Щото аз на видеото бели почти не видях. Всички бяха китайци, включително служителите на библиотеката и полицая.
Та диверсити ... няма!

Това е в Ричмънд, какво дивърсити търсиш ? В един от моловете сигурно 80% от продавачите и клиентите са китайци.Kan_Tangra написа:Щото аз на видеото бели почти не видях. Всички бяха китайци, включително служителите на библиотеката и полицая.
Та диверсити ... няма!
А ако тоя китаец беше ритнал китайка щеше ли изобщо да има видео ? Или бял бяла ? Не знам защо някои придават някакво специално значение на това, че двамата били от различни раси.ivandaman написа:Само си представете ако ролите бяха разменени. Джуниър веднага щеше да ни размаха пръст и изнесе лекция по толерантност и да напомни на (евро) Канадците колко са лоши и нетолерантни.
Това е абсолютно изсмукано от пръстите, аз почти не виждам такива.ivandaman написа:... и Афро-Арабия
От какъв зор ще се молят, след като малцинствата имат привилегии (според някои) ?Kan_Tangra написа:То ще дойде ден, белите ще се молят за диверсити.
Не никакъв проблем не ми е.. Това всъщност е солидно и неоспоримо доказателство че Бъмове на Ийст Хейстингс нямаroumensp написа:Това че не ходя специално на Ийст Хейстингс за да гледам бъмове и че не виждам нито един с месеци някакъв проблем ли ти е ?
Не е лошо момче и понякога се включва адекватно, но либератските му приятели от форума му влияят отрицателноivandaman написа:Викам че отказваш да погледнеш "The Big Picture" а си се вторачил в няколко пиксела които "in the grand scheme of things" не променят тенденцията в "Голямата Картина"
Което си е истина е истина.. Аз лично от него ( в реалният живот ) само добро съм видял заради това му се карам само по форумитеПавел написа:Не е лошо момче и понякога се включва адекватно, но либератските му приятели от форума му влияят отрицателноivandaman написа:Викам че отказваш да погледнеш "The Big Picture" а си се вторачил в няколко пиксела които "in the grand scheme of things" не променят тенденцията в "Голямата Картина"