Виж сега не става въпрос за сектора, да ти кажа аз на какво се хванах, на това дето модератора ти го лайкна.
С него - написаното не съм съгласен, т.к е обратно порпоционално на логиката и ще ти обясня защо.
Знаеш ли как се защитават бъфалотата(бизон ли е на Български?) от нападение над тях - защитават се един друг.
Предполагам, ще се съгласиш с мен, че популацията на тези две страни - Индия и Китай ще нараства в Щатите както и в Целия свят междудругото. Все пак тези двете са близо половината човечество, навярно си съгласна с мен нали?
Природен инстинкт на животните от тип хора е да се обграждат с хора с близка култура до тяхната. Индийците и Китайците не правят разлика.

Тоест вярвай ми, че ако могат да предпочетат да работят с някой до тях то това ще е индиец, лично съм го виждал в няколко компании.
Аз ти го обясних това с 2 природни явления има още едно природно явление, изместване на подвидове от подвидове в природата. Заради повишено нарастване на единия под вид...
Та малко ти се губи логиката, но няма лошо, много си ми симпатична.

Разбираш ли ме какво искам да ти кажа?
Упс не бил модератора а пумпито, ама то ясно защо - хората дето не са добри в точните науки им се губи малко логиката, но няма лошо.
Та тези прехвалени позиции и белите Канадци дето и нашите все ми ги хвалят - за тях най-доброто и мекото място в офиса...
Това сега е така, но след 50 години пак ще се говорим, и не че искам да стане, но.....дано да сме живи и двамата ще ме разбереш тогава какво имам предвид...