Също така гледам, че според теб Washington Post и Independent са еквивалентни на Мурзилка и Първа Програма - щом на техните репортажи не може да се вярва. Ама как така ще им се вярва - щом Иванушка е казал че не е така, значи не е така

Товарищ Петров,Kpetrov написа:И какво искаш да кажеш с това, че всички ние които сме живели по 20 - 30 години в България непрекъснато сме се натъквали на оръжия из градския транспорт ли!?Ivan1007 написа:7 месеца съм живял в Тексас.miteto написа:Верно? Тексас е един от щатите, където много хора практикуват "open carry"Ivan1007 написа:(най-много в Тексас). Не съм видял никой да носи открито оръжие
- 3 месеца в Далас - Форт Уорд
- 3 месеца в Западен Тексас Одеса
- 1 месец в Хюстън
Не съм ходил в магазини за оръжие и не съм видял нито един да носи открито оръжие въпреки че съм пътувал доста из околностите и кръчмите.
Много интересно как снимките с open carry в щатите са нагласени, но мага да намеря хиляди такива, а една измислена от България трябва да означава нещо специално!
И кой носи истинско оръжие стърчащо от раницата на гърба ти!?
трябва да смятаме
Уважаеми съветски специализант Иванушка, всеки с минимални познания по английски може да провери какъв е закона за притежаване и носене на оръжие в Тексас. Това ти къде си бил и какво се опитваш да замазваш нищо не значи. Едната снимка може да се намери на сайта на CBS News:Ivan1007 написа:Товарищ Митя,
След като се намеси за пореден път като черна станция, апострофирайки ме за Тексас с 2 снимки правени незнайно къде и незнайно от кого, следващите ти линкове са за Вирджиния за където нищо не съм твърдял, щото не съм ходил.
За твоя информация - Вирджиния не е в Тексас.![]()
Продължавай да се излагаш, но на мен не си ми забавен
Ivan1007 написа: мога да ти споделя моите наблюдения от последните 17 години в които сумарно съм бил в щатите повече от година в 7 от 50 щата (най-много в Тексас). Не съм видял никой да носи открито оръжие, не съм чул нито един изстрел и не съм видял нито един убит или ранен.
Разбрах какво искаш да кажеш, не се коси... бил си сумарно в щатите година и щом не си видял оръжия значи няма, а щом Оптикса е щракнал някакъв в метрото това опровергава двадест и кусур годишния ми житейски опит в България.Ivan1007 написа:Товарищ Петров,Kpetrov написа:И какво искаш да кажеш с това, че всички ние които сме живели по 20 - 30 години в България непрекъснато сме се натъквали на оръжия из градския транспорт ли!?Ivan1007 написа:7 месеца съм живял в Тексас.miteto написа:Верно? Тексас е един от щатите, където много хора практикуват "open carry"Ivan1007 написа:(най-много в Тексас). Не съм видял никой да носи открито оръжие
- 3 месеца в Далас - Форт Уорд
- 3 месеца в Западен Тексас Одеса
- 1 месец в Хюстън
Не съм ходил в магазини за оръжие и не съм видял нито един да носи открито оръжие въпреки че съм пътувал доста из околностите и кръчмите.
Много интересно как снимките с open carry в щатите са нагласени, но мага да намеря хиляди такива, а една измислена от България трябва да означава нещо специално!
И кой носи истинско оръжие стърчащо от раницата на гърба ти!?
трябва да смятаме
Аз каквото съм искал да кажа съм го написал
Какво ти си разбрал е друг въпрос..
Въпросът ти е като на даскалицата ни по литература дето все питаше какво искал да каже автора?
Ми той каквото искал да каже го написал.
Ама това трудно се обяснява на някой дето не може да разбере, че снимката от метрото в София е лично направена от оптикс
Аха! Ама ти трябваше с това да почнеш! Не да ни оставяш да гадаем филм на Куентин Тарантино ли снимат или не.miteto написа:Ъхъ, понеже ти си видял и следил 24/7 абсолютно всеки един тексасец с пърмит за оръжие къде, кога и как го носи
Ето още фалшиви снимки и видеота, от един друг щат. Е, тези го направили даже пред очите на полицията, ама сега няма да вярваме на официалните закони за оръжия и на репортажи от пресата, ще вярваме на Иванушка. Понеже той така казва![]()
https://www.washingtonpost.com/local/tr ... 540122bc30"
http://www.independent.co.uk/news/world ... 90081.html"
Оставам сам да си намериш източника."It's a rare sight to see someone sidled up next to you in line for lunch with a 7.62 rifle slug across his chest, much less a whole gaggle of folks descending on the same public venue with similar arms," the NRA said in its statement. "It's downright weird and certainly not a practical way to go normally about your business while being prepared to defend yourself."
...
C.J. Grisham, president of "Open Carry Texas" - perhaps the most prominent of the rifle-toting bands - told CBS News the statement was not only distracting, оbut blindsiding, considering his group made the decision "weeks ago" to stop brandishing their weapons in public establishments.
"We found the NRA statement extremely disrespectful and unwarranted, because it was criticizing something we no longer do," he said. He discredited a story the Wall Street Journal posted Tuesdayclaiming open-carry activists were "moving into" Target stores: "The photos they used were from March," he said.
Pro-Second Amendment advocates have kept up their demonstrations outside the walls of businesses, such as at this weekend's rally in a Home Depot parking lot. But while Grisham notes his group always asked permission before carrying their firearms into stores and had been met with a swell of support from local businesses in particular, he decided the brazen protest technique was ultimately "distracting from our mission."
"Our mission is to get to open-carry policy for handguns," Grisham said. "Extremists were changing the dialogue to whether we should even be allowed to carry long guns. So we decided, 'Let's get back on track, let's stop doing it.'"
Йоро, да не те е напекла нещо жегата в Банско, почвам да се притеснявам за теб?joro написа:Чакам снимката със счупената седалка в софийския трамвай и обясненията във форума, че в чужбина това е невъзможно да се случи.
С подобни картинки могат да се наблюдават доста любопитни първосигнални реакции от типа "кой къде го стяга чепика", както вече имахме удоволствието да се убедим лично.optics написа:Егати дискусията стана за тоя пищов.
Нито съм бил потресен нито уплашен, нито дори възмутен. Да не говорим па за сравнениея с други държави.
Просто ми се видя забавно.
Досега видяхме снимки на счупена вилица във варненски мол, счупена дръжка на задната врата на такси, обява "Лея кОршум....." Револвер в раница. Какво ли още ще видим?MrGeek написа:Йоро, да не те е напекла нещо жегата в Банско, почвам да се притеснявам за теб?joro написа:Чакам снимката със счупената седалка в софийския трамвай и обясненията във форума, че в чужбина това е невъзможно да се случи.