naskoflex написа:не несъм живял постоянно,но ако ми отправиш предложение с теб може и да живея - е това беше шега
Abe Nasko flexa (pomnish li me ot slivenskia. 3-tata vrata v liavo. Pesho rezachkata ) ti koga se izchekna tolkova. Pena e jena, verno no osven tova e i BABA. Osven ako te barkam s niakoi i ne si pone na 60 drugoto si e jiva perverzia be bratche. A tia raboti s maitapite gi znaem. Nie edno vreme taka na maitap shto gadjeta prekarahme
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
Чак пък приятели??
Имаме канадски познати, емигрантски познати и български познати тук...
Приятелите ни са в България (3), Швейцария (1) и Щатите (2)...и много ни липсват...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Проятел е човекът на който може да се обадиш в 3 през нощта и да му кажеш, че имаш труп в багажника и той ще дойде да ти помогне да го закопаете, такива приятелства обикновенно се създават в началното училище и са за цял живот.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Lub0 написа:Проятел е човекът на който може да се обадиш в 3 през нощта и да му кажеш, че имаш труп в багажника и той ще дойде да ти помогне да го закопаете, такива приятелства обикновенно се създават в началното училище и са за цял живот.
tuk v mississauga ima quicksand - niama nujda nishto da zakopavame :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
pri vas rusnacite s kiselinkata i pravo v canalizaciata :-)
a inache si prav...az imam samo 3 priatela
drugite sashto shte mi pomognat no ne bezkoristno
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Lub0 написа:Проятел е човекът на който може да се обадиш в 3 през нощта и да му кажеш, че имаш труп в багажника и той ще дойде да ти помогне да го закопаете, такива приятелства обикновенно се създават в началното училище и са за цял живот.