Има ли такъв филм тука?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: Има ли такъв филм тука?

Мнение от ivanko13 »

roumensp написа: И аз ги гледах, беше в някакво село около Монтана. Това е 2-рия път в БГ, предния път купиха апартамент във Велико Търново, въртят ми се 70К в главата, ама може и да бъркам. Освен това, не знаех че чужденец няма право да притежава имот в България, само фирми имали право, та човека купи и една кръчма, за да регистрира бизнес и да има апартамент. Много удобно за чужденците, няма що. :D
Хаха, това е от неделя предаването... Ирландеца беше супер пич, тя приятелката му беше нашенка... Купиха си апартамент срещу любимата ми пицария в любимия ми град :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Румба,на теб ли да го казвам сега,я попрочети последните 10 поста внимателно :D
Кое по-точно, Муха ? Май трябва да ми кажеш ... не се сещам.
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

apple написа: Ми каква приемственост да има бе Нечестиви като дойдох и като видях как нашироко живее БГ емигранта та чак ми се дощя и на мене та затова се оглеждам и аз ...за нещо по-така.
Казваш, сработи инстинкта да последваш примера на процъфтяващата прослойка :^) И какво сте се заловили за тоя Нечестив? Пробвайте на franglais, резултата ще е по-лицеприятен!
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivanko13 написа:
roumensp написа: И аз ги гледах, беше в някакво село около Монтана. Това е 2-рия път в БГ, предния път купиха апартамент във Велико Търново, въртят ми се 70К в главата, ама може и да бъркам. Освен това, не знаех че чужденец няма право да притежава имот в България, само фирми имали право, та човека купи и една кръчма, за да регистрира бизнес и да има апартамент. Много удобно за чужденците, няма що. :D
Хаха, това е от неделя предаването... Ирландеца беше супер пич, тя приятелката му беше нашенка... Купиха си апартамент срещу любимата ми пицария в любимия ми град :D
И на двамата приятелките бяха българки. Разликата е, че първите (тоя дето взе кръчма, Велико Търново) се заселваха за постоянно, докато вторите търсеха къща само за ваканциите.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

apple написа:... канадците не са от най-умните и чистоплътни нации тези неща не се пишат в нета... ;) Нямат оправдание топла вода като си под наем в апартамент има в изобилие. ...
И моята жена ги дрънкаше подобни през първите няколко години. :D
Минаха години преди да схване, че тогава просто е била извън тия среди, в които са по-умни и чистоплътни.
Всяко нещо с времето си, вече ти казахме, успокой малко топката и имай търпение, нещата ще се оправят след време.

Освен това, истинска канадска "нация" няма, канадската нация е изградена от такива като нас, емигранти от цял свят. Фактът че Канада е страна от G7 говори, че системата работи добре.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

За да разведря малко темата, ето една къща за любителите на истински дървени къщи.

Изображение
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Екстра си е за отдих това местенце :)
Manchester United Football Club
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Мнение от UnHoly »

Убиец! Само дето няма как булдога да ги катери тия стълби бе :D
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Моят син има такава на бора в страничния двор.

Е.... почти такава де. :?:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

apple написа:..ама от бетонче нещо ако може...
Още по-добре титаниев бункер, ама файдата е същата.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Странджата

Мнение от Странджата »

В Банско,на един руснак му харесали местната архитектура и механи.Поръчал си човека няколко тира местни камъни ,за да си направи подобна кръчма в Москва.Митничарите се хванали за главата като видели товара!Колкото му е струвало,толкова,Русия са Сила!Та и вързалата може да си изпише тухли до Нанаймата си...стига да е сила!
apple

Мнение от apple »

myhata II написа: Ябълчице скивай къв курник,досущ като оня където го бях пуснал
Разликата е че този е много далеч на север
http://toronto.kijiji.ca/c-real-estate- ... Z362028223"
Гледай,гледай то комина е по голям от курника,и е с 1 джам,да седниш на миндерчето и да клепиш като кукувица,ми че то на бай ти Иван старшината в казармата КППто бе по голямо и с 2 джама и от ТУХЛИ 8)
Ау, моля те, моля те запази ми я тази къща/изнесен курник/, това ми е мечтата :lol: Виж предния път докато се появи обявата и изчезна явно някой от форума ми я грабна под носа... Пази ми я хващам самолета още другата седмица... Чудя се само къде точно се намират тия 3 спални :?: Верно прилича на КПП :rofl:! Дядо на село сам си е строил къщата навремето и доста по-добре се е справил!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Странджата написа:В Банско,на един руснак му харесали местната архитектура и механи.Поръчал си човека няколко тира местни камъни ,за да си направи подобна кръчма в Москва.Митничарите се хванали за главата като видели товара!Колкото му е струвало,толкова,Русия са Сила!Та и вързалата може да си изпише тухли до Нанаймата си...стига да е сила!
Тоя ще да е бил Белогвардеец :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
haimana

Мнение от haimana »

roumensp написа:
apple написа:... канадците не са от най-умните и чистоплътни нации тези неща не се пишат в нета... ;) Нямат оправдание топла вода като си под наем в апартамент има в изобилие. ...
И моята жена ги дрънкаше подобни през първите няколко години. :D
Минаха години преди да схване, че тогава просто е била извън тия среди, в които са по-умни и чистоплътни.
Всяко нещо с времето си, вече ти казахме, успокой малко топката и имай търпение, нещата ще се оправят след време.

Освен това, истинска канадска "нация" няма, канадската нация е изградена от такива като нас, емигранти от цял свят. Фактът че Канада е страна от G7 говори, че системата работи добре.
+1
apple

Мнение от apple »

А я да видим какво не им харесва на самите канадци: http://forum.skyscraperpage.com/showthread.php?t=187464 :?:
Заключено