А според теб руснаци с къща в чужбина "редовни" ли са ? Всеки мужик и всяка бабка от Чукурово могат да си купят къща в Несебър, така ли ?Pavel M написа: тия баш не са от тяхната черга.недей увърта
като твоите комшии има и много такива руснаци които си живеят на лазурния бряг и си карат бентлитата там
питах за редовите северноамериканци от полярните щати и провинции които бягат от студа на юг за да се постоплят с не чак до там големи доходи и пенсии в какви условия пребивават в пустинните и полупустинни щати на америка където зимата е топло
не какво могат и какво не могат да си позволят с пенсиите а в какви условия живеят защото друга алтернатива нямат освен пустините и полупустините
и в какви условия живеят руските пенсионери по българското черноморие,а и много български също които са решили да си изкарат старините на морския бриз ,а не сред пясъчните бути,змии и скорпиони

И какви са тия "пустини", аз не познавам някой да ходи да почива в калифорнийската пустиня, дори и нейтивс не живеят там.
Аз скорпион и термит не съм виждал в живота си, ама на теб подобни животни са ти все в устата, не знам къде ги гледаш ... да не си ги завъдил в трошките ?