Не искам членство в ЕС !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Не искам членство в ЕС !

Мнение от Bistra »

myhata II написа:На обявата пише "Бунгало",а аз такива кошници неща !
Дайте къща бе !
Много съм харесал там на северната част на хълма да си купя нещо 8)
Е, щом искаш да се правиш на баровец...Давай! |(
Ние в нашия квартал сме обикновени хора. Съседът е готин. B началото много ни помагаше за басейна и то без да сме го молили.Къщата му е бунгало. И аз не харесвам бунгала, ама той си живееше много хубаво в нея. :)
Въобще канадците са много отзивчиви. Ето, например вчера се пообърках на летище Трюдо и се набих в паркингa за рента - кар. Веднага един Мосю притича отнякъде и ми помогна да намеря верния паркинг. После пък един друг ми показа къде са асансьорите...Абе, няма да остана в общи линии! :party: :rock:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Дайте къща бе !
Виж ,че е евтино бре човек, за какво подбираш.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Сто процента съм сигурен че тук от масата хора не са наясно със световната банкова система
За хората на масата е така, но за сметка на това мухЪтЪ е световен експерт по темата. Трябва да си доста дебелочив, за да не си съгласен с това. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:
myhata II написа:Сто процента съм сигурен че тук от масата хора не са наясно със световната банкова система
За хората на масата е така, но за сметка на това мухЪтЪ е световен експерт по темата. Трябва да си доста дебелочив, за да не си съгласен с това. :D :rofl:
Гайка,до колкото разбирам твоята работа е да модерираш,а не да коментираш приятелю :D

Айде сега и теб да попитам експертът в мангалските заклеймявания,би ли ни обяснил как рабоятят банките и как така се раздават кредити на поразия при положение че нямат никакво покритие ?

Давам ви на вас със Коко още 2 часа да обадите отговора
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

myhata II написа:
MrGeek написа:
Гайка,до колкото разбирам твоята работа е да модерираш,а не да коментираш приятелю :D

Айде сега и теб да попитам експертът в мангалските заклеймявания,би ли ни обяснил как рабоятят банките и как така се раздават кредити на поразия при положение че нямат никакво покритие ?

Давам ви на вас със Коко още 2 часа да обадите отговора
Ало, ало - имате ли си Муха?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Давам ви на вас със Коко още 2 часа да обадите отговора
Ей сега вече стана страшно ... :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Аз ви предупредих, ся се оправяйте сами :rofl:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Брао,наредихте се като аптекарски шишета и отговор нема,има само констатации и определения,аз такива хора ги класирам като талаш !
Като нема какво да кажете недейте да обаждате бре !
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

myhata II написа:Брао,наредихте се като аптекарски шишета и отговор нема,има само констатации и определения,аз такива хора ги класирам като талаш !
мухи,явно след две петилетки престой в канада яко си изпращял мен.вземи мерки
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
myhata II написа:Брао,наредихте се като аптекарски шишета и отговор нема,има само констатации и определения,аз такива хора ги класирам като талаш !
мухи,явно след две петилетки престой в канада яко си изпращял мен.вземи мерки
Мазню :D
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

IRA написа:
Дайте къща бе !
Виж ,че е евтино бре човек, за какво подбираш.
Хора като Мухата, които разбират как работи световната банкова система не купуват бунгала, а меншъни и то в КЕШ ... в следващия им живот. :D
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

myhata II написа: Коко,най малкото ти като Счетоводител,трябва да си наясно с понятието на думата "Банков Кредит "
Я се порови малко из нета и попрочети каква е системата на Банките !
От къде идва и как се разпределя между тях и т.н
Сто процента съм сигурен че тук от масата хора не са наясно със световната банкова система
Мухи, човек от тебе и в отпуска не може да отиде на спокойствие.
Както става ясно и ти самият попадаш сред масата дето не е наясно със световната банкова система, кажи сега какво пак си чел и не си разбрал написаното? Мисълта че банките отпускат кредити без да имат покритие (каквото и да означава това) е нещото което не ти дава да заспиш?
А нещата всъщност са доста прости, на банките това им е бизнеса всъщност – да приемат депозити и да отпускат кредити – и няма банка която да държи в трезора си толкова кеш колкото е размера на депозитите, по простата причина че е раздала съществена част от тези депозирани пари във вид на кредити. Ако не отпускат кредити, от какво ще си изкарват печалбата и ще плащат лихви по депозитите?
По отношение на това как банките правят пари от нищото, ето ти малко он-лайн материали за четене, но честно казано много се съмнявам че разбереш за какво става дума
http://en.wikipedia.org/wiki/Money_multiplier"
http://en.wikipedia.org/wiki/Fractional-reserve_banking"

И още един въпрос, на който знам че отговор така или иначе няма да получа - начина по който фукнционира световната банкова система ли е истинската причина да не искаш в ЕС? ;)

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
pumpy

Мнение от pumpy »

Koko написа: И още един въпрос, на който знам че отговор така или иначе няма да получа - начина по който фукнционира световната банкова система ли е истинската причина да не искаш в ЕС? ;)
Има, защото:
- когато България в е ЕС, то рано или късно там ще има правила. Тези правила ще се прилагат и към банковата система и тогава няма да може да се краде безкрайно и безнаказано. Колко по-удобно е да вземеш кредит и да върнеш стотинки след хиперинфлация или изобщо да не върнеш нищо под една или друга форма.
И понеже има правила, а мухи е свикнал да няма, са му виновни световната конспирация, евреите, индийците и кой знае какво още по този широк свят......
Важното е някой да е виновен, тогава нашите отговорности се прехвърлят на този субект и ние си живуркаме щастливи и освободени от отговорност за поведението си....
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ето отговор по ТЕМАТА,БЕЗ ПЕРСОНАЛНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИИ !!!

Банка "X" дава на заем 900 000 Круши на Банка "Y" и чака ресто от 1 000 000 Круши
Банка "Y" дава на заем 800 000 Круши на Банка "Z" и чака от ресто от 900 000 Круши
Банка "Z" дава на заем на 7 Пимпита по 100 000 Круши и чака от всички тях сбор от 800 000 Круши
И така пирамидално всеки дава нещо което го НЯМА !
Всичко просто са едни виртуални числа без никакво покритие
Е как да ти се даде бе Пимпи нещо което го няма и не съществува ?
Айде Пимпи вече може да си легнеш спокойно ;)
Стефан Цанев
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

myhata II написа:Ето отговор по ТЕМАТА,БЕЗ ПЕРСОНАЛНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИИ !!!

Банка "X" дава на заем 900 000 Круши на Банка "Y" и чака ресто от 1 000 000 Круши
Банка "Y" дава на заем 800 000 Круши на Банка "Z" и чака от ресто от 900 000 Круши
Банка "Z" дава на заем на 7 Пимпита по 100 000 Круши и чака от всички тях сбор от 800 000 Круши
И така пирамидално всеки дава нещо което го НЯМА !
Всичко просто са едни виртуални числа без никакво покритие
Е как да ти се даде бе Пимпи нещо което го няма и не съществува ?
Айде Пимпи вече може да си легнеш спокойно ;)
Всичко това добре, ама защо си обърнал посоката на пирамида? - или казано с други думи примера ти е грешен.
Отделен е въпроса че явно наистина не разбираш за какво приказваш - как изглежда точно пирамидата можеш да видиш във втория линк по горе, а както вече отбелязах - това е начина по който работи банковата система, а това че ти не го разбираш и виждаш някакъв проблем в това, си е ТВОЙ проблем в крайна сметка.

Хайде опитай така, вземи заем от банката, след което иди им кажи - ами аз всъщност нищо не съм взел, заема дето сте ми го дали е без покритие и всъщност нищо не ви дължа, да видиш после какво ще те направят банкерите и дали нищо не им дължиш.

Публикувай отговор