И сега.optics написа:мисис-ката, преди 6 години

И сега.optics написа:мисис-ката, преди 6 години
ХАха, сега само Шрек и Донатела Версаче стоят над неяMrGeek написа:И сега.optics написа:мисис-ката, преди 6 години![]()
Събитието е от Май 2013Mielle написа:ablood извинявай,ако те разочаровам,но тази новина е публикувана днес.
Така,че няма за какво да съм виновна.
Mielle написа:ablood Не сме първи само по аборти на 13 годишните и Слава Богу!
Ето това дете да е живо и здраво е също гордост!
http://www.dnes.bg/sport" /2013/05/14/9-godishniiat-cvetan-stoianov-stana-svetoven-shampion-po-shahmat.188040
Понеже ме питаше в какво точно сме първи....
Думите са излишни!
България няма да престане да има своите известни личности и шампиони само защото аз и ти сме си тръгали от там.
Винаги ще се раждат таланти и шампиони.
Така,е RESPECT!
Значи рускините са грозни и прости?.. Ти сериозно ли?Bistra написа:Ъ, Албена Вул(в)ева и красива?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото е красива Мисис Фиона.![]()
Виж обаче, Албена Вул(в)ева и проста е съвсем друга бира! Ха, наздраве!![]()
![]()
P.S.Руският ген си казва думата. 8)
Абселютно! Особено тези, които се женят за българи - грозни и прости колхознички.plamsht написа: Ти сериозно ли?
Оле, оле... Аз веднага се сещам една, която нито беше проста, а никак, ама никак не беше и грозна. С права дълга бледо-руса коса - все едно гледаш русалка от приказките. Забърса едно приятелче докато бил там за месец, после дойдоха в България, оженихме ги, след има няма и година тя му би дузпата и тръгна да си търси късмета из България. Дали го е намерила не знам, но той не намери нищо повече, а е хубавец отвсякъде.Bistra написа:Абселютно! Особено тези, които се женят за българи - грозни и прости колхознички.plamsht написа: Ти сериозно ли?