Мамят ли ви в магазините????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Alina

Мнение от Alina »

Ами Тоше знаеш как е. Нямам си гаражно магазинче под къщата или в съседния блок. Няма да ходя да пазарувам манджа всеки ден на майната си я. Ходя само 1-2 пъти седмично.

Мъка, мъка....
Alina
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз чета ,чета и стигам до един извод- Аз живея на друга планета :shock:
todor73

Мнение от todor73 »

Alinka govoreh dokato sravnish pokupkite s fakturata, nali mnogo lyjat kanadcite, ta sega pyk se setih sto ne vze kanadeca pone torbite da nosi :D
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

IRA написа:Аз чета ,чета и стигам до един извод- Аз живея на друга планета :shock:
A,не се притеснявай Ира-точно на Земята си живееш и по това което пишат хората ще го разбереш :wink: Навсякъде си ги има тези тарикатлъци :evil: Добре е,че не ти се е случвало и ти пожелавам все така да я караш :wink: От друга страна,това че на теб не ти се случват някои от нещата не означава,че те не съществуват :wink: Мен не са ме обирали в България,но не казвам,че там кражби няма :D Аз с малки изключения съм получавал добро обслужване по различните инстанции,но не казвам,че там служителите са най-любезните на света,защото знам какво отношение получават по-голямата част от хората в България.По-важното според мен е в такива ситуации,човек да се научи от кой да извлича полезна информация.Ето ти за например темата за връщането на Номера в България и по-точно неговото и последвалото го мнение :D Ако си гледал снимки и телевизия,или пък си слушал радио и си се чувал с родителите си,ще разбереш,че ситуацията найстина си бедствена в някои райони на страната :idea: Затрупани коли и дори къщи,скъсани елетропроводи,затруднено снабдяване с храни на много селища в страната и т.н. и т.н. :shock: Срещу всичко това ти се казва,че само от два дни валяло сняг и било -5 градуса и видиш ли защо било обявено бедствено положение?Ами то това бедствено положение не е обявено навсякъде в България,а само в някои части на страната :idea: Ти ако се намираш в град и район в който не е обявено такова положение,съвсем не означава,че такова не съществува :wink: Същото и с рейсчетата по летището.Просто след такива тенденциозни коментари аз в бъдеще на такива хора вярвам м-у 0 и 10%-та.Ти си тази която да решава на кой да вярва и на кой не :wink:
Последно промяна от Blue Passion на Нед Фев 06, 2005 9:58 pm, променено общо 1 път.
Alina

Мнение от Alina »

Канадеца днес е на работа, та се спасявам сама. А довечера идват негов приятел на гости, та... така.

Пък и реших да го изненадам с някои вкусотии по БГ-ски :lol: :lol: :lol:

Абе той ме крънка да изкарам книжка, ама като се знам какъв шаш и паника съм, не съм за тая работа. :oops: :oops: Взема да направя някоя беля... Мен си ми е най-хубаво някой друг да кара. Аз така си гледкам и си блея през стъклото, без да се налага винаги да внимавам и да отварям очите на 1000. :lol:

Никой не е съвършен :lol: :lol: :lol:
Alina
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Za quebec ....

Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

ей това имах предвид по-горе , но ме мързеше да търся линк :oops:
Alina

Мнение от Alina »

Марк, не им вярвай.

Много мило от твоя страна, благодаря ти, но преди месеци(мисля беше началото на октомври) писахме разни писма и досега сме получили отговор само от Арменския поп.

Общо взето тук всичко е измислено да не се върши работа.

На едни такива им казах, че искам да отида на място да подам оплакването, или пък директен телефон с някой шеф, от който зависи това. И ми отговориха - напишете къмплейнт на еди кой си Е-мейл. Аз им викам - не искам да пиша писма, пристигам на място(в друг град на майната си). Те ми викат - ами не може. Къмплейнти само по Е-мейл. Въпросният служител беше на Free-номера. Никакво инфо за нищо. От Октомври отговор нямам. Писах още 1 писмо - йок. Веднага след първото ми отговориха - вашето оплакване е в процес на разглеждане, като вземем становище ще ви се обадим.

Е, пих една-две-три студени води, поревах си малко, много, всякак... пък след няколко месеца се успокоих.

Айде наздраве, че не ми се мисли точно днес за кофти неща тук. :beer: :beer: :beer:
Alina
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Alina написа:...ама като се знам какъв шаш и паника съм, не съм за тая работа. :oops: :oops: Взема да направя някоя беля... Мен си ми е най-хубаво някой друг да кара. Аз така си гледкам и си блея през стъклото, без да се налага винаги да внимавам и да отварям очите на 1000. :lol:
Ne si sama, jena mi i tia e ot kluba :"))

Wse edno, 4e tozi posting tia go e pisala :"))

Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Грешка
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Alina написа:Марк, не им вярвай.
Az ne im wiarwam, ama w golemi magazini prawiloto warwi (wzimali sme ne edin artikul FREE-pod 10$, zaradi sgre6ena cena), no triabwa na miasto w magazina da si tarsi6 prawata.

W malkite magazini trudno stawa po razbiraemi pri4ini ...

Alina

Мнение от Alina »

То това беше една разправия с близка до правителството фирма

Ама сега не ми се разправя, а и е много черен момент от живота ми тук. Много бях разочарована от Канада тогава. За малко да я намразя...
Alina
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Другата страна на тази история е че в Канада на година се краде ОТ магазините стока на стойност 1 билион. Наши сънародници са в челните редици, виждала съм българка да се хвали с трофейна чанта на Оскар де ла Рента, как сменят етикети в канадската гума, как свиват паметта на изложените дигитални фороапарати, даже как навират още едно броколи, щото е на връзка цената. Затова нямам много очи да се оплаквам, случвало ми се е но няма да се кося за това, ако го видя го оправям, ако не, го забравям :coollook: .
Циганите - на Сатурн !
Гост

Мнение от Гост »

И аз съм солидарна с ИРА, явно живея на друга планета. Скоро ми се случи касиерка да забрави да ми напише кошничка с ягоди /4 долара/, ама и аз не й обърнах внимание :wink: И чат-пат ми се случват точно таквиз работи, пък на вас защо ли обратното :nenam: Те нямат пряка полза от "надписването" на стоките, защо ще го правят ?
Заключено