Да, ама никой не им казва на тези маси кого да изберат т.е. кой е спасителят. Всички само плюят и казват - "Махнете ги тия!". И масите в продължение на десетки години само махаха тоя и оня, докато се изредиха всички партии и партийни велможи. А очакваната промяна все не идваше и не идваше. Докато накрая им писна и взеха, че заложиха на ГЕРБ и бат Бойко, когото си го преизбират дори след като са го свалили с протести. И вече не щат да чуват никакви акъли от никъде, хеле пък от чужбина. Май че това именно и вбесява някои българи, които не се имат вече за българи, ама обичат да дават акъл на българи.pumpy написа:Защото е ЛЪЖА, гнусна и гадна лъжа за вътрешно потребление, която ежедневно затъпява усещането за безсмислица и безизходица. Ако хората осъзнаваха какво им се случва там, отдавна да са измели всичката сган, която ни краде годините и живота. Но сганта знае как да манипулира масите и го прави много успешно вече 30 годинки. Онези 45 никога реално не свършиха....agent Ozo написа:Аз не знам дали са платени тролове, партийни активисти или патриоти-фанатици и не ме интересува. Това, което знам е, че позитивизма по отношение на България ми харесва и ме радва.
Ти, Ифф, сам си отговори на въпроса защо това тебе те дразни и те изкарва от търпение.
Ами тяхна си воля. На когото не му аресва да си стои в чужбина и да плюе по България из форумите.