толкова отдавна/ бях изказал едно подозрение относно комсомолското минало на някои каки

На теб добро утро, Бате. Приятна седмица и на теб.bateto написа:За вас леканощ,за мен добро утро,ама к'во да праиш,такъв е живота.

Чаровни усмивки,
Joana
- Stoynev
- Обратна връзка:
О Батка, ми то ти много бавно загрqваш тогава. На мене това ми светна доста отдавна. Има и няколко и от мъжки пол "секретар4ета", те си се спотайват, ама мисленето си не могат да скрият. Имах един познат нари4аше едни хора "слън4огледи". Визираше тези комунисти и техните де4ица които си променяха мирогледа с всека власт според интересите. Аз съм доволен от тази тема 4е хората видяха някои от "слън4огледите", които вместо да се засрамят и да се скрият в ку4и ***, седят и поу4ават другуте, нари4айкки ги лузъри.bateto написа:За вас леканощ,за мен добро утро,ама к'во да праиш,такъв е живота.
Сега по специално, навремето/не толкова отдавна/ бях изказал едно подозрение относно комсомолското минало на някои какии лелки
активно пишещи във форума като ги бях охарактеризирал с ;епитета; -комсомолски секретарки от първите редици и детски учителки,но те не си признаха.Сега гледам нещата евуюлират,некои другарки открехнаха леко автобиографията си частични разкрития относно комсомолската си дейност
,за което искренно благодаря.Очаквам и останалата част да наберат смелост и да си кажат,ние десидентите ще подходим с разбиране,все пак са градили кариера в трудни времена.
![]()
![]()
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Смях в залата. Чудно ми е, всички от тези кръгове ли са дебелокожи и безочливи и дали това се предава по наследство.jovani написа:Отново Кримон - идеята на комунистите в Русия е била да се премине към демокрация след първоначалната борба с контрареволюцията. Този първоначален период е наречен "диктатура на пролетарията" (сега се употребява терминът "тоталитаризъм"). Проблемът е че едно от следствията от втората световна война е укрепването на един диктатор, наречен Сталин, останалото е история.
Вземи се стегни малко и поне от срам си замълчи.
Намерил с какво да се фука - излъгал за казармата, че е болен и се скатал. Простаците да го духат.