Блъди, жалко, че не беше загубил интерес по-рано и успя да разводниш всичко, какво обикновенно. Когато имаш фирма и даваш заплата на 20-30 души ще разбереш математиката от втория ред. И няма как да се обърна на 180 за нещо, което не ме засяга и не ми влиза в полезрението. Още преди много време написах, че взаимоотнощенията пациент-застраховка не ме интересуват и по никакъв начин не засягат взаимоотнощенията зъболекар-пациент.ablood написа:А! Как обърнахме на 180 градуса!
Как очакваш да те взимаме на сериозно?
Щом не искаш спор нямаше нужда да се хвърляш да защитававаш застрахователната система-кръвопиец. Бях напълно ясен, че не намирам теб и другите зъболекари за отговорни.
Намирам забавна математиката ти относно "втория ред" но загубих интерес към дискусията.
А дали ти ще ме взимаш на сериозно, честно да ти кажа ми е все тая. Нито работя на "пазар", където това има значение, нито очаквам/искам да те имам за пациент. Както казах някъде, няма по-трудни пациенто то тези, които знаят повече от лекаря си, а някои индивиди в тои форум са доказали, че са пенкелер "доктори" и разбират от ВСИЧКО.
Ако има желание и способност ще постна важното от тази тема във викито. Ако ли не здраве да, кой разбрал разбрал каквото исках да кажа.