Явно и ти си като тия, на които Бойко им е виновен за всичко. А Иван Костов и Сергей Станишев вече ги забравихте. И Бойко ще го забравите някой ден, но проблемите ви ще си останат.Pyrelight написа: Жоро, не става въпрос за свобода на пътуване, а за принадлежност. Утре, ако някой ми постави ребром въпроса, кое гражданство избирам, без колебание ще шитна българското. И не съм само аз. Дори патреотито с поличката ще го направи, макар че анонимно се блъска като първи хъш.![]()
Може ли Бойко да ни изнесе една лекция, това защо е така?
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Pyrelight
- Напуснал форума
Аз нямам проблеми. Вие му мислете! 

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
- ablood
- Обратна връзка:
joro написа:И 100 години да пътуваш по света- все тая. Мисленето ти няма да се промени.ablood написа:Забавна простотия е да получаваш емигранти за свободата на пътуване.joro написа: Някои хора още не могат да свикнат с мисълта, че в България вече има свобода за хората да пътуват, да работят и да учат в други държави. Винаги ще има българи в чужбина.
Още повече повечето от нас доста са попътували преди да си изберат дестинацията.
Стана ми интересно - ако вярваш, че някое друго десетилетие зад граница (с работа, деца и социален живот навън) е невъзможно да ти промени мисленето, тогава какво изобщо може да го промени?
И защо изобщо говориш за промяна на мисленето? Повечето от нас добре са си прочели урока преди да заминат, знаели са къде отиват, били са подготвени и реалността съвпада с очакванията (мисленето). Малцина са такива като Танграта, Батката и Прасето, които включват на задна.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
joro написа:И 100 години да пътуваш по света- все тая. Мисленето ти няма да се промени.ablood написа:Забавна простотия е да получаваш емигранти за свободата на пътуване.joro написа: Някои хора още не могат да свикнат с мисълта, че в България вече има свобода за хората да пътуват, да работят и да учат в други държави. Винаги ще има българи в чужбина.
Още повече повечето от нас доста са попътували преди да си изберат дестинацията.

Ким одобрява Жорето.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
доста повече са, ама не пишат в този форум. Просто си стягат багажа и се връщат...ablood написа: Малцина са такива като Танграта, Батката и Прасето, които включват на задна.
- Kan_Tangra
Абе задна ... колко да е задна!
Аахахахаа!
Просто не виждам по кой показател можем да мерим и да открием поне най-бегла възможност за сравнение.
Ония приказки, дето ги приказваха форумците, за отрудените хора, за дупките по пътищата, за трафика, за старите сгради, за възнаграждението и заплатите, за качеството на храната, за здравеопазването, за почивките, да не се окаже, че за 99.99% от бг емигранти в Канада са много по-релевантни, отколкото за мен.
Аахахахаа!

Просто не виждам по кой показател можем да мерим и да открием поне най-бегла възможност за сравнение.
Ония приказки, дето ги приказваха форумците, за отрудените хора, за дупките по пътищата, за трафика, за старите сгради, за възнаграждението и заплатите, за качеството на храната, за здравеопазването, за почивките, да не се окаже, че за 99.99% от бг емигранти в Канада са много по-релевантни, отколкото за мен.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- ablood
- Обратна връзка:
Prace, какво разбираш под "доста повече"?
50% от дошлите ли се връщат? 30%? 3%?
Защото те помним преди заминаването как се оплакваше колко била мръсна и пренаселена София. Заминахте без да сте си прочели урока и след няколко месеца като бавачка в градина обърна плочата:
Защото те помним преди заминаването как се оплакваше колко била мръсна и пренаселена София. Заминахте без да сте си прочели урока и след няколко месеца като бавачка в градина обърна плочата:
prace написа:Дойдох преди 9 месеца и имах съвсвем друга представа за Канада. Но, да не ме разбере някой погрешно: Не сравнявам България с Канада! България може да бъде сравнявана с държави от Третият свят.
хей, хей....това съм го писала след 9 месеца в Канада... Тогава даже и не работех и децата ми не бяха тръгнали по хай скуловете...ablood написа:Prace, какво разбираш под "доста повече"?
prace написа:Дойдох преди 9 месеца и имах съвсвем друга представа за Канада. Но, да не ме разбере някой погрешно: Не сравнявам България с Канада! България може да бъде сравнявана с държави от Третият свят.
Аз останах 8 години!
София ми се видя супер цивилизация след Чилиуак. Българите по улиците ми се видяха манекени, след канадските прасета с пиърсинг по лицето...
А София е още по-пренаселена сега между другото. За мърсотия май си е същата....
Относно българите, които са се върнали от Канада са повече от тези, които са го обявили по форума. Знам поне за 6 семейства. 4 От Монреал и 2 от Торонто. Като поразпитам още и чуя още хора, които са се върнали ще ти пиша на лични.
- ablood
- Обратна връзка:
Да не забравиш да сравним цифрите с тези на оставащите в Канада. Щото ако ще ми доказваш, че завърналите се не били МАЛЦИНА с пример от няколко десетки на базата на хилядите останали... Имаш странни разбирания за малцинство/мнозинство.prace написа:Относно българите, които са се върнали от Канада са повече от тези, които са го обявили по форума. Знам поне за 6 семейства. 4 От Монреал и 2 от Торонто. Като поразпитам още и чуя още хора, които са се върнали ще ти пиша на лични.
Или както каза веднъж Оптикс: "Спорим с различни термини".
Аз казвам това са хора, които аз познавам или познавам техни приятели.ablood написа:Да не забравиш да сравним цифрите с тези на оставащите в Канада. Щото ако ще ми доказваш, че завърналите се не били МАЛЦИНА с пример от няколко десетки на базата на хилядите останали... Имаш странни разбирания за малцинство/мнозинство.prace написа:Относно българите, които са се върнали от Канада са повече от тези, които са го обявили по форума. Знам поне за 6 семейства. 4 От Монреал и 2 от Торонто. Като поразпитам още и чуя още хора, които са се върнали ще ти пиша на лични.
Или както каза веднъж Оптикс: "Спорим с различни термини".
Няма начин да познавам всички българи в Канада и да знам колко са се върнали.
Естествено, че има много българи в Канада. Далеч съм от мисълта и твърдението, че голям брой се връщат. Много трудно се променя държава след години емиграция. Децата пораснали, работа, къща, години за пенсия, промиването на мозъка, че Канада е велика, страха от България и т.н....
Думата ми беше, че върналите сме повече от тези, които ти изреди във форума..Това е.
20 милиарда евро е износът на България за 9 месеца.
http://www.economynews.bg/m/r_80696"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- ablood
- Обратна връзка:
Я пак прочети какво съм написал:prace написа:Думата ми беше, че върналите сме повече от тези, които ти изреди във форума..Това е.
Не съм изредил върналите се, а съм дал трима за пример на малцинство. Чукча писател?ablood написа:Малцина са такива като Танграта, Батката и Прасето, които включват на задна.
- ablood
- Обратна връзка:
Както ти написа наскоро: "Добре, че няма много хора, които да се връзват на такива глупости".joro написа:20 милиарда евро е износът на България за 9 месеца.
- roumensp
Дали са глупости не знам, но знам че повече ме интересува какво ще вечерям довечера, отколкото това колко бил износа на България за 9 месеца.ablood написа:Както ти написа наскоро: "Добре, че няма много хора, които да се връзват на такива глупости".joro написа:20 милиарда евро е износът на България за 9 месеца.

То ако си седиш само у София сичко е наред. Мръдни малко наляво, надясно, пък тогава говори за дупки и заплати. София не е България.Kan_Tangra написа:Абе задна ... колко да е задна!
Аахахахаа!![]()