Доволни ли сте от живото в Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
newcomer

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
grozdan написа:Щом Бистра е секс символа на форума ... да ви имам стандартите
Е,не, не съм...Признавам си, че дамите от аграрно-овощната дружинка ме бият по красота.:$ Чрез копане към красота! ...Рум-сървисите са буржоазна отживелица. :D
Бате, какво става с рента-кар бизнеса? Много са ти скъпи колите нещо! Човекът от Софето ми даде доста прилична кола само за 15 лв на ден, а сега е разгара на сезона. Не си конкурентно способен един вид. Не се учудвам, че висиш по Форума без работа. ;)
не се оплаквам.всичките ми коли са бизи.нямам кола в момента даже да прескоча уикенда до морето.имам резервации чак до 15 септември.ако излезе дупка да ми върнат кола за 4=5 дни може да отскоча да накисна кости в солената вода,ако ли не ше си кибича във форума и офиса на климатика и късен септември съм на анталия да си похарча изкараното

тая трошка за 15 кинта шъ ли те закара до морския бряг.мейк атейншън анд би кеърифул
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ми, не знам, аз я карам вече втора седмица из цяла България. Адски икономична е и нямам никакви проблеми. Няма вид, ама това ни най-малко ме притеснява.Не ме гони суетата ни най-малко. Важното е да върши работа: Да ме откарва от точка А в точка Б. :)
Все пак България е една страна с доста ниско ниво на заплащане на труда....Не можеш да искаш европейско заплащане на услугите! ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

В България е РАЙ,май Бистра почна да го усеща най накрая,и както казал е поета "По добре късно,от колкото никога !"
:D :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

Все пак България е една страна с доста ниско ниво на заплащане на труда....Не можеш да искаш европейско заплащане на услугите

така де,то нивото на заплащане на труда в българия ниско,но нивото на поддръжката и ремонта на една кола европейско
сеа да питам кви цени да си слагам=български или европейски за да мога да си поддържам колите в добро състояние и да осигурявам конфорт и сигурност на пътя на клиентите си

макар и цените ми от 15 еур на ден да са мноооого далеч от европейските
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:В България е РАЙ,май Бистра почна да го усеща най накрая,и както казал е поета "По добре късно,от колкото никога !"
:D :lol:
Ми, Мухи, какво да ти кажа...Аз основно дойдох да се видя с майка си и да се оттърва от имотите си, заради които се връщам отвреме-навреме. :lol:
Верно, че не е лошо, ама аз го казвам като временно пребиваващ турист, който си плаща. Иначе и пари да ми даваш не бих се върнала за постоянно, т.е. не бих плащала за дълъг период от време данъци, т.е. България ме е изгубила тотално за каузата си. 8) ...То и в Мексико не е лошо, ама...
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:Все пак България е една страна с доста ниско ниво на заплащане на труда....Не можеш да искаш европейско заплащане на услугите

така де,то нивото на заплащане на труда в българия ниско,но нивото на поддръжката и ремонта на една кола европейско
сеа да питам кви цени да си слагам=български или европейски за да мога да си поддържам колите в добро състояние и да осигурявам конфорт и сигурност на пътя на клиентите си

макар и цените ми от 15 еур на ден да са мноооого далеч от европейските
Да ти кажа, Бате, въобще не ме засяга! Ако ти прави впечатление не споделям вече за бизнеса си по българските Форуми. Просто ти казах, аз каква кола съм наела. След мен има вероятност и други да я наемат за продължителен период от време, ако съм доволна, защото думата ми се чува. Не се закачай с мен! Спестява ти неприятности. :)
newcomer

Мнение от newcomer »

ахха,уплаши ме :o

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Заеби я Бистра,я да ти предложа един мечок с 2 врати/АМГ/ за гъзария под наем на морето !
Вървяли по 100/150.аз ще ти искам по 45 еуро а за теб остатъка ,от мен имаш гаранция и подръжка ! ;) :rock:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Заеби я Бистра,я да ти предложа един мечок с 2 врати/АМГ/ за гъзария под наем на морето !
Вървяли по 100/150.аз ще ти искам по 45 еуро а за теб остатъка ,от мен имаш гаранция и подръжка ! ;) :rock:
Мух, аз съм със семейството си. Но и да не бях, рядко взимам нещо "за гъзария", както и не си хвърлям парите по кофите.
Какво да ме правиш, така съм си от малко момиченце - българка с канадски манталитет. Затова и имам винаги парички. ;)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ти си от Б отбор За теб офертъта не въжи скъпа :D
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Ти си от Б отбор За теб офертъта не въжи скъпа :D
М-Дам, само дето от Б групата си ходим дето ни скимне и не си правим сметка колко отива за газ и колко за ток. :rofl:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Като гледам как Бистра, мухЪтЪ и батето се замерят с фантазирани лакардии в разгара на лятото, се сещам за тази реклама на ловешка ракия - "Ех, събрахме се!". :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Гайка,най накрая излезна от бърлогъта,по случая получааш едно кръгче с мечо ! :lol: :D
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Какви фантазии, какви лакардии, какви 5 лева, бе, Гусин Шумкар...Ходя стоически (без да мърморя) по шумите да гледам тракийски и римски гробища, щото майка ми е решила да образова внуците..."Колко било хубаво да си българин". Не, че тях особено ги интересува (до басейна е къде-къде по-приятно), ама да не ѝ трошим хатъра. Утре ще посетим на Мух селото, въпреки че мъжа ѝ протестира, че нямало какво толкова да се гледа на Пловдива... :P Пък е и жега, да му се не види! :sweat:
Та, аз не фантазирам нищо. Мух само се пъне за коли, дето не е виждал дори и на гланцирано списание. :lol:
newcomer

Мнение от newcomer »

аз пък си пийвам уискито на хладно в офиса и всеки божи ден включително събота и неделя в касичката капят едни 150лв.=100 канадеца кеш без такси и си фантазирам как цялата година е месец август.
ех мечти :angel:

Публикувай отговор