А, анджък!
Значи все пак това, което твърдя се оказа истина на този или онзи свят.

Помолих да не цитирате някои игнорирани от мен изхвърляци, ама не би!
Обясненията си бяха точно на място, ама няма кой да чете! Аз казах, че ремаркето е послужило само за транспортация в 1 посока ( очевидно лодка, колкото и да е лека не можеш да си носиш на главата като кошница сливи

), без никакво намерение да бъде използвано или карано на територията на Канада. За какво да минава инспекция като първоначалното намерение на собсвеника винаги е било да го върне в Щатите, където и той го продаде впоследствие?
Оттам нататък се почнаха интерпретациите, какво можело да си държиш в двора и какво да рециклираш в моргата.

Единственото нещо, което аз намерих като простотия е, че те задължават да го направиш в рамките на 1-2 месеца,
1 годишен период би бил по-резонен, но както и да е - минало свършено!
На съседката, която се премести до нас преди 2 години, колата е все още с американска регистрация, ама тя си я кара.
А ремаркето дори нямаше да бъде карано до следващия трип на юг...

П.П. Направо си се чудя понякога, що ли ви отварям очите, споделяйки това или онова? С малограмотни индивиди не се получава! Абе, булгаристанска му работа!

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''