Не! От къде да съм чувал?!Pointzero написа:Ти чувал ли си за "видео обработка"? Подобен софтуеър е отдавна достъпен до масовия потребител и с много малко акъл всеки може да си направи какъвто иска клип от различни парчета.

Не! От къде да съм чувал?!Pointzero написа:Ти чувал ли си за "видео обработка"? Подобен софтуеър е отдавна достъпен до масовия потребител и с много малко акъл всеки може да си направи какъвто иска клип от различни парчета.
Хм...избори 2013:ablood написа:Абсолютно несъгласенoptics написа:...Партиите надали имат пари да плащат на протестиращи....
...Въобще хвърляне на пари (от Бойко) за протестиращи в момента не виждам как може да е полезно. Силата на Бойко е в сладките приказки, а в момента,
единственият силен ход е самокритиката...
Ира, както обикновено се заяждаш.IRA написа: Господина, аз на Волен подръжниците не ги познавам , но добре познвам майка си ,сестра си ... и няма изброявам всички, познавам дрои една част от основните организатори , на тях никой не им плаща.
Вие ли плащаш ,че си толкова сигурен? Каквото аз мога да чуя от 9000км , толкова можете и вие да чуете от един метър.
комунисти в България няма от 2 десетилетия.....Koko написа: Разпространяването на слухове е типично по комунистически и в конкретният случай налива вода във воденицата на БСП, така че не се учудвай че те сметнаха за провокатор.
Баси, не мога да повярвам, че в една и съща вечер ще се съглася с Аблуда и с Бистра!!!Bistra написа:Може би има платени. Тези от контрапротеста със сигурност са.
........
За мен протест е да излязат във всеки един от големите градове 200-300 000 души ......
Това въпрос ли беше?tonich написа:Не! От къде да съм чувал?!Pointzero написа:Ти чувал ли си за "видео обработка"? Подобен софтуеър е отдавна достъпен до масовия потребител и с много малко акъл всеки може да си направи какъвто иска клип от различни парчета.
то, по тая логика комунисти никога и никъде не е имало...Pointzero написа:комунисти в България няма от 2 десетилетия.....Koko написа: Разпространяването на слухове е типично по комунистически и в конкретният случай налива вода във воденицата на БСП, така че не се учудвай че те сметнаха за провокатор.
Извини ме за постинга, ама аман от скелети в гардероба!!!
BTW, комунисти в България НИКОГА не е имало.
Да не забравяме, че достигнахме само до "развития социализъм"...
tonich написа:Не! От къде да съм чувал?!Pointzero написа:Ти чувал ли си за "видео обработка"? Подобен софтуеър е отдавна достъпен до масовия потребител и с много малко акъл всеки може да си направи какъвто иска клип от различни парчета.
Ако ми кажеш че не успяхме да стигнем до комунизма след 45 години ударни усилия - бих се съгласил, но не виждам никаква логика да правиш от това извода че никога не е имало комунисти, всъщност комунисти и до ден днешен продължава да има, ако не ми вярваш - направи бърза справка в нета с биографията на Жан Виденов.Pointzero написа:комунисти в България няма от 2 десетилетия.....Koko написа: Разпространяването на слухове е типично по комунистически и в конкретният случай налива вода във воденицата на БСП, така че не се учудвай че те сметнаха за провокатор.
Извини ме за постинга, ама аман от скелети в гардероба!!!
BTW, комунисти в България НИКОГА не е имало.
Да не забравяме, че достигнахме само до "развития социализъм"...
А нищо, Мухи. Аз даже имам предложение за да се запази матрицата...Вече се изредиха да ни управляват Генералния секретар на въпросната партия, бодигарда му...Сега е ред на чистачката на бодигарда за да се запази низходящата прогресия. Навсякъде хората се борят да ги управляват умни хора...Ние, йок, се радваме на такива произлезли от народа.myhata II написа:Я да попитам отгоре пишещите:
какво ви пречат комунистите и какво разбират под думата "комунист" ?
Е, хубаво, случило се е - някъде, за ограничен период от време. При нас обаче няма край и няма да има.optics написа:Не е навсякъде. За справка при Дж. Дабълю