Народът на Моисей повече от 2 хиляди години върви през пустинята и краят не се вижда. Така е с всички "богоизбрани" народи, които не разбират, че е по-добре да си пиеш ракийката с комшиите, вместо да стреляш срещу тях и да се ограждаш със стени.7George написа: Моисей е водил народа си 40 г. из пустинята, докато измрат дъртите, родени в робство. При тая глобализация, не знам дали и това вече помага. Колония на Марс ще ни спаси само.
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Pyrelight
- Напуснал форума
Mи, ако комшиите ти са трезвеници и само умеят да стрелят? 

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
Не си във вярната пустиня, значи...Pyrelight написа:Mи, ако комшиите ти са трезвеници и само умеят да стрелят?

Embrace your climate change!
- Pyrelight
- Напуснал форума
Или просто пустиняците са войнствени и ограждането е неизбежно.7George написа:Не си във вярната пустиня, значи...Pyrelight написа:Mи, ако комшиите ти са трезвеници и само умеят да стрелят?
П.П. Знаеш ли, може би и нашите предци не са намерили подходящото място като гледам колко войни са преживели българите....

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
А за 1300-те (и 45 от тях) години какво ще кажеш. Направо планетата сме сбъркали.
Ти нямаш предци.Pyrelight написа:Или просто пустиняците са войнствени и ограждането е неизбежно.7George написа:Не си във вярната пустиня, значи...Pyrelight написа:Mи, ако комшиите ти са трезвеници и само умеят да стрелят?
П.П. Знаеш ли, може би и нашите предци не са намерили подходящото място като гледам колко войни са преживели българите....
- Pyrelight
- Напуснал форума
Ти пък ще ми кажеш! Прасе с прасе такова! 

powered by pumpy
powered by pumpy
Веселяк.joro написа:Народът на Моисей повече от 2 хиляди години върви през пустинята и краят не се вижда. Така е с всички "богоизбрани" народи, които не разбират, че е по-добре да си пиеш ракийката с комшиите, вместо да стреляш срещу тях и да се ограждаш със стени.7George написа: Моисей е водил народа си 40 г. из пустинята, докато измрат дъртите, родени в робство. При тая глобализация, не знам дали и това вече помага. Колония на Марс ще ни спаси само.

Що не поинтересуваш колко от комшиите и не само комшии признават изобщо съществуването на държавата Израел, която през последните 2000 години аъществува от има нема 70.
Мойсей е живял преди 3500 години.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- optics
- Модератор
Жоре това го кажи на македонците с промити мозъци. Не щат да си пият ракията с тебе щото си татарин и въобще долна ръка а те - върха на цивилизацията.
Има и нормални де. Аз съм пил ракия с един такъв в Торонто.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Въпрос на време и поколения пак. Някои и сега се радват на български паспорти. Изолирани отвсякъде и сред албанското море, нямат много опции да шават и самовеличаят в крайна сметка.optics написа:Жоре това го кажи на македонците с промити мозъци. Не щат да си пият ракията с тебе щото си татарин и въобще долна ръка а те - върха на цивилизацията.
Embrace your climate change!
Аз пък си пия ракията с македонци и сърби, които мислят другояче.optics написа:Жоре това го кажи на македонците с промити мозъци. Не щат да си пият ракията с тебе щото си татарин и въобще долна ръка а те - върха на цивилизацията.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
- roumensp
To и някои в BC предпочитаме да сме в Cascadia заедно с Вашингтон, Орегон и Северна Калифорния, ама никой не ни пита.
Ми да се отделят, тъкмо GDP per capita в България ще се увеличи с 30%.Ivan1007 написа:Видин, Враца и Монтана искат отделяне от България, предпочитат да са в Румъния
Йорко
Да ве.
Да вземе да остане само София тогава в България.
Да вземе да остане само София тогава в България.