Ози, не става дума за донасяне и топене - все действия недостойни за човешкото същество, възпитавани с голямо старание в едно друго време и едно друго общество, от което видимо някои не могат и/или не искат да се отърват.agent Ozo написа:Е те това е, нищо повече не може да се добави.pumpy написа:... НЕ че от мен зависи и има значение кой и какво прави - всеки си има глава на раменете и не дължи никому обяснения и оправдания - това е свободна страна
А който не може да подтисне вътрешния си порив за честност и почтеност, има възможност да донесе до съответните органи за своя познат-социаладжия и черноработник и така да даде своя принос за да се поправи тази въпиюща несправедливост.
Става въпрос за ЗАГУБЕНО време и материя/материал. Става дума за самозаблуда и заблуда на околните и децата ни, които гледат от нас кое е правилно и как да се развиват. И това да имам мнение не е престъпление и не е причина да ме квалифицираш и/или поучаваш какво и как да правя, тенкю.

След цялата помия която се изля върху мен индиректно реших да дам отговор на загадката защо търся работа на черно.
 След цялата помия която се изля върху мен индиректно реших да дам отговор на загадката защо търся работа на черно.