Мамят ли ви в магазините????
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
A,не се притеснявай Ира-точно на Земята си живееш и по това което пишат хората ще го разберешIRA написа:Аз чета ,чета и стигам до един извод- Аз живея на друга планета![]()

Последно промяна от Blue Passion на Нед Фев 06, 2005 9:58 pm, променено общо 1 път.
Канадеца днес е на работа, та се спасявам сама. А довечера идват негов приятел на гости, та... така.
Пък и реших да го изненадам с някои вкусотии по БГ-ски
Абе той ме крънка да изкарам книжка, ама като се знам какъв шаш и паника съм, не съм за тая работа.
Взема да направя някоя беля... Мен си ми е най-хубаво някой друг да кара. Аз така си гледкам и си блея през стъклото, без да се налага винаги да внимавам и да отварям очите на 1000.
Никой не е съвършен

Пък и реших да го изненадам с някои вкусотии по БГ-ски

Абе той ме крънка да изкарам книжка, ама като се знам какъв шаш и паника съм, не съм за тая работа.

Никой не е съвършен

Alina
Za quebec ....Mark написа:http://www.opc.gouv.qc.ca/images/AfficheFr.jpg
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Марк, не им вярвай.
Много мило от твоя страна, благодаря ти, но преди месеци(мисля беше началото на октомври) писахме разни писма и досега сме получили отговор само от Арменския поп.
Общо взето тук всичко е измислено да не се върши работа.
На едни такива им казах, че искам да отида на място да подам оплакването, или пък директен телефон с някой шеф, от който зависи това. И ми отговориха - напишете къмплейнт на еди кой си Е-мейл. Аз им викам - не искам да пиша писма, пристигам на място(в друг град на майната си). Те ми викат - ами не може. Къмплейнти само по Е-мейл. Въпросният служител беше на Free-номера. Никакво инфо за нищо. От Октомври отговор нямам. Писах още 1 писмо - йок. Веднага след първото ми отговориха - вашето оплакване е в процес на разглеждане, като вземем становище ще ви се обадим.
Е, пих една-две-три студени води, поревах си малко, много, всякак... пък след няколко месеца се успокоих.
Айде наздраве, че не ми се мисли точно днес за кофти неща тук.

Много мило от твоя страна, благодаря ти, но преди месеци(мисля беше началото на октомври) писахме разни писма и досега сме получили отговор само от Арменския поп.
Общо взето тук всичко е измислено да не се върши работа.
На едни такива им казах, че искам да отида на място да подам оплакването, или пък директен телефон с някой шеф, от който зависи това. И ми отговориха - напишете къмплейнт на еди кой си Е-мейл. Аз им викам - не искам да пиша писма, пристигам на място(в друг град на майната си). Те ми викат - ами не може. Къмплейнти само по Е-мейл. Въпросният служител беше на Free-номера. Никакво инфо за нищо. От Октомври отговор нямам. Писах още 1 писмо - йок. Веднага след първото ми отговориха - вашето оплакване е в процес на разглеждане, като вземем становище ще ви се обадим.
Е, пих една-две-три студени води, поревах си малко, много, всякак... пък след няколко месеца се успокоих.
Айде наздраве, че не ми се мисли точно днес за кофти неща тук.

Alina
Ne si sama, jena mi i tia e ot kluba :"))Alina написа:...ама като се знам какъв шаш и паника съм, не съм за тая работа.![]()
Взема да направя някоя беля... Мен си ми е най-хубаво някой друг да кара. Аз така си гледкам и си блея през стъклото, без да се налага винаги да внимавам и да отварям очите на 1000.
![]()
Wse edno, 4e tozi posting tia go e pisala :"))
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Az ne im wiarwam, ama w golemi magazini prawiloto warwi (wzimali sme ne edin artikul FREE-pod 10$, zaradi sgre6ena cena), no triabwa na miasto w magazina da si tarsi6 prawata.Alina написа:Марк, не им вярвай.
W malkite magazini trudno stawa po razbiraemi pri4ini ...
Другата страна на тази история е че в Канада на година се краде ОТ магазините стока на стойност 1 билион. Наши сънародници са в челните редици, виждала съм българка да се хвали с трофейна чанта на Оскар де ла Рента, как сменят етикети в канадската гума, как свиват паметта на изложените дигитални фороапарати, даже как навират още едно броколи, щото е на връзка цената. Затова нямам много очи да се оплаквам, случвало ми се е но няма да се кося за това, ако го видя го оправям, ако не, го забравям :coollook: .
Циганите - на Сатурн !
И аз съм солидарна с ИРА, явно живея на друга планета. Скоро ми се случи касиерка да забрави да ми напише кошничка с ягоди /4 долара/, ама и аз не й обърнах внимание
И чат-пат ми се случват точно таквиз работи, пък на вас защо ли обратното :nenam: Те нямат пряка полза от "надписването" на стоките, защо ще го правят ?