Защо Канада не е добро място за живеене?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Pavel M
батката - оригиналът

Re: Защо Канада не е добро място за живеене?

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:Това за шопа именно за теб важи, дават ти данни от Statistics Canada и преброяването от 2016, но ти вярваш само на твоето собствено преброяване. :D

Ето ти и подробни данни от последното преброяване, където можеш да видиш, че дори само само тия от норвежки произход са повече от всички африканци взети заедно.

http://www12.statcan.gc.ca/census-recen ... in&TABID=1"

абе румба.заеби ги тия стъкмистики.аз за пръв път кацнах в канада далечната 2002 година във ванкувър.установих се в южната част на града и първите два обекта които посетих бяха коско в ричмънд и окридж мол в южен ванкувър.
разказвал съм ви и друг път,в коско всички продавачи и клиенти бяха 100% азиатци,предимно китайци,а в окридж мола всички продавачи в магазините бяха китайци с изключение на един рапърски магазин в който продавача беше афро американец ,но клиентелата на мола бяха предимно многодетни фамилии сикхи движейки се по 12-13 човека в индианска нишка.аз,моята жена и моя посрешач бяхме единственните инвънземни представители на бялата раса,то и така ни оглеждаха като пришалци от друга планета.
после ходихме в бърнаби на големия мол където минава скай трена.там ситуацията беше малко по добра,поне едни 10% от работещите в мола и посетителите бяхме пришълците от другата планета отличаваща се от масата афроазиатци,предимно азиатци от югоизтока на континента.
така ,че на мен статистики не ми вади за нещо дето съм го видял лично с очите си и то преди почти 20 години.
сега само мога да си представям при тая тяхна популация картинката каква е в хонгкувер.
такова масово струпване като в хонгкувер не съм видял в нито един голям канадски и американски град,а съм посещавал многократно такива като монтреал,торонто,калгари,едмонтън,лос анжелес,денвър,далас,хюстън,ню йорк,бостън,финикс,лас вегас,сан францико,сан диего,детройт,чикаго,маями и много други по малки градове с милионно населени.
практически съм бил във всяка една точка на тоя континент включая и цитираните по горе градове населени с много имигранти,но все пак съм се чувствал като в някой северно американски град и само в един и то хонгкувър съм имал незабравимото преживяване да се чувствам като в някой мегаполис разположен на бреговете на южно китайско море
то не че имам нещо против чайниците,ама децата ви да учат усилено кантона и мандарен и по малко да се разсейват с редки езици като например английския ако искат един ден да си намерят бяла работа :lol:
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

За какво изписа толкова, след като всеки знае, че едно 30% от жителите на метрополитена са китайци, а и си го пише в "стъкмистиките" ? Което обаче ни най-малко не пречи на имиджа на града, ако забелязваш (https://read.bi/2u3qh90" ). Ти нали си при циганите сега, в световноизвестния РусИ, наслаждавай се. :D
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:За какво изписа толкова, след като всеки знае, че едно 30% от жителите на метрополитена са китайци ? Което обаче ни най-малко не пречи на имиджа на града, ако забелязваш (https://read.bi/2u3qh90" ). Ти нали си при циганите сега, наслаждавай се. :D
30% са в твоите очи.изрежи ъгълчетата на квадрата хонгкувер които са населени предимно с местни англосаксонци и процента автоматически скача на 80-90
и това ак не е очевадно здраве му кажи.
30% китайци плюс филипинци,тайландци,виетнамци,лаос,камбоджа,корея,минамар,сикхи,индуси,пакистан,бангладеш,афроамериканци-судан,етиопия,еритрея,нигерия и нигер и мени мор сигания
пак ли са 30% сигани
е румба не на мен тия бе.може ама на някой друг дето освен със статистиката не е запознат с натурата ;)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Pavel M написа:
roumensp написа:За какво изписа толкова, след като всеки знае, че едно 30% от жителите на метрополитена са китайци ? Което обаче ни най-малко не пречи на имиджа на града, ако забелязваш (https://read.bi/2u3qh90" ). Ти нали си при циганите сега, наслаждавай се. :D
30% са в твоите очи.изрежи ъгълчетата на квадрата хонгкувер които са населени предимно с местни англосаксонци и процента автоматически скача на 80-90
30% китайци плюс филипинци,тайландци,виетнамци,лаос,камбоджа,корея,минамар,сикхи,индуси,пакистан,бангладеш,афроамериканци-судан,етиопия,еритрея,нигерия и нигер и мени мор сигания
пак ли са 30% сигани
е румба не на мен тия бе.може ама на някой друг дето освен със статистиката не е запознат с натурата ;)
Погледни линка горе (ако още помниш анлийския), ме ми плямпай глупости. :D 3 канадски града в първите 20. В същото време ти отново блъскаш нощна на тръстиката ... :lol:
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:
Pavel M написа:
пак ли са 30% сигани
Погледни линка горе (ако още помниш анлийския), ме ми плямпай глупости. :D 3 канадски града в първите 20. В същото време ти отново блъскаш нощна на тръстиката ... :lol:
ма стига с тия линкове,със стара слава не се живее

ти по скоро се замисли утре като ти се наложи да кандидатстваш за работа как ще си напишеш ЦВто на мандарен
айде да не си ти ама твоето дете
в тая посока се движите и не е много сложно да се проумее.освен пък да ти е сложно.знам ли. :(
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Батка, старата слава е от март месец. И наште китайци със сигурност говорят по-добър английски от твоя, та дори и имената си сменят, все са разни Уилиам, Адам, Дейвид и подобни ... :lol: Ти кажи кога и при вас ще направят диги срещу каруци, като в столицата ? :D И не се измъквай по терлици за нощната на тръстиката ...
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:Батка, старата слава е от март месец. И наште китайци със сигурност говорят по-добър английски от твоя, та дори и имената си сменят, все са разни Уилиам, Адам, Дейвид и подобни ... :lol: Ти кажи кога и при вас ще направят диги срещу каруци, като в столицата ? :D
ти май не четеш м/у редовете.
какво е днес няма никакво значение какво ще е утре.
мисли стратегически.
предупреждавал съм и други като теб които ми се надсмиват.
НО утре като ти влезе в дома снаха с точка или зет с тюрбан щото други подходящи просто няма да има може и да ме разбереш
и не забравяй че силния изяжда слабия,а те са много,разбирай силни са а ти си слабия :(
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Първо в дома ми няма да влезе никой, защото тука не живеят при мама и тати до пенсия, и второ все ми е едно по каква ще си падне сина ми, стига да е "тя". :lol:
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:Първо в дома ми няма да влезе никой, защото тука не живеят при мама и тати до пенсия, и второ все ми е едно по каква ще си падне сина ми, стига да е "тя". :lol:
виждаш ли как малко по малко започваш да мислиш

неслучайно използвах фразата ;други подходящи; освен ако сина пожелае да е нещо по различно от ;тя;
защото в това п...раско общество в което живеете едва ли ще има друга опция за ;тя; извън средите на по силно религиозните,патриархални и традиционни общества с които в момента съжителствате
там където те навежда мисълта като християнин и представител на бялата раса ,че сина ще открие своята ;тя; когато му дойде време да се задомява преобладаващата бройка ;тя; ще са ;той;
на там сте я подкарали и не го откривам аз,а фактите говорят
разни джендъри,мендъри,станбулски конвенции,трети пол
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

roumensp написа:В същото време ти отново блъскаш нощна на тръстиката ... :lol:
В интерес на истината може да е тръстиката, ама не е нощната, иф ю ноу уот ай мийн. :lol:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
tonny

Мнение от tonny »

Колоритна личност си ти батка...има капка истина в думите ти ама само капка.
Аз живея от 2 години на 300м зад окридж мол в комплекс под наем.
Стана ми интересно колко китаски семейства живеят в нашия комплекс, по настоящем - 34 юнита от 103 са обитавани от тях. Сам си сметни процента, да китаиците живеят по къщите и да половината от тея къщи са празни...
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Тони,
И в твоите думи има "капка" истина..
Батката просто не е осъзнал че Оукридж е една от "най-белите" ерии във Вакувър, заради това я дава нея като пример. :D
Ако беше отишъл в Съри......
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivandaman написа:Ако беше отишъл в Съри......
Нали аз съм там и сам знаеш как е (индийци под 1%). :D Другия път уточни Newton и Fleetwood.

В Кловърдейл са ферми, в Норт Съри (дето е даунтауна им) преобладават белите и индийски са само горните два района.
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

tonny написа:Колоритна личност си ти батка...има капка истина в думите ти ама само капка.
Аз живея от 2 години на 300м зад окридж мол в комплекс под наем.
Стана ми интересно колко китаски семейства живеят в нашия комплекс, по настоящем - 34 юнита от 103 са обитавани от тях. Сам си сметни процента, да китаиците живеят по къщите и да половината от тея къщи са празни...

ок.34 китайски семейства от 103 юнита.а в останалите до 103 какви-виетнамци,филипинци,сикхи,пакистанци и един източно европеец Тони. :lol:
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

roumensp написа:
ivandaman написа:Ако беше отишъл в Съри......
Нали аз съм там и сам знаеш как е (индийци под 1%). :D Другия път уточни Newton и Fleetwood.

В Кловърдейл са ферми, в Норт Съри (дето е даунтауна им) преобладават белите и индийски са само горните два района.
Да бе ясно.. сеа..

Знаеш много добре за кое Съри става въпрос..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Публикувай отговор