За какво дойдохме в Канада.....
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: За какво дойдохме в Канада.....
Ми да смени и Космоса. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Странджата написа:Ми смини града бре Фичко!
Това само ако искам, нали ?
Или имам само два избора - или сменям града или се правя, че няма дупки по пътищата.
Направо гениално !
-
Само!Абе Фиче , то проблемът да са само дупките по пътищата , проблеми много пред теб ...има сирене на дупки , чорапи на дупки , ситото (стандартно , социално , професионално....) и то има дупки , количката в Мaxi , че даже и тоалетната хартия имат дупки , но най-големият проблем е , че мрежата , с която трябва да се улови златната рибка , и тя на дупки... 

- ablood
- Обратна връзка:
Ти обаче избираш третия - не сменяш града, но мрънкаш. При това драматизираш.filipne написа:Или имам само два избора - или сменям града или се правя, че няма дупки по пътищата.
Приеми, че дупките вървят с лесния живот. Ако бачкахме по 40 часа седмично, както съседите нямаше да е така.
Пък и не са хич страшни. Освен ако не си гъзар с ниско-профилни гуми.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Кажи кои друг ти е виновен и кои друг ти е крив ?filipne написа:
Ми аз к'во съм виновен, че целият град е такъв ?

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
В голяма грешка си аблудний. Не мрънкам, а установявам факти - казвам нещата такива каквито са. Това, че живея в този град съвсем не означава, че трябва да се правя, че всичко е супер. С други думи нямам нужда да избивам комплекси.ablood написа:Ти обаче избираш третия - не сменяш града, но мрънкаш. При това драматизираш.filipne написа:Или имам само два избора - или сменям града или се правя, че няма дупки по пътищата.
Приеми, че дупките вървят с лесния живот. Ако бачкахме по 40 часа седмично, както съседите нямаше да е така.
Пък и не са хич страшни. Освен ако не си гъзар с ниско-профилни гуми.
Дупките наистина са си таковали таковата,но проблема е решен кардинално,почти целият град е направен на зони с ограничение от 30 км/ч.Хем касата се пълни,хем шофьорите не забелязват дупките.С тая скорост почти не друса.
- ablood
- Обратна връзка:
От 20-те километра до работата ми има само един къс участък с ограничение 30 км/ч, и той важи само в училищния сезон, по 2 часа на ден (мигаща светлина).
Другото е 50, 70 и на магистралата 100 км/ч. Всяко от тези ограничения можеш да надвишиш с 15 км/ч безпроблемно. Чак ако надвишиш с 20 те спират.
Уливате се като почнете да преувеличавате.
Другото е 50, 70 и на магистралата 100 км/ч. Всяко от тези ограничения можеш да надвишиш с 15 км/ч безпроблемно. Чак ако надвишиш с 20 те спират.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ми ти се уливаш, като омаловажавашablood написа: Уливате се като почнете да преувеличавате.

Тва монреалските дупки са нещо като културно богатство , национални особености. Без тях провинцията би се обезличила, американизирала... нека има. Не ви и трябва да бързате карайки със 100, щот работите по 6 часа или сте си в къщи... къв е проблема? 

Embrace your climate change!
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Освен това имат и носталгична стойност - напомнят много на българските такива. Човек се чувства по-уютно някак си7George написа:Тва монреалските дупки са нещо като културно богатство , национални особености. Без тях провинцията би се обезличила, американизирала... нека има. Не ви и трябва да бързате карайки със 100, щот работите по 6 часа или сте си в къщи... къв е проблема?

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
А пък и пълнят душата на негативистите и мрънкалниците.

Какво значи да си гативист Линко,на черното бяло ли да викаш ?Linko написа:А пък и пълнят душата на негативистите и мрънкалниците.![]()

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не, мухата, а в бялото да виждаш само черната точица и от мухата да правиш слон. 

ablood написа:От 20-те километра до работата ми има само един къс участък с ограничение 30 км/ч, и той важи само в училищния сезон, по 2 часа на ден (мигаща светлина).
В Лавал може да е така, ама в Монреал има по- свирепи ограничения. В локалното на 40- ката например макс скорост е 50 , за уличките в града май стана 30. По принцип безпроблемното надвишаване е около 10 км /ч , а не чак 15. Глобите са ги вдигнали двойно. Та така ... веселба.