Пффф, хахаха!!!
Резултатите, публикувани днес, уточняват, че силата на Канада произтича от женското представителство на висшите нива на управление на компаниите, както и затова, че по-голямата част от канадците вярват, че техните работодатели активно търсят по-разнообразно и открито работно място.
...
Съединените щати следват Канада на второто място, класирайки се високо поради силните страни в половата диверсификация и етническата представителност в ръководните нива на компаниите. Повече от 60% от анкетираните в Америка са заявили, че вярват, че техният работодател активно се опитва да включи в своята работна сила хора от всякакъв произход.
Аз разбирам че писачите са усвоители на грантове, но не мога да разбера, какво аджеба вие сте пушили (вече легално), че да четете тия глупости, и да твърдите, че това е най-важният критерий за едно работно място да е добро.
Значи, колкото повече мангал се наема, толкова по-хубаво е мястото !!!!
АААА, хахахаха!!!!
Че аз кога съм спорил, че в Канада няма мангал!? Само дето, ако за някои това е най-хубавото нещо на света, до за други е най-много "неутрално". А може и по-зле.