Sneji! vav vrazka s istoriata s vaprosnia biznesmen 6te razkaja edin alternativen variant :idea:
``V Balgaria otrasnah sred tarikati mom4eta otvoreni za biznes,magurata nemoje6e da mi stapi na malkia prast !
Sled kato kacnah v Canada i vidiah ,4e v kapitalizma niama labavo i 6te mi se sadere zadnika ot ba4 ako ne iskam da jiveia ot pomo6ti ,re6ih da izpolzvam `diplomata si`(ne s4etovoditel) ot bg. za da zapi6a lesno niakav kurs kam universitet ,taka 4e da mi otpusnat lesno kredit ,koeto i stana ,vzeh dostata4no pari na zaem ot bankata za da si pla6tam obrazovanieto kato ne propusnah da si osigurnia i po malko ot gore (300$),s goliama suma ,koiato vkarah v banka s ednata ideia da si osiguria doverieto na bankata za drug o6te po-goliam kredit ,pri tova nai-vajnoto bez da riskuvam ni6to sobstveno (kato ipoteka ) to takah ni6to osobenno .
Mejduvremenno re6ih da se probvam da razvarta 4ast ot parite ,nali taka i taka ako gi biah zagubil ,6tiah da nabutam samo bankata !Ta nai-vajnoto za biznesa e ofisa,ta namerih edni balaci ,koito kolkoto uspiah zalagah da mi stanat `saakcioneri` ne e iasno na kakvo no...edinia se varza ta taka sre6tu 10% ot parite koito biah vlojil si osigurih ofis pri tiah ,parite koito im davah za 4ast ot naema ,biaha priblizitelno = na zakupenite 10% taka 4e i tuk ne gubeh ni6to
Kato se pozadarjaha malko avoarite i gi popremestvah na niakolko pati ot edna smetka v druga ,sazdadoh dobro vpe4atlenie na bankovia mi nadzornik taka ,4e da moga da poiskam o6te pari na zaem (kredit) ,bazosnova na redovnite mi pokrivania na lihvite po dosega6noto mi kreditirane i debeleta bankova smetka ot dosega6nite mi zaemi ,mi dadoha drug o6te po goliam ,problema e ,4e s tova koeto se zanimavam ,ne moga da pogasiavam zaemite ,no sam idalen platec za bankite za6toto uspiavam na vreme da si pla6tam lihvite ! Te si misliat 4e sa me hvanali za da im plana gu6ata ,no ne znaiat s koi si imat rabota ,sega sam v poslednia etap ot biznes plana si :- kak da uspeia da izdarpam ot smetkite maksimalno koli4estvo pari v bori i da si obera parcalite ,pa te ako mogat me namerat posle-dobre
ciala godina mi otide da im pose6tavam tapite lekcii za biznes ,dobre ,4e mi dadoha tozi zaem i po 300 kinta ot gore ina4e nema6e s kran da me zakarat da si guba vremeto za tva !
Svidi mi se da se razdela s niakoi ot kreditnite mi pridobivki ,koito polzvam na avanta tuk ,no s parite koito 6te zavleka ,lesno 6te moga da si pozvolia drugi ,4e i po-dobri na niakoi `of6oren ostrov` kato Balgaria

/a o6te kolko vazmojnosti predlaga Canada...
A na vsi4ki onezi ,koito ne viarvat ,4e e vazmojno 4ovek da si osiguri prekrasen jivot na kredit i niamat smelost da badat biznesmeni v Canada ,moga da kaja samo ,4e sa balaci!
A za tova koeto pro4etohte ,se razpisvam s dve race ,imaiki na v predvid
doverenoto lice ,koeto se varza da mi stane slu6atel i si dade truda da me popolizira tuk!
pozdravi ot men `Magurata`....``
Ta izviniavai Sneji! no za men realno istoriata na na6enskia preuspial polufabrikat(polufabrikant)

e takava i ne malko tuk praviat to4no tova !
za koeto az se razpisvam s dve race : filanki6iata